2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yanı doktorlar genelde ıstıyor ama karar senın yaptırmayabılırsın tabıkı
ben ilk dogumumda hepsını yaptrmıstım bunda da kısmetse yaptırırım sanırım
Bitmiyor yahu stres. Annelerimiz ne sansliymis bakarsan. Soruyorum adet olmadım 9 ay sonrada doğurdum hepinizi diyor. Kan tahlili kese görme kalp atışı Vs hiçbirini yasamamislar. Herşey daha mı zorlaşıyor ne

Kızlar sabah kalkıyorum ne karnımda ne göğsümde şişlik yok sonra bu saatler oluyor gobegim 4 aylık goguslerim de sismis sizin de böyle mi oluyor
Bence gün ıçinde değişiyor vücut hareketleri. Dolaşım sistemi başlıyor harkeetlenmeye bence. Kan akışı hizlaniyor ya ne bileyim mantık yürüttüm bende şu An öyleyim.

O sorun bazzen bende de var ama korkma herşey yolunda gider inş. İyi haberlerle gel

Merhaba anne ve anne adayları arkadaşlarım aranıza yeni katılıyorum. Allah’ın izniyle 11+1 günlük hamileyim. Geçen hafta kontroldeydik ve doktor bebeğin gelişiminin bir hafta önden gittiğini söyledi aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı? Ve nefesim bana yetmiyor bugün de çok şiddetli baş dönme şikayetim var tüm gün yattım diyebilirim.

Ayy bu ölcümlere asssslaa takılmayın benim ilk hamileliğimde doktor 2 hafta önde bir hafta geride bla bla bla hele doğuma yakın bebek iri doğum zor olacak şekeri var Allahiiiimmm neler neler en son cocuk 3.260 kg doğdu ölçümlerr çook yaniltici içinizi rahat tutun boşverinnn

Bende hep çalıştım canım ama maalesef benimki bu model başta söylemişti artık aldık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…