2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Konuyu açan arkadaş artık siteye girmiyor mu listeye eklesin diye özelden yazmistim ama gormedi sanırım

Evet canim oyle olacak artik 18. Haftada detayli ultrason varmis organ gelisimine falan bakilacakmis cinsiyet tahminide o zamanmis hayirlisi artik ama insan merak ediyor iste ufaktan birseyler almak istiyor falan
Benim ikinci hamileligim. Ilkinde hic bu kadar heyecanlandigimi ensesini burnunu taramasini takip ettigimi cinsiyetini merak ettiğimi hatirlamiyorum. Bu bir baska. Her asamayi sabirsizlikla bekliyorum. Doktor bana kiz dedikten sonra tulum aldim bir tane. Gidip gelip seviyorum. Boyle olunca dogumu beklemek daha zor inan ki. Aslinda tadini cikarmak lazim. Hepsi guzel heyecanlar

Hayirla gelsin canım. Bende Çin takvimi tutmadı sizler ne durumdasiniz?

Oy masallah canim tabiki en onemlisi saglikli olmasi ama Allahin bildigini kuldan saklamaya gerek yok icimden hep benimde kizmis gibi geciyor ama esim bence erkek diyor o bakalim bekliyoruz cok heyecanli gecen gun Carter's a gittik oylesine gezmeye kizlarin cicileri nasil guzel rengarenk

Benim eger doktorun ikinci tahmini yani kiz olursa cin takvimi ve kalp atimina gore cinsiyet tahmini tutuyor. Rus takvimi tutmuyor. Nubu gormedim bilmiyorum. Ramziden emin degilim cunki bebegin konumu degil plesentaya bakmak lazimmis. Ben plesenta nerede anlayamadim.

Amin canım cümlemizin hepimizi sağlıkla kucağımıza alalım bebeklermizi hemen bir iki tane ciciş aldım
canim oncelikle hayirli olsun rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin insallah ultrason resminden tahmin yapilmismiydi bide cin takvimiyle uyusuyormu

Hepimize masallah canim. Az daha disimizi sıkacaz. Ben orda wallmart a giderdim. Orada bile cok guzel orjinal şeyler olurdu. Turkiyeye gelecek misin hic. Buraya da sakla biraz

Hepimize masallah canim. Az daha disimizi sıkacaz. Ben orda wallmart a giderdim. Orada bile cok guzel orjinal şeyler olurdu. Turkiyeye gelecek misin hic. Buraya da sakla biraz
Henuz hic birsey almadim canim ama gelmeyi dusunmuyorum normalde her yaz temmuz basi gibi gelip Agustosun onundan sonra donuyorduk bu sene son zamanlarima denk geliyor oyle olunca hamileyken gitmeyecem bebisle bi sonraki sene gideriz diyoruz. Kismet bakalim

Dogum zamani yaz ortasi malum. Ben de tatili ne yapsak diye kara kara düşünüyorum. Gitsek de yuzecek misin ki diyor esim. Yuzerim nolacak dedim. Yok yok bi sey olur diyor. Anladim ki gitsek de ben bisey anlamayacagim. Sizlerin tatil plani olacak mi

Daha oncede konusulmustu burda gidecek olan arkadaslar var.. bende istiyorum mayis gibi biryerlere gitmeyi babymoon diye) hatta ben cancuna gidelim dedim esimde ucakla gidelecek degilde arabayla gidilecek yerlere bakalim dedi ama bilmiyorum bakalim benim gozum cancunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…