2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar hepinize merhabalar.siteye az önce kayıt oldum.hamile arkadaşlara iyi ve sağlıklı hamilelik geçirmeleri dileğimle..size bir sorum olacaktı.benim sat 20 kasım 5 hafta 5 günlükken karından kese göründü.6 hafta 5 günlükken bebeği göremedik.doktor 1 hafta bekle yoksa kürtaj dedi.dayanamyıp 7 hafta 1günlükken başka bir dokyora gittim.o doktor yolk sac keseyi gördüm dedi.bugün itibari ile 7 hafta 4 günlüğüm ilk gittiğim doktora gidecem.bana dua edin inşallah görürüm bebeği.başına böyle birsey gelen oldu mu.hadi kürtaj derse ne yapayım.ben hamilmiyim değil miyim.bunaldım iyice.birsey daha ekleyeyim.benim ilk basta betam 1bucuktan biraz fazla katladı yani 2 kat değildi.128 205 350 sonra 4 gün sonra birden 1778 oldu ve kese göründü.bir daha da vermedim zaten kan.3 gün önce kese 15mm çıktı.başınızı şişirdim hakkınızı helal edin ama beklemek belirsizlik çok yordu.

teşekkür ederiz teyzelerimiz bakalım inşallah ilerlemeden atlatırız kuuzular hasta olmasın inşallah

Allah kabul etsin insallah.amiinn
KAçta gidiyorsun doktora merakla bekliyoruz

Anneye rahat yok oğluş hasta oldu ateş 39da
Geçen hafta cumartesi günü ateşimiz bir çıktı 4 saatte bir düşmek bilmedi pazar 40.9 la acile gittik beta virüsü varmış iğne yaptılar ilaç verdiler salı oldu hala ateş çıkıyo ara ara çarşamba günü çocuk doktoruna gittik ilaçlarını değiştirdiler dün iyiydi bir haftadır hiç bişey yemedi,geçen hafta kreşde 8-9 kişi böyle ateşliydi salgın var galiba 2 akşamdır uyku uyumuyorum saat başı kalkmaktan o kada yoruldum ki rabbim şifa bekleyen bütün evlatlara hastalara şifa versin dermansız dert vermesin

AMİN İNŞAALLAH

İnşallah güzel haberler alırsın ama kürtaj derse başka bir doktora daha git ama bence görüceksin bebişini Allahın izniyle

Yolk sac bebegin beslenme kesesi eger o varsa cok büyük olasilikla bebekte vardir es kaza yine bebeği goremezse bir hafta daha beklemeni tavsiye ederim eger kanaman falan yoksa acele etme. Ama bugün gorecegini dusunuyorum acikcasi.

Günaydın kızlar
Of tam geçti mide bulantim diyorum bu sefer hiç çıkarmadığım kadar çıkarıyorum ne kadar daha böyle olacak ya
Az kaldi canim cogu gitti azi kaldi masallah 12. Haftadasin bi kac haftaya insallah gececek cok zor bulantilar kusmalar ama sukur ki sagliklilar boyle dusune dusune sabretcez

ALLAH RAZI OLSUN CNM evet benzıyorlar hamılelıkler ama belkıde sorun yaşadımdan bunu abartıyorummide bulantında inşallah geçer ben ıkısındede yaşamadım hatta bunda hiç yaşamıyorum onda arada otobüslerde kusardım ama yine gayet rahattı başkalarına göre bakalım ıkıncı heyecan yasıyacagız

Keşke benim bütün öğrencilerim de senin gibi başarılı olsalar da beni uğraştırmasalar :)
Biz sadece güzel dilekler ilettik sende potansiyel var şekerim :)))
Aa sen akademisyen misin yoksaaa:) valla ben once elektrik elektronik muh okudum onu hic sevemedim 3.sinifta biraktim sevmemek beraberinde basarisizLigi getirdi bıraktığımda bu okulu kazanmistim zaten cokta sevdigim bi bölümdü asiri zor digerine gore ama sevince basarida beraberinde geldi ama oglum dogunca yarim dönem uzadi iste :) artik bitmicek korkusuna kapilmistim ki bitti sukur :) az daha okusam okulun kidemlisi olurdum diger okulla beraber 6.5 yil universite hayati oldu fenaliklar geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…