2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O kremi duyuyorum hep iyi sanırım.. bmde denemeyi düşünüyorm

3 tane maşallah cnm.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah, kilo düşünme bence de verilir nasıl olsa

bu arada bebek arabası ne alcam onu bunu ne alcam diye düşünmeye başlayan var mı? yoksa sadece ben mi acele ediyorum:)
onun için ayrı başlık mı açmalıyız?

kadıköy acıbadem de benım doktorum

Doktorunu araştırdım:) baya iyi bir doktor anlaşılan
benım de hala kalp atısı duyulmadıgı ıcın tedırgınım ve yenı bır doktor arayısı ıcerısındeyım.

bızım kurumun anlasması var ama iki sekılde anlasma var
fark alınan ve fark alınmayan

bu hastane ıle fark alınan seklınde

ben de msj attım muayene ucretı ne kadar dıye bakalım ne dıyecekler:)

bu arada bebek arabası ne alcam onu bunu ne alcam diye düşünmeye başlayan var mı? yoksa sadece ben mi acele ediyorum:)
Eveeet acele ediyorsun canım benim zamanı gelince hepsini alıcaz burdada paylaşıcaz inşallah bebek çeyizi düzecez

Kizlar cok şükür bebeğimin kalp atisini bidaha duydum. 8+4 gunluk. Ve 2 cm . İns sağlıcakla kucagimiza alabiliriz
ben duymadım hiç ekranda gördüm hep inşallah bende duyarım inşallah sağlıkla kuçağınad alırsın

Eveeet acele ediyorsun canım benim zamanı gelince hepsini alıcaz burdada paylaşıcaz inşallah bebek çeyizi düzecez

Olur annesi senin için biraz zor olacak ama güzel böyle peşpeşe olması bende Allah nasip etsi bu fasulyeyi sağlıkla doğursam hemen peşine hamile kalmak isterim :)
İnşallah senin bebisin cokk akilli olur hemen yaparsin ikinciyi :) ben hic dusunmuyordum cunku bizim 6 ay kolik sorunumuz vardı cok yorucuydu lohusalik desen çok gıcıkti nefret etmistim yani demek buyuk konusmusum:) insallah bu lohusaligim guzel gecer bebegim de gazini pit pit rahat atar :)

İnşllah canım inşllah ben de fazla pinpirikli biri olduğum İçin kuzenlerim diyor sen akıllı çoçuğuda yaramaz yaparsın:)

cnm ben sac kesmeyı batıl inanç olarak görüyorum dindede bu yok insanların ömrü saça baağlı değil diye ilk bebeğimde saçımı kestirdim ama boya yaptırmadım sadece ilk ay hamilemişim boyattım ıkı hafta sonra hamıle olduğumu ögrendim

Biri baba dese kalk evi topla işe git diye dünde gitmedim hiç kalkasım yok beni bir gazlayın Kızlar :)))

Evet evet kesinlikle batıl inanç canım geçen sene belimden aşağı olan saçımı kısacık kestirdiğim ve bunalıma girdiğim için uzun yıllar kesmek istemiyorum zaten anneminde gönlü olur :)) Ama boyu konusunda bilmiyorum kuzenlerimde hep boyattı maşallah bebişler şimdi çöl sağlıklı

maşallah cnm evet boyatanda cok artık bitkisel boyalarda var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…