2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin meleğinizide sizde Allah korusun

allinaz ile 365 TL , benimki %80 karsılıyordu 70 lıra odemıstım. ama artık hamıle oldugum ıcın dogum paketınden gıdıyor hıc odemıyorum

Merhabaa bende varım SAT 10.11.2017 Bebeğimin tahmini doğum tarihi 20/08/2018 Yaşım 20 İstanbul'da yaşıyorum ve ilk çocuğum olcak inşallah

İş yerimde normalde 10 saat çalışıyordum günde ve hamilelikte iyice sıkıntı olmuştu. Buna bir de sabah akşam 1er saat yol ekleyince çok yoruluyordum
Hamilelik raporumu verdim ve is kanunundaki gibi 7.5 saat çalışacağımı söyledim ki zaten hamile kalmasam da Mart ayında istifa edecektim.
Dunden beri genel müdür ve benim müdürüm inanılmaz çileden çıktı dün tam 2 saat azarladilar istiyorsan istifa et ne demek 7.5 saat çalışacağım falan diye. Bir de adı büyük ve kurumsal bir şirket dışarıdan gözüken. Sinirlerim bozuldu

Oyle bir haklari yokki reddetme yada kabul etmeme gibi sikayet etsen ceza yerler sonucta kanun var

Oyle bir haklari yokki reddetme yada kabul etmeme gibi sikayet etsen ceza yerler sonucta kanun var

Işte o sebeple tutuştular zaten ki ben eğer işim kalırsa normal mesai saatine kadar zaten çalışacağımı söyledim ama bayağı üstüme geldiler zaten hormonlarım bitik vaziyette.
Yaptığım terbiyesizlikmiş ben böyle bir şeye kendim karar veremezmişim vs vs
Gayet çıktım şu an 7.5 saatim dolduğu gibi

Doktordan çıktık herşey çok iyi dedi 8+6 idik bugün . Biri 9+0 biri 9+2 biri 9+1 görünüyor
Koyu sarı turuncu gibi olan akıntı için önemli değil dedi
Hayatımda 1 kere karından bakılmıştı onda da 10 haftalıktım ve bebeğimi kaybettiğimi öğrenmiştim 10 tüp bebek sürekli çatal
Doktor karından diyince irkildim biraz koltuğa nasıl yatıldığını bile bilemedim hemşireyle gülüştük o kadar yani
Karnıma bakıyor ama bişey söylemedi aha dedim hepsi gitti nasıl oldum anlatamam dayanamadım sordum bir sorun mu var diye yok dedi 3 ünün de kalbi atıyor (çok şükür)
Diş iltihapını da mutlaka kurut kaç antibiyorik kullanırsan kullan dedi

Kız sen bayağı hamileymişsinnn )))) ay çok tatlısın[/QUOTE]
Teşekkürler canım daha da büyüdüğümüz günlere inşallah

hamilelik kıyafeti de var demek orda [/QUOTE]
benm yaşadığım şehirde var. pantolon fiyatları max 35-40 arası.

Hahhaa aynen biri ağlayıp biri tepinirse mahvoldum ben :))
Annem de yok benim
Allah kayınvalide kayınpedere kuvvet versin inşallah :))
Yok ben son gunleri kastetmistim ucude karnında ayri yeri tekmeleyecek yumruklayacak :)) Allah kolayligini verir hele bir dünyaya gelsinlerde evet cok zor olacak bir kizim var benimde kimse yok etrafimda cok uysal sakin olmasina ragmen zorladi seni dusunemiyorum.

Devletin bana verdiği hakkı kullanıyorum demelisin kapı gibi raporunu göster. Madem martta ayrilmayi düşünüyordün işlerine gelmiyorsa çıkartsinlar seni hem tazminatini almış olursun.sıkma canını bosver

Sakin istifa verme canim tum hakların tazminatın ölür alamazsin..evlilik tarihin ne? Yeni evliysen nikah tarihinden itibaren 1 yil icinde de ayrilabilirsin kidem tazminatini alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…