- 2 Ocak 2014
- 979
- 616
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #8.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim masallah minisine :) kiz gibi geldi bana:)interiorarchitect canım benim minakka da tahminde bulunabilirmisin :) karından usg kalp atışı 164
Tabii sorun olur bitanem sonuçta eslerimize özeliz bende karşıyım o duruma ama bilmiyorum peki senin merkezi gitme durumun uzak mı allahım kolaylık versin tatlım bnmKahramanmaraşın bir ilçesindeyim canım eşim burda çalışıyor normalde aile falan herkes merkezde ama biz iş dolayısıyla burdayız burda devlette bşr tane kadın doğum hastanesi var oda istediğim gibi değil ankarada hastane seçeneği buradan yüz kat iyi olsa gerek iyice bir araştır doğum mahrem bişey sonuçta iki doğum yapan kadının aynı odada kalması eşleri ailesi vs gelirse o sorun bence
Aynen evlatlarımız yavrularimiz inşallah sağlıkla mutlulukla alırız kucaklarimiza ❤ insanın içinde ister istemez heyecan mutluluk ya ❤Ayy sağlıkla ogünleri görelim inşallah kuzum.Ömrümüzün en güzel zamanını yaşıcaz artık. Bundan önce herşey boştu artık bi amacımız var
Biz ıyiyiz her şey yolunda ya sen nasılsın nasıl gidiyor bizim kontrolunuz haftaya salı bakalım ne diyecek doktorumuz daha kalp atışı duyamadik biz ama hayırlısıyla haftaya duyarız inşallah ❤ sen duydun mu ❤Merhaba kizlaar :) nasilsiniz :) hersey yolunda mi ben tabi ki gecmisi okumadim yine :) umarim hersey yolundadir :) kontrolu olanlar guzel haberlerle gelsin insallah:)
Maşallah yavruya ya büyümüştür inşallah annesi ❤Eki Görüntüle 2091752 Bizim de geçen haftaki resmimiz teyzeleri haftaya gideceğim inşallah büyümüştür meleğim![]()
İnşallahh çok teşekkür ederim. Evet bursa canım sen?Hayırlısıyla pıt pıt ları duyar gelirsin inşallah
Hangi ildesin bu arada 16 bursa mı ?
Teşekkürler canım. Merkez yakın canım yarım saat ilk doğumumuda orada şuan gittiğim hastanede yaptım yine aynı dra gidiyorumTabii sorun olur bitanem sonuçta eslerimize özeliz bende karşıyım o duruma ama bilmiyorum peki senin merkezi gitme durumun uzak mı allahım kolaylık versin tatlım bnm
İnşallah canım güzel haberlerle gelirim.Benmde benimde eşim diyo yine ne oldu sivilce basmış yüzünü bişeye mi sıktın canınıdedim yok o bebisten
en erken sen gidiyorsun git de bizi de aydınlat canm benim hayırlı sonuçlarla dön inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz canm![]()
Öğleden sonraya çıkar diye tahmin ediyorum telefonda konuşmuştuk ilkinde sonucu öyle hatırlıyorum.Bitmeyecek 9 aya kadar bu gerginlikler.Hayırlı haberlerle gel canım benim daha var ikili teste ama şimdiden onun gerginliği var ilk çocukta yaptırmıştım ama o cahillikti bu kadar bilmiyordum sonuç hemen çıkmıyor herhalde değil mi
Hastaned çalışan bir arkadaşımdan böyle bişey duymuştum sanki hamile hamile cmrtsi çağırmışlardı diye birşey demişti.Şimdi ben günlük 7,5 saat çalışmak istediğim için haftalık azami 45 saati tamamlamak için işveren arzu ederse Cumartesi de çalışmamı isteyebilirmiş ve böyle bir hakları varmış Çalışma Bakanlığı böyle dedi.
Bende tlde öğrendiğimi hatırlıyorum ama arada ne kadar zaman vardı onu bilmiyorumÖğleden sonraya çıkar diye tahmin ediyorum telefonda konuşmuştuk ilkinde sonucu öyle hatırlıyorum.Bitmeyecek 9 aya kadar bu gerginlikler.
Hastaned çalışan bir arkadaşımdan böyle bişey duymuştum sanki hamile hamile cmrtsi çağırmışlardı diye birşey demişti.
Bende tlde öğrendiğimi hatırlıyorum ama arada ne kadar zaman vardı onu bilmiyorum aynen öyle gece gündüz uykum kalmadı çok mu evhamlıyız nedir zaten midemde müsade etmiyorÖğleden sonraya çıkar diye tahmin ediyorum telefonda konuşmuştuk ilkinde sonucu öyle hatırlıyorum.Bitmeyecek 9 aya kadar bu gerginlikler.
korkma yasalar hamilelerden yana seni çıkaramazlar içini rahat tut sıkıntı stresede girme hamilesin zaten stres yapma her şey olacagına varırÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nı aradım.
Normalde Pazartesi - Cuma çalışıyorum. Bu durumda şirket beni isterse Cumartesi günü de çalıştırabilirmiş (kimse çalışmıyor Cumartesi günü)
Hakarete uğradım ve istifaya zorlandım diyorum bir şey yapamıyorlarmış. Gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Cumartesi günü de gel derlerse zaten istifa ederim ama yasaların bizden yana olduğunu zannediyordum.
Tez zamanda bitsin artık hayırlısıyla. Pazartesi biraz iyi gibiydim iki gündür yine fenalardayım. Allah ım başka dert vermesin