2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım btanem smdi 11 haftamdayim kacincida belli olur ki acaba

İlkinde agrırdı benim ama kız oldu:) kısmet tabi bu işler. İlkine göre bu sefer cok sivilce cıktı ben de cok bişey de yiyemiyorm zaten hormonlrdan sanrım
O zaman bu tez de çürüdü :) Bence bu belirtiler kişiye göre değişiyor gibi herkes de bir olmuyor

Elevit de domuz yağı değil de domuz jelatini mi neydi onun yerine decavit yazıyorlarmis

Hormonların da etkisi var canım tabi hepimizde birazda zor geçiyor tabi canını sıkma uzan bebğinle ilgili bişeyler oku öğrenmeye çalış henüz ilk bebişin sanırım ortada bi yaramaz yokken ne kadar güzel kendi enerjini topla şimdiden yatıp. Kendini yıpratma ilerleyen aylarda zaten uykusuz kalacaksın bebiş olunca keşke ıyusaydım etseydim diceksin hiç birşeyi sıkıntı da etme kafana da takma sabır bir aya hepsi geçecek

GÜnaydin herkese kizim gribini nasıl atlatirim derken bende grip oldum bütün gece burun akıntısı baş ağrısı uyumadım
umarim ilacsiz çabuk atlatirm birde yarın ikili testim vardı bu halde nasıl olcak bilmiorum

Çok geçmiş olsn canım portakal suyu içebiliyosan onı dene. Bi de dinlenmeden gecmıyo malesef

Ben ananas yedim 3 4 gün. Faydalı olduğunu duymustum. Yatmadan geçirdim o günleri kafamı dağıttim komedi filmleri izledim.6 gün duşà girmedim. Sadece saçımı yıkadım.

Ben ilk hamileleiğimfe 3 ay boyınca nerdeyse hep ananas yedim. O süreçte hep lekelenmem kanamam vardı. Kızımı 36. Hafta da dogurdum.

Bikaç sene sonra bi arkadasım için dogumu hızlandırıcı seyler hakkında nette arastrma yapıyodum ki bi yerde söyle bişey okudum

Bilimselliği kanıtlanmamıs olsa da ananasın dogumu kolaylastrdıgı yazıyıodu hurma gibi yani

Acaba dedim kanamalar erken dogum vs ananasla mı alakalı

Bu sefer bir iki dilim anca yemişimdir yine kanamam var:) bu tezimde çürüdü

Günaydın güzel anneler iyi pazarlar bende grip oldum en fenası çok öksürüyorum alerjik bronşitim ve astımım olduğu içinde çok geçiyor hasta arkadaslarıma da geçmiş olsun umarım çabuk iğleşiriz

Gecmis olsun ben de gecen gun oyleydim bir limon biraz pekmez ve kaynar su dan icecek yaptim ictim iki icmeye kesildi

Nesrinay86 merhaba canım nasılsın birşey sorcam sana Havalimanında sende cihazlardan geçtin mi ben geçitimde annemler çok kıztı dönerken geçmiycem içine kurt düşürdüler

Sana da gecmis olsun canim hava degisimi sonuc kacinilmaz pekmez limon ve suyu sen de dene derim ben aylardir atlatamamistim resmen gozumu acti

Nesrinay86 merhaba canım nasılsın birşey sorcam sana Havalimanında sende cihazlardan geçtin mi ben geçitimde annemler çok kıztı dönerken geçmiycem içine kurt düşürdüler
Gecen bi dr dinledim havaalanini ozellikle sordular o cihazlar hic bi sekilde etkilemez diyor ama ben is yerinde bile gecmiyorum yine de sanirim aliskanliklardan zor vazgeciliyor ya da bi dr a derken ayni seye digeri b diyince guvenemiyor insan

Sana da gecmis olsun canim hava degisimi sonuc kacinilmaz pekmez limon ve suyu sen de dene derim ben aylardir atlatamamistim resmen gozumu acti
Şimdi hemen yaptım bir kaşık içtim kahvaltıdan sonra tekrar içerim çok teşekkür ederim şifa olur hepimize inşllah evde babam dün böyle hastaydı sanırım ondan geçti

Gecen bi dr dinledim havaalanini ozellikle sordular o cihazlar hic bi sekilde etkilemez diyor ama ben is yerinde bile gecmiyorum yine de sanirim aliskanliklardan zor vazgeciliyor ya da bi dr a derken ayni seye digeri b diyince guvenemiyor insan
Evet bende öyle okudum hep bide burdan bir hostes arkadaşımız vardı oda geçtiğini söylemişti bende önemsemedim heralde ama dün alışveriş merkezinde annem izin vermeyince geçmeye dedim havaalanında geçtim diyince çok kıztı

Gunaydin kizlar. Dun gece yazmistim ama gerilerde kaldi. Tup bebekle hamile kalan arkadaslar transferden sonra tutmayi kolaylastirmasi icin ekstra bisey yaptiniz mi?

Benim dr da 16 dan once belli olmaz diyor ozele gidiyorum bi de erkek olanlar daha hizli ogrendi sanki
Kızların ki biraz geç belli oluyor herlade cnaım erkeği çabuk söylüyorlar bende yarın gidicem Gürcistan’da büyük ihtimalle erkek dedi ama kesin değil dedi buradakide kuzenim dktr hemen söylemiyor cinsiyet ama bakalım eğer söylmezse bir hafta sonrada başka bir dktr giderim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…