2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

11+2 oluyorum canim
Bak yine heyecanlandim kızımın 11+6 goruntusu oturmus saklambac oynuyor essek :)) cirpi gibi bacaklari var legen kemigine bak hele minik insan asagi yukari seninde goruntu bu olacak tabi ozele gidiyorsan yoksa görüntü falan cok kotu devlette.

Eklentiler

• IMG_20180111_135007.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 99
Yani USG görüntüsünde hiç bir şey yok temiz hersey yolunda gozuksede o testleri ister yani illa
İkiliyi istiyorlar ikili temiz cikarsa uclu tamamen size kalmis birşey. Ben ikisinde yaptırdım kizimda aldirmak gibi dusuncem yoktu tabiki ama teknoloji ve tıp cok ilerledi down disinda olabilecek sikintilarda anne karnında yada hemde dogum sonrasi müdahale edebiliyorlar o yüzden bilmekte fayda var dusuncesindeyim. Down konusuna gelincede +1 annesi olacaksam bunu dogum gibi stresli bir olayin ardindan değil öncesinde ogrenip psikolojik olarak hazirlanmak en dogrusu gibi geliyor yine bana lohusalik agir bir olay zaten boyle bir suprizle hersey dahada zorlasabilir cunku.

18 indeki kontrolumde büyük ihtimal benden de isteyecek doktorum..

Oyy insan yavrusu bu yaa..yalniz sen nasil sectin o kadar masallah.sirtustu yatio dimi yanlis mi goruyorum..evet ozele gidiyorum canim.

Sabirsiz61 ayy çözdüm durr oturuyor resmen bu yuzunu kapatmis.saklambac pozisyonu tam
Evet cirpicik bir totosu var legen kemigi sag bacagi seciliyor omurgası sirti elini dayamis kafayi gommus yuzunu gostermiyordu zaten genelde essek :)) çok guzel anılar bunlar insan baktıkça bakasi geliyor. Tek eksigim hamile resmim hic yok 5.5 aylikken dugunde bir resmim var o kadar bol bol çektirin ilerleten donemde ben cok psmanim.

Yoktu canım bende o tarz belirtriler ama hormonlardan oluyor die okumuştum

cokmus ucretı yaaa bari makinesi iyi olsaydı

Kızlar bu ikili üçlü testler ultrasonda bebekte ters bişi görülürse mi yaptiriliyor? Yoksa herkese mi yapılıyor

yanı doktorlar genelde ıstıyor ama karar senın yaptırmayabılırsın tabıkı
ben ilk dogumumda hepsını yaptrmıstım bunda da kısmetse yaptırırım sanırım

Ay çok sevindim canm benm gözün aydın

:):):) eşimide sayarsam iki tane benim bebiş aynen kahvaltı erkenden ve kıyafetlerini ben hazırlarım herşeyi bana bakıyor çok zahmetli
Kızlar eşleriniz kaç model ya aynı modelden bende de varda markete giderken ne giyeyim diye sorar adam,sabah kahvaltısını hiç aksatmaz,hatta sze şöyle diyim gece 3 de doğum sancılarım tuttuğunda ben ne giyeyim yarın ordan işe mi giderim diye sormuştu ya gülme krizini girmiştim ben doğurcam adamdaki telaş ne giyeyim işe gider miyim tam bir iş kolik bu hamileliğimde sabah kahvaltısını hazırlamay başladı çok şükür ne büyük bir gelişme demi

Ayy amma cokmus kiz 5 kez gitseniz benim hastanenin dogum parasi :) 55 tl muayene. Kizimda 2017 ocakta 1100tl sezeryandi. Simdi 1300 yanlış degilsem.
Doğum paralarına bak ya keşke burdada öyle olsa 4 yıl önce 2000 di şimdi 5000 ne yapacam kararsızım,doktorum çok iyi ama hastane çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…