2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnş doğru zamanda dogumun gerçekleşir canım kalbinden ne geciosa sağlıkla kucağına gelsin. Bende bebeğimin sagligini cinsiyetıni merak ediyorum yarın ikilide doktor tahmin yaparsa paylasirim
Sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun bizlerede hayırlı anne baba olmayı nasip etsin rabbim

Hayırlı olsun canımmm bir oğlan dahaaaa Allah kucağınada almayı nasip etsin

Amin canım cümlemizin hepimizi sağlıkla kucağımıza alalım bebeklermizi hemen bir iki tane ciciş aldım
Bende cinsiyeti bekliyorum yaaa eştalarını almaya başladıkça daha bi gerçekçi oluyor herşey oğlum var ona herşeyi çok çok aldım ama yine erkek olsa sil baştan alırım herşeyi

Yine bir oğlan daha maşallah canım benim inşallah saglıkla kavuşursun ogluşuna :)

Bir buçuk ay sonunda midem bulanmadan evime girebildim şimdi oturuyorum bayanlar sizin için küçük gelebilir ama benim için çok büyük bi adım gerçekleşti bugün yarın bütünlemelerim başlıyor inşallah böyle kalırız bulantımız geri gelmez :)

Kizlar bisi sorucam benim normalde dun 10+4 olmam gerekirken ultrason da 10+6 gorunuyor ben hangisinw gore sizce takip.edeyim

Midesi çok bulanan ve benden 2-3 hafta önde olan arkadaşlar azalma var mı. Dün bugün fenalardaydım yine. Dün öglen de akşamda makarna yedim, az önce yine makatrna((

Ben ikinci ama ilk gibi oğlumun Yeri başka o tabi benim hayat arkadaşım gücüm kuvvetim oldu bu hayatda ama bu bebek sadece anne olmak istiyorum oğlumda hem anne hem babaydım öyle işte biraz duygusal:)))
Ne guzel gonlune gore oldu canim burda herkes ogrenir cinsiyeti en son ben ogrenirim artik doktorum cinsiyet tahmini 18. Haftada dedi oncesinde tahmin yapmiyormus

Ne guzel gonlune gore oldu canim burda herkes ogrenir cinsiyeti en son ben ogrenirim artik doktorum cinsiyet tahmini 18. Haftada dedi oncesinde tahmin yapmiyormus
Sen Amerikada idin degil mi? Takma kafani burdakiler de tahmin yapoyor ama sonra 16 da degisen olabiliyor. Kimisi tahmin yaptim 3 hafta sonra netlesir diyor. Senin kide bizden 2 hafta sonra oluyor aslina bakarsan. Bana 13 de tahmin yapti once erkek sonra kiz dedi. Mecbur 16 yi bekleyecez. Sen 18 de tam ogrenmis olursun

Evet canim oyle olacak artik 18. Haftada detayli ultrason varmis organ gelisimine falan bakilacakmis cinsiyet tahminide o zamanmis hayirlisi artik ama insan merak ediyor iste ufaktan birseyler almak istiyor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…