- 18 Aralık 2017
- 197
- 235
- 23
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #8.661
Sağol canım ya babası baktı evdeyken hastaneyede o götürdü şimdi sıra bende sarılup ağlıyor sürekli ne yapıcam şaştım
Oy çok geçmiş olsun canm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım ya babası baktı evdeyken hastaneyede o götürdü şimdi sıra bende sarılup ağlıyor sürekli ne yapıcam şaştım

Cok gecmis olsun canim.sende kendini koru.
Çok tsk ederim kızlar salgın var galiba sizlerde kendinize dikkat edinGecmis olsun canim acil sifalar
Sağol canım benimOy çok geçmiş olsun canm![]()
Benim oğlumda ateşlenmiş öğleden sonra izin aldım yanına gidicem inşallah çok ilerlemeden atlatırlar sizede geçmiş olsunAnneye rahat yok oğluş hasta oldu ateş 39da![]()
O ilaç berbat bişey bide ben günde 3 tane içiyodum ama vajinal koyunca etkisi az oluyor diyolar ben cesaret edememiştim bence gündüz vajinal koy tez zamanda düzelip bırakırsın inşallahKızlar iyi akşamlar. Bugün okudum ama yazamadım. İki gündür progestanı gündüzleri içeyim dedim akşamları uzanıyorum nasılsa vajinal koyarım. Harap oldum, mahvoldum. Başımı kaldıramıyorum yataktan , ayılıp bayılıyorum sarhoş gibi. Kızımı bile okula götüremedim bugün çocuk bana baktı. Yarın eşimin kızı da geliyor, ona bakmak ayrı bir zor. Önümüzdeki üç hafta Allah yardımcım olsun![]()
Çok geçmiş olsun canım tşk ederimBenim oğlumda ateşlenmiş öğleden sonra izin aldım yanına gidicem inşallah çok ilerlemeden atlatırlar sizede geçmiş olsun
Canimmm cok cok teşekkür ederiminteriorarchitect çok sevindim canımm şükürler olsun
Cok tesekkur ederim canimgözün aydın canım:)
Ic mimarlik canimNe üzere okuyordun bu arada )
aheeey aheeey aheeyy tililililili öğrencilik yıllarım aklıma geldi
![]()

senin ogrencilik yillarin aklina geldi benim de ogrencilikten gina gelmisti nutemelen 10 yil sonra bende ahh ahh cekerim ne gunlerdi diyeCanimm cok cok teşekkür ederiminteriorarchitect canım benim çok sevindim,hayırlı olsunn..bebişte annesine uğurlu gelmeye başlamış bile
![]()
Bitanem çok sevindim gözün aydın dualarımız kabul olmuş desene ❤Cok tesekkur ederim canim![]()
Senin verdigin motiveyide es gecmek olmazdi :) cok tesekkur ederim canim cok destek oldunuz hepinizOoooo tebrik ederim. Günün en güzel haberi)
Cok tesekkur ederim canimmmCok sevindim canim tebrikler![]()
Cok tesekkur ederim canim benimGözün aydın canm benim tebrik ederim![]()

Cok tesekkur ederim canim benim cok sukur kabul oldu canim Allah razi olsun hepinizdennBitanem çok sevindim gözün aydın dualarımız kabul olmuş desene ❤
Günaydın arkadaşlar nasılsınız geçen bir arkadaş rahmim ters arkada diye yazmıştı benımkıde öylemiş ve bebeğimin kalp atışı zor görüldü nerdese alınır kalp atışı yok dendı büyük gelişmiş ultrayonda net görüldü 1,5 lt su içtim ben su içip görüldü lekelenmeler bir geçiyor bir geliyor bu ıkıncı bebeğim bir oğlum var ama inanın her gebelik ayrı heyecan çok bilgisizmişim gibi sürekli araştırma yapıyorum .lekelenmeler azaldı çok şükür inşallah buralara bebişlerimizin doğduğunuda yazarız![]()
Günaydın kızlar
Of tam geçti mide bulantim diyorum bu sefer hiç çıkarmadığım kadar çıkarıyorum ne kadar daha böyle olacak ya![]()