2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar. Dun gece yazmistim ama gerilerde kaldi. Tup bebekle hamile kalan arkadaslar transferden sonra tutmayi kolaylastirmasi icin ekstra bisey yaptiniz mi?
Günaydınlar merhaba bayağadır yoktunda hoş geldin bebişde sendirde iyisindir inşllah bu arada Tüp bebek için ananas yazmışlardı sanki çoğunlukla öyle okudum bende

Nesrinay86 merhaba canım nasılsın birşey sorcam sana Havalimanında sende cihazlardan geçtin mi ben geçitimde annemler çok kıztı dönerken geçmiycem içine kurt düşürdüler
Canim bizim is yerinde turnikeler ve o dedigin cihazlar var hamileler gecmiyor ama birdefadan birsey olmaz bence uzme kendini

Günaydınlar merhaba bayağadır yoktunda hoş geldin bebişde sendirde iyisindir inşllah bu arada Tüp bebek için ananas yazmışlardı sanki çoğunlukla öyle okudum bende
Gunaydin evet bayagidir yoktum. Biz iyiyiz cok sukur. Sen de istanbul a gelmissin. Hosgeldin ailenle guzel vakitler gecirirsin insallah. Ananasi okudum evet. Ondan baska mesela surekli yattilar mi yoksa yuruyus mu yaptilar. Rahim bolgesi sicak tutulursa faydasi oluyor diye okumuştum. Bunu uygulayan oldu mu merak ediyorum.

Teşekkür ederim hoşbuldum tüp bebek yapan arkadaşlarımız vardır yardımcı olur sorularına cevap verirler cnaım

Kızlar dün akşamdan bu yana idrara sıkışırsında sancı yapar ya öyleyim rahmim mi büyüyor üşüttüm mü acaba

Kizlar iyi aksamlar. Tup bebekle hamile kalan arkadaslar transferden sonra bebegin tutmasi icin ozel olarak yaptiginiz bir sey oldu mu. Bilgilendirirseniz sevinirim
Ben transferden sonra 2 gün evden çıkmadım. Ani hareketler kaçındım 4. Gün duş aldım ama çok kalmadım sıcak suyla değil ılık suyla duş aldım. Bu 2 böyle sürdü. Uzanma hareketi kesinlikle yapmadım. Hergün meyvemi yedim ayriyetten nar yedim. Nar yoksa doğal nar suyuda olur rahmi güçlendiriyor. Kabız olmamaya özen gösterdim. Bunların çoğunu internetten araşyırarak ve çevremden duyduklarımı ayıklayarak yaptım. Ben hiç iş yapmadım. Annem sağolsun o yanımdaydı.

Kızlar dün akşamdan bu yana idrara sıkışırsında sancı yapar ya öyleyim rahmim mi büyüyor üşüttüm mü acaba
Canım gazın olabilir ben alıştım artık ayaklarına vikis sür altına ama çok degil bir de havlu ışıt midene koy ayaklarını sıcak tut sıcak su torbası koyabilirsin ayakalarının altına benim bulantılarım çoğunlukla o yüzden oluyor

Leke geldi mi ani krampla beraber. Gelmemisse endiselenme. Ben de ayağa ani kalktigimda kramp tarzında ani sancilar yasamistim. Gönlünü ferah tut. Farkli bir belirtin olmazsa bisey olmamistir insallah
Yok canim gelmedi çok şükür ama
Korktum baya, bi daha dikkatli olacağım, kramplar aynen bende de ani hakaret ettiğimde hapşurdgimda galan oluyor akşam ki sızlama şeklinde devam
Etti. Simdi iyiyim

Selam anneler, bi sorum olacak ikili tarama testim yaklaşıyor ben devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum perinatoloji uzmanı yapıyor, takip edildiğim hastanede yaptirmicam çok pahalı.. 11-13 hafta arası demişti doktorum ama tam olarak hangi gün gitmeliyim Suan 10+2 yim,
Bir de devlet te yaptıran varmi bu ikili testi? Özel ile arada bi fark varmidir ?

Bende okumuştum onu hatta korktum baya. Sonra bilimsel olarak netliği yokmuş. Tabi abartmadan yenilmesi ben 3 4 gün yedim 3 dilim yani. Nar içinde tehlikeli dediler doktorlara sordum yok öyle bir şey şifa deposu dediler. Tabi o da abartmadan

Her ikiside olabilir, canım idrar yaparken yanma oluomu ? Benimde çok sık idrarim gelio sen yinede her ihtimale karsi bol su ic benim idrar tahlilimde biraz idrar enfeksiyonu çıktı doktorm ilaç vermedi bol su dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…