2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ananasın direkt kan sulandırıcı etkisi var. Kanını çok sulandırıyordur ondandır bence. Ananas ı özellikle yemelisiniz diyor dr lar tabi kanama vs dikkat edilmesi gereken önemli bi husus. Hatt kan sulNdırıcı falan kullananlara önermiyorlae kan fazla sulanmasın diye

Kızlar dün bir avm gittim gezdim durdum alışveriş yaptım yoruldum haliyle. Eve giderken artık kaşık ağrım baslamisti.bel ağrısıda üstüne eklendi.eve gelir gelmez koltuğa attım kendimi. İyi oldum sonra dinledikçe. Bence normal bir durum gibi geldi bu ama sizce nasıl? Çalışan Anne adayları nasıl yapıyor peki?

Kızlar ben dayanmadım dktr gidicem gideceğim dktr Bugun nöbetçiymiş zaten hem hastayım hemde yoldan geldiğim için fasulyeyi merak ediyorum inşllah hayırlı haberler veririm sizlere
İnşallah bişeyi yoktur annesi Sağlıklı haberlerle gelin

Kızlar bu hamilelik takviminde bende Farklı yazılar çıkıyor ama başka bi 12. Haftalık arkadaşta başka yazılar çıkıyor altta yazan bilgilendirmede neden oluyor o acaba bilen var mı

Kızlar bu hamilelik takviminde bende Farklı yazılar çıkıyor ama başka bi 12. Haftalık arkadaşta başka yazılar çıkıyor altta yazan bilgilendirmede neden oluyor o acaba bilen var mı
Canim benim o gunluk isliyor hergun farkli bilgiler veriyor o yuzden..o kişiler senden muhtemelen seninle ayni hfta ama gun olarak önce vs sonradir canim.

Canim benim o gunluk isliyor hergun farkli bilgiler veriyor o yuzden..o kişiler senden muhtemelen seninle ayni hfta ama gun olarak önce vs sonradir canim.
Hmm tamam canım Peki günü Nasıl görebilirim ben veya görebilirmiyim

Suan erken canim. 11+ li gunlerde git bence en erken. Devletle ozel.arasindaki fark usg farkidir diye dusunuyorum. Ense olcumu ve burun kemigi noktasinda supheli yaklasirlarsa ozelde tekrar baktirmayi dusunebilirsin. Kan tahlilini de ense olcumu nerede yapildiysa orda yaptir derim. Tercih senin

Mesela bizim günlerimiz aynı :)

Evet canım bizim gunler aynı yazilarda aynı inş saglikla kucağımıza alırız. :) Benim ilk doğumum sezeryan olduğu için ikincide inş öyle olcak yüzden doktor sanırım normal zmndan 5 yada 6 gün önce alıyo bebekleri. Bu arada senin bebek cinsiyeti bellimiydi canim?

Amin canım inş. sağlıkla alrz kucağımıza benim gebeliğim miyomdan dolayı riskli ilerleyen aylarda erken doğum olabilirmis Allah korusun .cinsiyet belli değil ben kız hissediyorm ama ultrasonda oğlana benzettim hayırlısı bakalm belli olur mu acaba :)

İnş doğru zamanda dogumun gerçekleşir canım kalbinden ne geciosa sağlıkla kucağına gelsin. Bende bebeğimin sagligini cinsiyetıni merak ediyorum yarın ikilide doktor tahmin yaparsa paylasirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…