- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #7.841
Kizimda buralarda okudugum bu tarz seyleri gidip drlara soruyordum sonucta kafa karışıklığı ve endise oluyordu bu konuda doktorumun dedigi uyku cok onemli nasil uyuyabiliyorsan oyle uyu. Ama dedim sola yatmak lazimmis kan akimi daha saglikliymis her soylenene itibar etme bebegin gece elli kere durtecek seni saga don sola don onu rahat ettirdiğin pozisyonda uyuyacaksin o vakte kadar keyfine bak demisti :)Sabirsiz61 ben de öyle düşünüyorum zaten eskiden kadınlar ne şartlar altında hamilelik geçiriyor buna rağmen sağlıklı çocuklar dünyaya getiriyorlardı. Çok kasmamak lazım tabi yine de dikkat etmeliyiz ama abartmadan
Elbette ki ben korkuyorum yada endisem var yuzustu yatmam diyene niye yat yahu diyemem o bir anne evladi ve kendi icin dogru olanin ne oldugunu dusunurse onu yapar biz kendimizde onlemimizi aliyoruz ben yiyecek ekmegi alacak nefesi varda her koşulda dunyaya gelir diyorum o bebek tabiki once tedbir sonra tevekkul orasi ayri.Sabirsiz61 ben de öyle düşünüyorum zaten eskiden kadınlar ne şartlar altında hamilelik geçiriyor buna rağmen sağlıklı çocuklar dünyaya getiriyorlardı. Çok kasmamak lazım tabi yine de dikkat etmeliyiz ama abartmadan
Ben tüp bebek ile hamile kaldım büyük ihtimalle en ufak bir ihtimali bile gözardı yapmak istemedi doktorum. Ve arastirmaci yenilikçi birdoktor. Baskı ve kan akışı gitmeme ihtimali oluşabilir diye okudum bir yerde de. Doktorun dediği herseyi yapayım içim rahat etsin dedim bende.Dayanagi neymis kizimda gittigim 4-5 dr da keyif senin nasil yatmak istiyorsan yat zaten ilerleyen aylarda icerdeki belirleyecek yatis seklini rahatsiz olirsa sana belli edecek ister istemez pozisyon degiseceksin diye. Ben sakincasi olduğunu dusunmuyorum. Kese oyle guvenli ve koruyucu ki yuz ustu yattiniz diye ne bebegi ezersiniz nede keseye zarar verirsiniz.
Evet bende tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür. 30 ekimden beriyedigim iğneleri bir saysam:) olsun şifa olsun inşallah hepimiz mutluoluruz en sonunda.Ben o arkadaşın tüp bebek ile hamile kaldığını bilmiyordum yani daha öncesinde tanıyordum onu.
Rabbim korusun miniklerinizi inşallah iğneler şifa olsun zormuş ama onlar için herşeye değer..
Bende hergün progestan haftada bir proluton iğne oluyorum sayelerinde neredeyse günün çoğunu uyuyarak geçiriyorum.
Yeter ki sağlıkla alalım kucaklarımıza gerisi teferruat artık napalım
Haklisin canim elbette ne diyorsa onu yapmalisin zor bir surecten gecmissin. Bence ince eleyip sık dokumus benim dr umda yurt disi egitimli ve kendini geliştiren bir dr. Bu tarz farkliliklar olabiliyor ama onlem almakta kotu birsey değil sonuçta.Ben tüp bebek ile hamile kaldım büyük ihtimalle en ufak bir ihtimali bile gözardı yapmak istemedi doktorum. Ve arastirmaci yenilikçi birdoktor. Baskı ve kan akışı gitmeme ihtimali oluşabilir diye okudum bir yerde de. Doktorun dediği herseyi yapayım içim rahat etsin dedim bende.
Yok canim bende henüz gitmedim biraz büyüsün gidince kalp atişini duyuyim insallah. Bende 10 gün sonra giderim 8.haftadaHenüz görmedim canım gidip kan testi yaptırdım 415 çıktı iki hafta sonra gel dedi cuma gideceğim inşallah sen gördün mü kalp atışını duydun mu:)
Canim ümidini kesme bencede baska doktora git gec döllenmedir belki. Insallah Rabbim yüzünüzü guldürsünKızlar merhaba, geçen perşembe bebeğin kalp atışını duymak için doktora gittim, maalesef kalp atışını duyamadikdoktor alttan da muayene etti ama duymadık. Pazartesi günü başka bir doktora da gorunmeni istiyorum, ama yinede seni sevindirmek istemiyorum dedi. Hastaneden hıçkıra hıçkıra ağlayarak nasıl çıktım bilmiyorum. Doktor da sakinleştirmeye çalıştı, eşimde ama daha yeni toparladım. Tabi hepsi allahtan, bize düşen simdi dua ve sabır. İlk gebeligimdi, ondan biraz fazla etkiledi. Rabbim hayırlısı nı nasip eylesin. İnşallah sizler saglikla bebeginizi kucaginiza alırsınız. Pazartesi son durumu yazarım yine. Dualarinizi eksik etmeyin bizden, %1 de olsa umudumu kaybetmedim,ama olumsuz sonuç da olsa artik kabulenmekten başka yapacak bir seyim yok.
Canım bu igneyi vurulan birinden duymustum igneyi vurmadan once buz tutup bolgeyi biraz uyusturuyordu.sonra igneyi yapinca hem canı acımıyordu hemde şislik morluk olmuyordu o bolgedeAnnisler mrb.Ben clexan igne yapıyorum her gün,göbekten.Bugun baktım iğne yerim şişmiş çok sert dokunamiyorum bile bastırınca ağrıyor ve dediğim gibi sert.Doktora mi gitsem yaa offfacaba iğne birikti dağılmadı mi yoksa normal mi bu iğneden yapanlar bi yardimci olursanız sevinirim
Evet canım sen kaç haftaliksin? Senin nasıl gidiyor bu surecHaklisin canim elbette ne diyorsa onu yapmalisin zor bir surecten gecmissin. Bence ince eleyip sık dokumus benim dr umda yurt disi egitimli ve kendini geliştiren bir dr. Bu tarz farkliliklar olabiliyor ama onlem almakta kotu birsey değil sonuçta.
Benimde kizim 11 kilo 1 yaşında surekli kucakta ve hissetti sanirim normalde hic yapmadigi sey vuruyor karnima surekli. Annem 4 cocuk dogurmus bagda bahcede calisarak ve 2-3 yas aralarimiz. Bakinca ne kadar kollayabilmistir ne kadar uzak tutmustur bizi kendinden ki diyorum tabiki kollamak lazim ama cocuklada yapacak baska birseyimiz yok anlamayacaktir anlatsakta icini ferah tut ama yinede mumkun mertebe daha az almaya çalış kucagina.Kızlar oğlum çok küçük ve biraz huysuz 2 yaşını 3 ay gecti daha ve kardeş falan anlamıyor arada bez değişirken tekmeler atıyor huysuz bir yere gidersm sürekli kucağına al diyor bu yüzden sürekli evdeyim zaten fıtığım var bu tekmeler süreli kucağa almalar bebişe sorun olur mu benimde en büyük korkum bu
7+6 olduk. 8 gundur olmayan kanamam dun yine basladi. 1 yasinda meme delisi bir kizla ve kimsesiz bir sehirde nasil gidebilirse oyle gidiyor iste bu gunumuzede şükür.Evet canım sen kaç haftaliksin? Senin nasıl gidiyor bu surec
Teşekkür ederim bitanem ben de iyiyim hamd olsun inşallah geçecek kuzum bunlar bnmde bol halsiz bitkin geçiyor mide bulantim yok şükürBol mide bulantılı yorgun halsiz geçiyor. Sende durumlar nasıl canım
Oy pek kucukmus kizinda maşallah onada. Neden oldu kanaman doktora gittin mi canım. İnşallah hemen kesilir7+6 olduk. 8 gundur olmayan kanamam dun yine basladi. 1 yasinda meme delisi bir kizla ve kimsesiz bir sehirde nasil gidebilirse oyle gidiyor iste bu gunumuzede şükür.
Kizimdada 20. Haftaya kadar olmustu sebep yok sanirim benim bedenim hamileligi böyle algiliyor :)Oy pek kucukmus kizinda maşallah onada. Neden oldu kanaman doktora gittin mi canım. İnşallah hemen kesilir
Tşk ederim eskileri düşünürsek haklısınBenimde kizim 11 kilo 1 yaşında surekli kucakta ve hissetti sanirim normalde hic yapmadigi sey vuruyor karnima surekli. Annem 4 cocuk dogurmus bagda bahcede calisarak ve 2-3 yas aralarimiz. Bakinca ne kadar kollayabilmistir ne kadar uzak tutmustur bizi kendinden ki diyorum tabiki kollamak lazim ama cocuklada yapacak baska birseyimiz yok anlamayacaktir anlatsakta icini ferah tut ama yinede mumkun mertebe daha az almaya çalış kucagina.
Ben yaklaşık 4 yıldır yüz üstü yatamıyorum uyku apnesi var bende dakikada 2 kere ölüm eşiğine yada kalp krizi felç kalma eşiğine kadar gelip geri uyanıyormuşum eşim sık sık uyandırırdı nefes al diye ..Ben de hep yüzüstü yatarım
Bende yapıyorum canım yavaş yavaş azalmıştı benim başıma geldiğindeAnnisler mrb.Ben clexan igne yapıyorum her gün,göbekten.Bugun baktım iğne yerim şişmiş çok sert dokunamiyorum bile bastırınca ağrıyor ve dediğim gibi sert.Doktora mi gitsem yaa offfacaba iğne birikti dağılmadı mi yoksa normal mi bu iğneden yapanlar bi yardimci olursanız sevinirim
Bursada hangi dr a gittin canım ? Benim de tüp bebek bursada yaşıyorumBen bursadayim canım. Kimbilir belkide cinsiyetlerde tutar :) ben pek evhamliyım sorma çok üzüyorum kendimi. Doktorumda kalp atışı dinlettigi gün hersey yolunda demişti ama burada bazen okuduklarım canımı sikabiliyor. Ne zaman sonraki kontrolün benim 18 ocakta olsun dedi doktorum. Tam da dogum günüme denk geliyor :) inşallah hersey yolunda giderde en güzel hediyeyi almış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?