2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim canım benim... Ilk kez kanama olunca bir an tedirgin olduk ne yapacağımızı şaşırdık Rabbim bir daha yaşatmasın ne bana nede başkasına...

ben hamıle pantolanlarımdan giymeye başladım bile
ilkinde 4.ay da gymeye baslamstım hıcbısey yoktu
sımdı 2. ay gelmeden şiştim.

bi de hayırlısıyla şu bulantım gecse sabah 6 da kalkıp işe gitmek için hazırlanmaya baslıyorum
gercekten cok zorlanıyorum hiç bitmycek gıbı

ilk kez dun bıraz azalır gıbı oldu 3 öğünde yemek yedım
bugun uyanır uyanmaz başladı

Öncelikle herkese Günaydın ,Benim bulantın çok şükür kesildi iştahım da açıldı belki büyütü artık ondandır umarım sizlerin de düzelir

Tamam canım haber veririm sende mutlaka yaz bana :) bende mi başlasam çok şişiyorum, normalde çok zayıftım 46,5 kilo ile hamile kaldım, şimdi 49 olmuşum. Vücudum da çatlamaya çok meyilli diz kapaklarımda var hatta.

hamile pantolonlarını nereden alıyorsunuz acaba?

Öncelikle herkese Günaydın ,Benim bulantın çok şükür kesildi iştahım da açıldı belki büyütü artık ondandır umarım sizlerin de düzelir
Günaydın canım,ayy ne güzel kurtulmuşsun bulantılardan darısı bizim başımıza olsun bulantı yetmiyormuş gibi dün düştüm bide bu ikinci oldu düşmem,şükür bebişte bir şey yok ama ben dayak yemiş gibiyim her yerim ağrıyor şişlik ve morluklarda cabası

Oy canım benim çok geçmiş olsun bende sakar bir insan olarak anlıyorum dikkat ed bebişine inşllah bulantılar geçer Bende şimdi çok yemek yemeye başladım feci kilo alıcam tabi gebelik şekerin yine yükselirse mecbur diyet başlıycak çok oluyor oda

hamile pantolonlarını nereden alıyorsunuz acaba?

ben de ılkınden kalma vardı:)

ama tavsıyem lcw
gebbe ve ebru maternity de var ama oraları pahalı buluyorum

defactoda vardı pek begenmemıştım ama yıne bakmak lazım

en ıyısı lcw (50-60 lira pantlnlar) bi kot bi kanvas tarzı alsak hemen hemen sonlara kadar göturur cok asırı kılo almazsak tabı:)

Ben aldım taytlardan biraz ince ama içine kalın bileyler giyiyorum göbek kısmı mükemmel
Tedavi bitip rapor bitimiyle okula başladığımda eski oantolon giyemedim hiç yani betahcg den 3 gün önce gidip aldım
Antibiyotik mi etkiliyor bilemedim akıntım var şeffaf ama crinone jel geliyo bazen koyu sarı mı turuncu mu pembemsi mi resmen ayırt edeniyorum panikliyorum ama artış yok bugün dr a sorucaz bakalım herşey yolunda mı ?
Tedavi başında 75 tim şimdi 80.5 hamilelik öğrendiğimde 78 tam 2.5 kilo yani hızlı gidiyorum çok fena.. bulantı da yok ye babam ye sonum hayrola canlar

Regl zamanlari cok korkuyorum hala olacak gibi oluyor sanki.agrilar akintilar.vucut hala alisik oldugu o duzene gidiyor gibi oluyor
Normal onlar canım ancak alışacak vücütumuz ben oğlumda hatırladığım doğumdan bir hafta sonra karnım boş olduğuna alışamamıştım sanki oynayanacakmış gibi geliyordu aklıma şimdi o geldi niye anlatıysam :)))

Bende kilo aldım sanırım tartılmaya korkuyorum yaz hamilesi olacağız güzel çiçekli elbiseler giyeriz hep hayalimdir taytta sevgili odun eşim izin vermiyor evde zaten taytlayım ama şuanda işe giderken kalem elbise ye devam ediyorum elbisede rahat tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…