2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizimda buralarda okudugum bu tarz seyleri gidip drlara soruyordum sonucta kafa karışıklığı ve endise oluyordu bu konuda doktorumun dedigi uyku cok onemli nasil uyuyabiliyorsan oyle uyu. Ama dedim sola yatmak lazimmis kan akimi daha saglikliymis her soylenene itibar etme bebegin gece elli kere durtecek seni saga don sola don onu rahat ettirdiğin pozisyonda uyuyacaksin o vakte kadar keyfine bak demisti :)

Elbette ki ben korkuyorum yada endisem var yuzustu yatmam diyene niye yat yahu diyemem o bir anne evladi ve kendi icin dogru olanin ne oldugunu dusunurse onu yapar biz kendimizde onlemimizi aliyoruz ben yiyecek ekmegi alacak nefesi varda her koşulda dunyaya gelir diyorum o bebek tabiki once tedbir sonra tevekkul orasi ayri.

Ben tüp bebek ile hamile kaldım büyük ihtimalle en ufak bir ihtimali bile gözardı yapmak istemedi doktorum. Ve arastirmaci yenilikçi birdoktor. Baskı ve kan akışı gitmeme ihtimali oluşabilir diye okudum bir yerde de. Doktorun dediği herseyi yapayım içim rahat etsin dedim bende.

Evet bende tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür. 30 ekimden beriyedigim iğneleri bir saysam:) olsun şifa olsun inşallah hepimiz mutluoluruz en sonunda.

Haklisin canim elbette ne diyorsa onu yapmalisin zor bir surecten gecmissin. Bence ince eleyip sık dokumus benim dr umda yurt disi egitimli ve kendini geliştiren bir dr. Bu tarz farkliliklar olabiliyor ama onlem almakta kotu birsey değil sonuçta.

Kızlar oğlum çok küçük ve biraz huysuz 2 yaşını 3 ay gecti daha ve kardeş falan anlamıyor arada bez değişirken tekmeler atıyor huysuz bir yere gidersm sürekli kucağına al diyor bu yüzden sürekli evdeyim zaten fıtığım var bu tekmeler süreli kucağa almalar bebişe sorun olur mu benimde en büyük korkum bu

Henüz görmedim canım gidip kan testi yaptırdım 415 çıktı iki hafta sonra gel dedi cuma gideceğim inşallah sen gördün mü kalp atışını duydun mu:)
Yok canim bende henüz gitmedim biraz büyüsün gidince kalp atişini duyuyim insallah. Bende 10 gün sonra giderim 8.haftada

Canim ümidini kesme bencede baska doktora git gec döllenmedir belki. Insallah Rabbim yüzünüzü guldürsün

Canım bu igneyi vurulan birinden duymustum igneyi vurmadan once buz tutup bolgeyi biraz uyusturuyordu.sonra igneyi yapinca hem canı acımıyordu hemde şislik morluk olmuyordu o bolgede

Evet canım sen kaç haftaliksin? Senin nasıl gidiyor bu surec

Benimde kizim 11 kilo 1 yaşında surekli kucakta ve hissetti sanirim normalde hic yapmadigi sey vuruyor karnima surekli. Annem 4 cocuk dogurmus bagda bahcede calisarak ve 2-3 yas aralarimiz. Bakinca ne kadar kollayabilmistir ne kadar uzak tutmustur bizi kendinden ki diyorum tabiki kollamak lazim ama cocuklada yapacak baska birseyimiz yok anlamayacaktir anlatsakta icini ferah tut ama yinede mumkun mertebe daha az almaya çalış kucagina.

Tşk ederim eskileri düşünürsek haklısın

Ben de hep yüzüstü yatarım
Ben yaklaşık 4 yıldır yüz üstü yatamıyorum uyku apnesi var bende dakikada 2 kere ölüm eşiğine yada kalp krizi felç kalma eşiğine kadar gelip geri uyanıyormuşum eşim sık sık uyandırırdı nefes al diye ..
sonra uyku laboratuvarına yatınca bu ciddiyet ortaya çıktı
4 yıldır ağızda maske hortumla küçük bir makineye bağlı uyuyorum ama ne uyku derin ve güzel dinç uyanıyorum sadece o maskeyle yüz üstü imkansız bu da şimdi işime yarıyor tabii

Bende yapıyorum canım yavaş yavaş azalmıştı benim başıma geldiğinde
Ben iğneden sonra bi yarım dakika ovalıyorum artık orayı

Bursada hangi dr a gittin canım ? Benim de tüp bebek bursada yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…