2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım. Darısı başımıza. Haftanız tam uyumlu çıktı mı? Cuma gideceğim kontrole inşallah görürüz bizde
Çok şükür çıktı canım bir sorun yok Elhamdülillah
İnşallah darısı başına olsun canım senin kaç haftalık şuan?

Benimde ilk gittiğimde 4 gün küçük çıktı değşltirmem gerekir mi

Bence değiştirmeyin benm 3 gün gerideydi en son gittiğimde tam gününe gelmişti çok şükür geriden gelip yetisebiliyo

kızlar istanbulda özel hastahanelerde 2'li test fiyatları nedir bilgisi olan paylaşabilir mi

Beni de 2 hafta sonra cagrmisti üniversite hastanesi ama fiyat sormadım

Çok şükür çıktı canım bir sorun yok Elhamdülillah
İnşallah darısı başına olsun canım senin kaç haftalık şuan?
Amin inşallah Seninle aynıyız canım ama daha yavaş ilerliyoruz galiba. 5 haftada yeni oluşuyordu kese. 2 hafta sonraya gün vermişti doktor cuma gideceğim nasipse

Onuda söylemedi henüz çık erken diye sanırım normalde usg fotosunda yazar ama yazmıyor en iyisi sata geri almak tarihi
Bence geri almaya gerek yok,benim 2 hafta önce 9 gün geriden gidiyordu.bugün gittiğimde 1 gün ileriden gittiğini öğrendim..cihaz ve ölçüme görede değişiyormuş..

Kitap okuyanınız var mı arkadaşlar gebelik ve/veya çocuk bakımıyla ilgili? İlk bebeğim olacak heyecanlıyım biraz, okuyup bilgilenmek istiyorum Tavsiye edebileceğiniz bir kaynak var mı acaba?

Amin inşallah Seninle aynıyız canım ama daha yavaş ilerliyoruz galiba. 5 haftada yeni oluşuyordu kese. 2 hafta sonraya gün vermişti doktor cuma gideceğim nasipse
Olabilir canım geç döllenme geç yerleşme hepsi etki edebiliyor sen onları takma ilerleyen haftalarda eşitleniyor zamanıyla inşallah sende göreceksin ve rahatlayacaksın mutlaka haber ver doktordan çıkınca

Kitap okuyanınız var mı arkadaşlar gebelik ve/veya çocuk bakımıyla ilgili? İlk bebeğim olacak heyecanlıyım biraz, okuyup bilgilenmek istiyorum Tavsiye edebileceğiniz bir kaynak var mı acaba?

merhaba canım,
benimde ilk hamileliğim ve aynı heyecan bende de var. Ben bir kaç kitap belirledim.
9 ay 10 gün hafta hafta hamilelik - Dr. Kağan Kocatepe
Hamilelik Doğum ve Bebek Bakımı - Ayşe Öner
bu ikisini almayı düşünüyorum şimdilik. Bu iki kitabı baya araştırdım olumlu yorumlar çok

Bende yarın gitmeyi düşünüyorum bir göreyim istiyorum fasulyeyi 11 olcak yarın tam

Şimdi araştırırken ben de rastladım bunlara. Bir bakayım ozaman, çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…