2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben de dün akşam itibariyle bulantılar çok arttı. Sadece iştahsızlık şeklindeydi dün akşamdan itibaren kusma başladı. çok öğürmekten karnım acıdı resmen ya şimdi kasıklarımda hafif bi ağrı var hatta bi de hastayım çok öksürüyorum öksürdükçe öğürtü geliyo çok sıkıntılardayım yani. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Genetik testine göre iğne başlatılıyor canim, zaten bu genetik testi 1 kez yapılıyor omur boyunca. Fakat
Gpllla L33p
MTHFR C677
MTHFR A1299 uç mutasyon. Var canim simde de inohep 0,7 lik iğne kullanıyorum ve günde 1 coraspin

Bana leblebi iyi gibi geliyor cnm bide zencefil koklayabilirsin ya da birazcık yiyebilirsin

Canim bende iğne kullanıyorum zaten kan sulandırıcı genetik testim var , zaten o omur boyu geçerliymiş tekrarı yapılmıyor yanı. Bu 2. Hamilelgim simdi yine Doğuma kadar kullanmam gerekiyor ilkinde de Doğuma kadar kullanmıştım iğne fakat bu testleri yaptırmamıştım Dr istememişti simdi kafam karıştı niçin istiyor diye?

Hemen deniyeyim canım. Baygınlık geçircek hale geldim elim ayağım boşalıyo bianda. Midemde hiç bişe durmuyo ki.
Benim de çok bulantım var doktorum Zofran diye bi ilaç verdi bebeğe zararı Yok dedi. Ama hala kötüyüm bugün gidip o ilacın serumunu taktıracağım. Artık hiç halim kalmadı hiç bişey yiyemiyorum

Sağlık ocağında ki hemşire çok şanslısin çok rahat konforlu bir hamilelik geçiriyorsun dedi bugün.

Benimki de 3 hafta sonra gel demişti dayanamadım iki hafta sonraya aldım randevumu. Zaten riskli gebelik, ne diye geç geç çağırıyor ki. Bu arada nereye gidiyorsun cnm?
Benimkisi riskli bir durum olmadığı için 1 ay sonraya çağırdı sanırim. Ben tüp bebek merkezine devam ediyorum hala canım.

Canım kahve kokluyorum bazen, yediğim seylere nane eklıyorım. Maden suyu içiyorm. Yani ne derlerse denıyorm. Zencefil dedi doktorum bi tek onu denemedim. Aldm ama denemedim. Yani geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…