- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #8.541
Edirneye beklerizDoğum paralarına bak yakeşke burdada öyle olsa 4 yıl önce 2000 di şimdi 5000 ne yapacam kararsızım,doktorum çok iyi ama hastane çok
Doğum paralarına bak yakeşke burdada öyle olsa 4 yıl önce 2000 di şimdi 5000 ne yapacam kararsızım,doktorum çok iyi ama hastane çok
Tabi valla insanlık İçin küçük senin için büyük bir gelişme benimkinde dağılsın arada çayına artık kendi şeker atabiliyor :))) Dün mutfağın oraya gidiyor birşey alacak sonra banada diyor bana su verirmisin dedim su dolapta çok soğuk değil içebilirsin beyefendi tam soğuk yada tam suçla içmediği için karıştırıp verdiğim için içebildi suyunuda tek sağolsun :) Valla ben oğluma böyle bakmıyordum halada öyle alıştırmıyorum annesi bacıları böyle alıştırmışlar işte aldık bu modelleri ama yavaş yavaş olacak inşllah galiba sanırsam bir umut :) :) :) :)Kızlar eşleriniz kaç model ya aynı modelden bende de varda markete giderken ne giyeyim diye sorar adam,sabah kahvaltısını hiç aksatmaz,hatta sze şöyle diyim gece 3 de doğum sancılarım tuttuğunda ben ne giyeyim yarın ordan işe mi giderim diye sormuştu yagülme krizini girmiştim ben doğurcam adamdaki telaş ne giyeyim işe gider miyim tam bir iş kolik bu hamileliğimde sabah kahvaltısını hazırlamay başladı çok şükür ne büyük bir gelişme demi
Aynen canım benim kayınvalideciğimde ayakkabılarını bile boyamış ya hep çınlatırım kulaklarını hatta yüzüne bile söylerim yani ben 4 yaşındaki oğlumu böyle alıştırmıcam ilerde sövmesinlerTabi valla insanlık İçin küçük senin için büyük bir gelişme benimkinde dağılsın arada çayına artık kendi şeker atabiliyor :))) Dün mutfağın oraya gidiyor birşey alacak sonra banada diyor bana su verirmisin dedim su dolapta çok soğuk değil içebilirsin beyefendi tam soğuk yada tam suçla içmediği için karıştırıp verdiğim için içebildi suyunuda tek sağolsun :) Valla ben oğluma böyle bakmıyordum halada öyle alıştırmıyorum annesi bacıları böyle alıştırmışlar işte aldık bu modelleri ama yavaş yavaş olacak inşllah galiba sanırsam bir umut :) :) :) :)
Hoş geldin sen nasılsın sanada kocamana öpücüklerBen geldimmm, ben geldimm. Hepinizi uzaktan takipteyim. Umarım herkes iyidir. Kooocaman öpücükler
Kesinlikle canım çok şükür öyle yetişmelerine rağmen öyle makanta maçoluk adı altında kadını ezen biri değil ama genelde böyle yetiştirilen erkek çoçukları kadına değer vermiyor kendini üstün görüyor oyuzden biz erkek anneleri çoçuklarımızı güzel yetiştirmeliyiz hiç bir kadın sözlü yada fiziksel şiddete uğramasınAynen canım benim kayınvalideciğimde ayakkabılarını bile boyamış ya hep çınlatırım kulaklarını hatta yüzüne bile söylerim yani ben 4 yaşındaki oğlumu böyle alıştırmıcam ilerde sövmesinler
Aaaaaynen öyle ev sıcak oluyor zaten onu bahane edip açıyorum heryerleride küçük çocuğum var işte. Bide eşim veteriner hekim bazen baygınlık geçiriyorumValla hava o kadar soğuk ama o cam hep açık olsa o kadar iyi demi :)
Aaaaaynen öyle ev sıcak oluyor zaten onu bahane edip açıyorum heryerleride küçük çocuğum var işte. Bide eşim veteriner hekim bazen baygınlık geçiriyorumValla hava o kadar soğuk ama o cam hep açık olsa o kadar iyi demi :)
aynı durumdayız :)Kızlar sabah kalkıyorum ne karnımda ne göğsümde şişlik yok sonra bu saatler oluyor gobegim 4 aylık goguslerim de sismis sizin de böyle mi oluyor
Ben geldimmm, ben geldimm. Hepinizi uzaktan takipteyim. Umarım herkes iyidir. Kooocaman öpücükler
Duyarsin insallah annesi pitircik iyi olmasa mideni boylesine bulandirir mi kimi bulantisiz geciriyo kimi de boyle harap oluyo gecer insallah 3 aydan sonrabana ılkınde erkege benzıyo cok dedıler ama kızım oldu hamdolsun:)
bunda cınsıyet aklıma bıle gelmıyo
gun sayıyorum resmen bulantılar azalsın dıye
önce kalp atışı duyarsam hayırlısıyla tabi:)
Kesinlikle canım çok şükür öyle yetişmelerine rağmen öyle makanta maçoluk adı altında kadını ezen biri değil ama genelde böyle yetiştirilen erkek çoçukları kadına değer vermiyor kendini üstün görüyor oyuzden biz erkek anneleri çoçuklarımızı güzel yetiştirmeliyiz hiç bir kadın sözlü yada fiziksel şiddete uğramasın
Ayyyyy sorma fabrika çıkış hatalı benimki ilk çocukta bi kaç kete ev temizleyipbulaşık yıkadıKızlar eşleriniz kaç model ya aynı modelden bende de varda markete giderken ne giyeyim diye sorar adam,sabah kahvaltısını hiç aksatmaz,hatta sze şöyle diyim gece 3 de doğum sancılarım tuttuğunda ben ne giyeyim yarın ordan işe mi giderim diye sormuştu yagülme krizini girmiştim ben doğurcam adamdaki telaş ne giyeyim işe gider miyim tam bir iş kolik bu hamileliğimde sabah kahvaltısını hazırlamay başladı çok şükür ne büyük bir gelişme demi
7 de basliyor canim 6 da servis e biniyorum.osb de calisiyorum ben düşün iste.evim merkezde.Sizin mesai kaçda başlıyor?
Benide sayın bende yarın doktora gidicem :)) geçen hafta gitmiştim bu hafta yine çağırdı kollar bacaklar şekilleniyodur bir bakarız ne durumda demiştiAhhaa ikimizde ayni anda ikili tarama mi olucaz
Yarin 11+2 olucam canim.bende cok merak ediyorum heyecanliyim.yazicam size doktordan cikinca.dua edin emi hersey yolunda olsun ins.Ay canm seni çok merak ediyorum ilk sen gideceksin bakalm doktor ne diyecek tam Kaç olacaksın yarın olmadı haftaya gün ayarlar bence sen merak etme
Aaa sen kac haftalıksin canim.Benide sayın bende yarın doktora gidicem :)) geçen hafta gitmiştim bu hafta yine çağırdı kollar bacaklar şekilleniyodur bir bakarız ne durumda demişti
11+2 deyim sen kaç haftalıksınAaa sen kac haftalıksin canim.
Yarin 11+2 olucam canim.bende cok merak ediyorum heyecanliyim.yazicam size doktordan cikinca.dua edin emi hersey yolunda olsun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?