- 7 Aralık 2017
- 765
- 985
- 18
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #8.621
Gunaydin kizlar kontrole gidecek olanlardan hayirli haberler insallah o nefes darligi bende de var 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım. Hepimizin yardımcısı olsun. Zor gerçekten zor. Dışarıdan bakınca çok tatlı durum gibi geliyor ama yaşayana sor bir de. İsyan etmiyorum bu güne şükür,yavrularımız iyi olsun da anneler herşeye dayanır. Ama işte zorlanıyoruz bazen.
:) sanırım bana da gerkecek. Yok yok yarısı gidiyor zaten yine doğumda ama almamak imkansız işte geriye kalanıda hallederiz inş. Lohusalıkta almamak önemli olanAyyy deme oyle benimkide cok musaot ancak dogumdan sonra mide ameyliyati olayim :)
Bana verin ikişer kilo ))))):) sanırım bana da gerkecek. Yok yok yarısı gidiyor zaten yine doğumda ama almamak imkansız işte geriye kalanıda hallederiz inş. Lohusalıkta almamak önemli olan
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok da erken değil aslında inşallah iyi olacak. Sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah. Benim de pazartesi kontrolüm var. Benim kız üstüme nasıl tittiyor bir görseniz. Kardeşim diyor seviyor bütün gün. Geçen sene bir sene harçlığını biriktirdi hastaneden kardeş alacağım diye.Günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün bir kaç arkadaş kontrole gidicekti sanırım hayırlı sonuçlarla gelin bizleri mutlu edin inşallah benimde kontrole 4 gün kaldı merakla bekliyorum en son gittiğimde rahimde kanama alanım vardı o geçtiyse ve muayne kağıdımda düşük tehlikesi yazmazsa oğluma kardeşi olacağını söyleyecem çok meraktayım rabbim hepimize ayrı ayrı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. bu arada bugün bir arkadaşım hastaneye gitti suuyu gelip şubat annesi olacaktı ama erken davrandı sıpa adı büşra onada sağlıkla bebeğine kavuşması için dua edermisiniz güzel hamişler![]()

Canimm tez kavussun insallah yavrusuna arkadasin.. Sende hayirli haberlerle gelirsin insallah :)Günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün bir kaç arkadaş kontrole gidicekti sanırım hayırlı sonuçlarla gelin bizleri mutlu edin inşallah benimde kontrole 4 gün kaldı merakla bekliyorum en son gittiğimde rahimde kanama alanım vardı o geçtiyse ve muayne kağıdımda düşük tehlikesi yazmazsa oğluma kardeşi olacağını söyleyecem çok meraktayım rabbim hepimize ayrı ayrı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. bu arada bugün bir arkadaşım hastaneye gitti suuyu gelip şubat annesi olacaktı ama erken davrandı sıpa adı büşra onada sağlıkla bebeğine kavuşması için dua edermisiniz güzel hamişler![]()
Tansiyonun düşüyo olabilir maden suyu iç o düzenliyor.Mide geçse başka bişey başlar :) şuan başım dönüyor filmlerdeki gibi yığılıp kalmak üzereyim
Şehir büyüdükçe fiyatlarda büyüyo istanbulda mısın?2600 yine iyi bizim ki 6000-8000 arasi imiş![]()
Valla canım burdada şu an saydım 3 tane özel hastane var fiyatlar 5000-3000-2000 di yılbaşından önce şimdi 500 daha koymuşlardır üstüneSanırım bütükşehirlerde hastane standartlarıda değişiyor otellrr gibi sınıfları var. Burda bir elin parmağını geçmiyor özel sayısı fiyatlar nerdeyse aynı 1000tlyi bulmuyor

Allah yardimcin olsun canimm..Kızlar iyi akşamlar. Bugün okudum ama yazamadım. İki gündür progestanı gündüzleri içeyim dedim akşamları uzanıyorum nasılsa vajinal koyarım. Harap oldum, mahvoldum. Başımı kaldıramıyorum yataktan , ayılıp bayılıyorum sarhoş gibi. Kızımı bile okula götüremedim bugün çocuk bana baktı. Yarın eşimin kızı da geliyor, ona bakmak ayrı bir zor. Önümüzdeki üç hafta Allah yardımcım olsun![]()
Gunaydin kizlaar :) size güzel bir haberle geldimmm:) dersimi vermisim:) artik diploma benimm :)![]()

Ohhhh ohhhGunaydin kizlaar :) size güzel bir haberle geldimmm:) dersimi vermisim:) artik diploma benimm :)![]()

alın mendilleri elinize
Tebrik ederim canım biz sana demiştikSağol canım. Senin de gözün aydın alıntı yapamadım, diplomana kavuşuyorsun :)Allah yardimcin olsun canimm..
Hobaaaa valla canim dualarla cok sukur o kadar hamilenin duasini aldim sukurler olsu bitti gitti :)Ohhhh ohhhalın mendilleri elinize
Tebrik ederim canım biz sana demiştik
![]()
Aydinlik içinde kal canimm:) çok sukur ya anneme diyorum ki artik olsem gam yemem resmen bir devri kapattim su anda :)Sağol canım. Senin de gözün aydın alıntı yapamadım, diplomana kavuşuyorsun :)
Gunaydin kizlaar :) size güzel bir haberle geldimmm:) dersimi vermisim:) artik diploma benimm :)![]()