• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım. Hepimizin yardımcısı olsun. Zor gerçekten zor. Dışarıdan bakınca çok tatlı durum gibi geliyor ama yaşayana sor bir de. İsyan etmiyorum bu güne şükür,yavrularımız iyi olsun da anneler herşeye dayanır. Ama işte zorlanıyoruz bazen.

ben ilk cocugumda progestan ıctıgımde evdeysem tum gun uyuyordum
ya da ısyerındeysem sureklı bas dönmesi:(:(

Günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün bir kaç arkadaş kontrole gidicekti sanırım hayırlı sonuçlarla gelin bizleri mutlu edin inşallah benimde kontrole 4 gün kaldı merakla bekliyorum en son gittiğimde rahimde kanama alanım vardı o geçtiyse ve muayne kağıdımda düşük tehlikesi yazmazsa oğluma kardeşi olacağını söyleyecem çok meraktayım rabbim hepimize ayrı ayrı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. bu arada bugün bir arkadaşım hastaneye gitti suuyu gelip şubat annesi olacaktı ama erken davrandı sıpa adı büşra onada sağlıkla bebeğine kavuşması için dua edermisiniz güzel hamişler :anneadayı:

Günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün bir kaç arkadaş kontrole gidicekti sanırım hayırlı sonuçlarla gelin bizleri mutlu edin inşallah benimde kontrole 4 gün kaldı merakla bekliyorum en son gittiğimde rahimde kanama alanım vardı o geçtiyse ve muayne kağıdımda düşük tehlikesi yazmazsa oğluma kardeşi olacağını söyleyecem çok meraktayım rabbim hepimize ayrı ayrı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. bu arada bugün bir arkadaşım hastaneye gitti suuyu gelip şubat annesi olacaktı ama erken davrandı sıpa adı büşra onada sağlıkla bebeğine kavuşması için dua edermisiniz güzel hamişler :anneadayı:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok da erken değil aslında inşallah iyi olacak. Sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah. Benim de pazartesi kontrolüm var. Benim kız üstüme nasıl tittiyor bir görseniz. Kardeşim diyor seviyor bütün gün. Geçen sene bir sene harçlığını biriktirdi hastaneden kardeş alacağım diye.

Canimm tez kavussun insallah yavrusuna arkadasin.. Sende hayirli haberlerle gelirsin insallah :)

Mide geçse başka bişey başlar :) şuan başım dönüyor filmlerdeki gibi yığılıp kalmak üzereyim
Tansiyonun düşüyo olabilir maden suyu iç o düzenliyor.
2600 yine iyi bizim ki 6000-8000 arasi imiş :kızgın:
Şehir büyüdükçe fiyatlarda büyüyo istanbulda mısın?

Sanırım bütükşehirlerde hastane standartlarıda değişiyor otellrr gibi sınıfları var. Burda bir elin parmağını geçmiyor özel sayısı fiyatlar nerdeyse aynı 1000tlyi bulmuyor
Valla canım burdada şu an saydım 3 tane özel hastane var fiyatlar 5000-3000-2000 di yılbaşından önce şimdi 500 daha koymuşlardır üstüne :işsiz:

Kızlar iyi akşamlar. Bugün okudum ama yazamadım. İki gündür progestanı gündüzleri içeyim dedim akşamları uzanıyorum nasılsa vajinal koyarım. Harap oldum, mahvoldum. Başımı kaldıramıyorum yataktan , ayılıp bayılıyorum sarhoş gibi. Kızımı bile okula götüremedim bugün çocuk bana baktı. Yarın eşimin kızı da geliyor, ona bakmak ayrı bir zor. Önümüzdeki üç hafta Allah yardımcım olsun :KK43:
Allah yardimcin olsun canimm..

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi,cuma suresi,100 rabbi hebli minessalihin, 100 Suphanallah, 100 Allahü Ekber, 100 elhamdülillah, 100 el şafi, 100 el vekil,100 el mubdiu,3 ihlas 1 Felak 1 nas 1 fatiha 1 bakara suresi ve bağışlanma duası
Hasta olanlara,şifa.Dertli olanlara deva.Borclu olanlara eda.Evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat,hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları ve yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri için ve bilmedigim kabul olunmasi istedikleri dualarinin kabulu icin üzerine alıp "fatiha ile Amin"leyen herkeze hediyemdir.Rabbim. kabul eder inşallah ❤

Back
X