2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

BUlanti bende de var hiç bisey yemek
İstemiyorum
insallah diğer bebeğininde kalp atışını duyarsın canim

canım aynı durumdayım
yalnız degılsın bı cok arkadasta aynı durumda

esım dıyorkı hayırlısıyla bebegımız dogar ınsallah tabı
sırf senın bu halın yuzunden baslka cocuk ıstemıyorm
Ne zaman geçecek bu durum çok merak ediyorum.

Sezaryen olucam zaten önemi yok o tarihinn ama bebğim ne kadarlık her gününde her haftasında neler oluyor kısmını bilmem açısından benim için önemli
Konunun başını bilmiyorum ama play store ve app store da gebelik uygulamarı var oradan bebeğinizin günlük ve haftalık gelişimlerini takip edebilirsiniz :)

Ne zaman geçecek bu durum çok merak ediyorum.

Konunun başını bilmiyorum ama play store ve app store da gebelik uygulamarı var oradan bebeğinizin günlük ve haftalık gelişimlerini takip edebilirsiniz :)
İndirdim canım 4 tane farklı uygulama hemde usgde 4 gün geri sata göre doğum tarihini değiştirmelimiyim diye sormuştum

İndirdim canım 4 tane farklı uygulama hemde usgde 4 gün geri sata göre doğum tarihini değiştirmelimiyim diye sormuştum
Benim de sata göre usg 10 gün gerideydi değiştirdim. Çünkü vajinal usg ile bakılmıştı :)

Kan pıhtılaşması var sanırım?
Bu nasıl öğreniliyor arkadaşlar? Yani vakti geldiğinde dr istiyor mu tahlili? Eğer varsa önlemini almak gerek Allah korusun ciddi bir durum çünkü.
Cnm bnm bi boş gebelik bide kurtajim oldu 2 aylik. Önlem almak icin yapti sanırsam. Ama tahlilleri yapılıyor

canım hayırlı olsun darısı basıma
ılk kez mı gıttın
7+0 da duyamadım ben

Allah razi olsun ins.rabbm herkese nasip etsn. Bn 6.haftada duymstum. Normalde bu kadar sık gidilmez ama bmm düşüklerm olduğu icin her hafta gittim

Saglik ocağına gittim gebelik icin dosya faln aciliyormus. Hemşire dedi ki sol tarafına doğru uyumaya calis bebek daha güzel büyür dedi. Bnde size soyliyim dedim

kızlar istanbulda özel hastahanelerde 2'li test fiyatları nedir bilgisi olan paylaşabilir mi

Merhaba kızlar ben yeni katılıyorum araniza. 2. Bebeğim olacak inş. Aslında eylul annesi olarak görünüyorum. Fakat özel durumundan dolayı erken olacağını tahmin ediyorum Allah ömür verirse. O yuzden aranizdayim. 07.12.2017 sat nigdeden katılıyorum.

Teyzoşları benim minişime de yorum yapar mısınız 7+0 olduk bugün kalp atışlarını yine dinletmedi etkilenir dedi, bi sonraki randevuda dinletecekmiş, ama gösterdi nasıl attığını şükürler olsun.
(Karından ultrason)

Eklentiler

• 81318A78-5F6B-4DB4-BDEF-92F572266AB3.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 273
Son düzenleme:
Gözün aydın canım. Darısı başımıza. Haftanız tam uyumlu çıktı mı? Cuma gideceğim kontrole inşallah görürüz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…