- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #8.521
Bak yine heyecanlandim kızımın 11+6 goruntusu oturmus saklambac oynuyor essek :)) cirpi gibi bacaklari var legen kemigine bak hele minik insan asagi yukari seninde goruntu bu olacak tabi ozele gidiyorsan yoksa görüntü falan cok kotu devlette.11+2 oluyorum canim
İkiliyi istiyorlar ikili temiz cikarsa uclu tamamen size kalmis birşey. Ben ikisinde yaptırdım kizimda aldirmak gibi dusuncem yoktu tabiki ama teknoloji ve tıp cok ilerledi down disinda olabilecek sikintilarda anne karnında yada hemde dogum sonrasi müdahale edebiliyorlar o yüzden bilmekte fayda var dusuncesindeyim. Down konusuna gelincede +1 annesi olacaksam bunu dogum gibi stresli bir olayin ardindan değil öncesinde ogrenip psikolojik olarak hazirlanmak en dogrusu gibi geliyor yine bana lohusalik agir bir olay zaten boyle bir suprizle hersey dahada zorlasabilir cunku.Yani USG görüntüsünde hiç bir şey yok temiz hersey yolunda gozuksede o testleri ister yani illa
18 indeki kontrolumde büyük ihtimal benden de isteyecek doktorum..İkiliyi istiyorlar ikili temiz cikarsa uclu tamamen size kalmis birşey. Ben ikisinde yaptırdım kizimda aldirmak gibi dusuncem yoktu tabiki ama teknoloji ve tıp cok ilerledi down disinda olabilecek sikintilarda anne karnında yada hemde dogum sonrasi müdahale edebiliyorlar o yüzden bilmekte fayda var dusuncesindeyim. Down konusuna gelincede +1 annesi olacaksam bunu dogum gibi stresli bir olayin ardindan değil öncesinde ogrenip psikolojik olarak hazirlanmak en dogrusu gibi geliyor yine bana lohusalik agir bir olay zaten boyle bir suprizle hersey dahada zorlasabilir cunku.
Oyy insan yavrusu bu yaa..yalniz sen nasil sectin o kadar masallah.sirtustu yatio dimi yanlis mi goruyorum..evet ozele gidiyorum canim.Bak yine heyecanlandim kızımın 11+6 goruntusu oturmus saklambac oynuyor essek :)) cirpi gibi bacaklari var legen kemigine bak hele minik insan asagi yukari seninde goruntu bu olacak tabi ozele gidiyorsan yoksa görüntü falan cok kotu devlette.
Oyy insan yavrusu bu yaa..yalniz sen nasil sectin o kadar masallah.sirtustu yatio dimi yanlis mi goruyorum..evet ozele gidiyorum canim.
Evet cirpicik bir totosu var legen kemigi sag bacagi seciliyor omurgası sirti elini dayamis kafayi gommus yuzunu gostermiyordu zaten genelde essek :)) çok guzel anılar bunlar insan baktıkça bakasi geliyor. Tek eksigim hamile resmim hic yok 5.5 aylikken dugunde bir resmim var o kadar bol bol çektirin ilerleten donemde ben cok psmanim.Sabirsiz61 ayy çözdüm durr oturuyor resmen bu yuzunu kapatmis.saklambac pozisyonu tam
İstifra oluyormu yoksa sadece bulantımı.
Yoktu canım bende o tarz belirtriler ama hormonlardan oluyor die okumuştumSelam kizlar lungy sonuclarinin temiz cikacagina inaniyorum icini ferah tut gecmis olsun
Bisey sorucam daha onceki hamileliginizde erkek anneleri gogus uclariniz kararmis miydi ya da kese deki durumuna gore erkek denilenlerin gogus uclarinda kararma var mi acaba
Ayni benimde ilkim erkek sekliydi ama kizim var :)Bir kız annesi olarak tum sekil semal değişikliğim kalca karin seklim yuzum erkek diyordu goren ama kız dogurdum. Ben pek alakasi oldugunu dusunmuyorum. Heee ramziye gore kesede durusu kızdı ve suankinin durusu erkek bakalim o dogru cikacakmi bunda.
öyle hayırlısıyla kucağımıza alalım da:) bu 2sindeydi şimdi nasıl oldu acaba zor tutuyorum kendimi her gün gitmemek icin:) kalitesinden mi bilmiyorum aslinda bizim doktorun baya eski makinesi fotoğraf bile çıkartmıyor normal a4 kağıda verdi:) 280 lira muayene ücreti aliyor bir de
Qy
Ayni benimde ilkim erkek sekliydi ama kizim var :)
Kızlar bu ikili üçlü testler ultrasonda bebekte ters bişi görülürse mi yaptiriliyor? Yoksa herkese mi yapılıyor
Kızlar desteğiniz dualarınız için tekrar teşekkürler. Biyopsiden çıktım az önce çok canım yanmadı ama biraz kasık ağrısı oldu o da geçti şimdi çok şükür. Doktor beni bi odaya aldı iki saat yat sonra çıkarsın dedi. Gördüğüm lezyonlar kansere benzemiyo zaten dedi içim biraz rahatladı. İnşallah biyopsi sonucum temiz çıktı diye yazdığım günleri de görürüm. Hepinizi öpüyorum
Valla hava o kadar soğuk ama o cam hep açık olsa o kadar iyi demi :)Canım ya parfüm vs şeyler benide deli ediyor gece gündüz kapı pencere açıyorum rahtsız olmamak için
Sizin mesai kaçda başlıyor?Miskinlik yapamiyorum sabah 5:30 da kalkıyorum ise gitmek icin.kiymetini bilin bosverin yatın gitsin
Evet canim randevuyu 1 ay onceden almıştım.insallah erken gitmis olmam.
Ya canım benim Allah kolaylık verdin benim küçük çoçuğum yok eşin küçük bir çoçuk gibi sabah 8 de illa kahvaltısı hazır olacak üstünü hazırlayıp bırakıcam giyecek kahvaltıdan önce limonlu suyunu vericem içeçekdaha bir sürü şey yani bende bir bebek bakıyor gibi kötü alıştırdım adamı zamanında :)
Kızlar eşleriniz kaç model ya aynı modelden bende de varda markete giderken ne giyeyim diye sorar adam,sabah kahvaltısını hiç aksatmaz,hatta sze şöyle diyim gece 3 de doğum sancılarım tuttuğunda ben ne giyeyim yarın ordan işe mi giderim diye sormuştu ya:):):) eşimide sayarsam iki tane benim bebiş aynen kahvaltı erkenden ve kıyafetlerini ben hazırlarım herşeyi bana bakıyor çok zahmetli
Doğum paralarına bak yaAyy amma cokmus kiz 5 kez gitseniz benim hastanenin dogum parasi :) 55 tl muayene. Kizimda 2017 ocakta 1100tl sezeryandi. Simdi 1300 yanlış degilsem.
Aminn canım sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun :)Senle satımız aynı, maşallah bebişine, darısı başıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?