• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi akşamlar. Bugün okudum ama yazamadım. İki gündür progestanı gündüzleri içeyim dedim akşamları uzanıyorum nasılsa vajinal koyarım. Harap oldum, mahvoldum. Başımı kaldıramıyorum yataktan , ayılıp bayılıyorum sarhoş gibi. Kızımı bile okula götüremedim bugün çocuk bana baktı. Yarın eşimin kızı da geliyor, ona bakmak ayrı bir zor. Önümüzdeki üç hafta Allah yardımcım olsun :KK43:
O ilaç berbat bişey bide ben günde 3 tane içiyodum ama vajinal koyunca etkisi az oluyor diyolar ben cesaret edememiştim bence gündüz vajinal koy tez zamanda düzelip bırakırsın inşallah

Günaydın arkadaşlar nasılsınız geçen bir arkadaş rahmim ters arkada diye yazmıştı benımkıde öylemiş ve bebeğimin kalp atışı zor görüldü nerdese alınır kalp atışı yok dendı büyük gelişmiş ultrayonda net görüldü 1,5 lt su içtim ben su içip görüldü lekelenmeler bir geçiyor bir geliyor bu ıkıncı bebeğim bir oğlum var ama inanın her gebelik ayrı heyecan çok bilgisizmişim gibi sürekli araştırma yapıyorum .lekelenmeler azaldı çok şükür inşallah buralara bebişlerimizin doğduğunuda yazarız:anneadayı::KK200:

Günaydın kızlar
Of tam geçti mide bulantim diyorum bu sefer hiç çıkarmadığım kadar çıkarıyorum ne kadar daha böyle olacak ya:KK42:

Günaydın arkadaşlar nasılsınız geçen bir arkadaş rahmim ters arkada diye yazmıştı benımkıde öylemiş ve bebeğimin kalp atışı zor görüldü nerdese alınır kalp atışı yok dendı büyük gelişmiş ultrayonda net görüldü 1,5 lt su içtim ben su içip görüldü lekelenmeler bir geçiyor bir geliyor bu ıkıncı bebeğim bir oğlum var ama inanın her gebelik ayrı heyecan çok bilgisizmişim gibi sürekli araştırma yapıyorum .lekelenmeler azaldı çok şükür inşallah buralara bebişlerimizin doğduğunuda yazarız:anneadayı::KK200:

genelde benzer derler hamılelıkler ama benım 2 si farklı
yanı ilkınde de cok mıde bulantım vardı sımdı fenalardayım
tabı 5 sene gectı ıllakı yasla da alakalı

senın ıcın sevındım
skntısız bır sekılde atlatrsın ınsallah bu süreci

Back
X