2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim oncelikle hayirli olsun rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin insallah ultrason resminden tahmin yapilmismiydi bide cin takvimiyle uyusuyormu
Çin takviminde kız görünüyor du ama kese konumuna burdan arkadaşlarım erkek demişti tahminler tuttu

Kizlar aranizda l'occıtane ürünlerini kullanan var mi? Ben bazi cilt bakim ürünlerine başlıyorum.cildim dehset kurudu elim yuzum.birde gebelik catlaklari icin aci badem yagi, sari kantaron yagi, gliserin, kakao yağı, h.cevizi yagi, organik shea karisimi bir sıvı hazirladi arifoglu baharat.gebelere bunu ypiyorlarmis.sizler birseylere basladiniz mi?

Canım benimde ikinci hamileliğim cidden ilkinden daha farklı bu nedense bi gelselerdi ne bu kadar değerli yapan onları diğer bebişlerimizden merak ediyorum

Canım benimde ikinci hamileliğim cidden ilkinden daha farklı bu nedense bi gelselerdi ne bu kadar değerli yapan onları diğer bebişlerimizden merak ediyorum

Canım ben planlıyorum temmuz başı gibi inşallah gittik gittik gitmedik bebiş bu kadar küçükken birde sezaryen olacak gidemem yani arabayla alanyaya gidiyoruz 7 saat falan sürüyor ama sürekli mola verip gitmeyi düşünüyoruz bebişin çantasınıda alıcam gelirse oda antalyalı olsun artık ne yapalım

Nesrinay86 merhaba canım nasılsın birşey sorcam sana Havalimanında sende cihazlardan geçtin mi ben geçitimde annemler çok kıztı dönerken geçmiycem içine kurt düşürdüler
İyiyim canım, sen nasılsın? Buraya geldim ne midem bulanmıyor ne tiksinmiyorum , ne verseler ye babam ye. Geçtim cihazlardan canım, noldu ki?! Biz x-raydan geçmiyoruz ki, metal arama cihazından geçiyoruz sadece. Sakıncası varmı ki?!

Ben de tam tersine ikinci hamileliğimde çok rahatım. Kafama göre takılıyorum. İçimde hiç merak yok. Orada büyüyor işte kendi halinde

Ayy canim senin de bebiş erkek he topik minik erkek bebis anneleri ile doldu..iyi olmaniza sevindim..

Benim ikinci hamileligim
Ya benim de yuzum cildim acayip kurudu

Benim hep kuruydu cildim zaten iyice kurudu. Ben yüzüm için yves rocher kullanıyorum bitkisel içerikli. Karın bölgem için ise bebek yağı kullanıyorum Johnson baby. Doktorum bir ürün önerdi gerçi bana clarins in bir tonigı çok iyi olduğunu söyledi. Baktım netten çok pahalı geldi açıkçası bana.

Bende iyim canım Bugun hastayım çok grip oldum ya o cihazlarıda bazı dktrlar zararlı diyor bazıları zararsız diyor

Cildi kuru olan arkadaşlar Yves Rocher’nin ürünleri bitkisel, çoğu paraben içermiyor nemlendiricilerini öneririm.
Benim de tam tersine yüzümü sivilceler bastı Şuan çok değil 4-5 tane ama 4 sene önce Roaccutane tedavisi görmüştüm çok sıkıntılı bir süreçti. Ondan beri hiç çıkmamıştı sivilcem. Şimdi çok korkuyorum eski halime dönmekten. Acaba doktora gidip bi kan değerlerime baktırsam mı diyorum ne dersiniz? Var mı benim gibi sivilce problemi yaşayan?

Ben varim. Ben de yves rocher yesil serisini kullaniyorum normalde. Ilk aldigimdan beri cildim genclesti resmen cok sevdim. Bu kadar uzun sure kullandigim tek marka oldu. Ustelik bitkisel olmasi beni rahatlatiyor. Koltuk alti icin yesil cayli sifir alimunyum olani kullaniyorum. Sampuani kremi peelingi el kremi herseyi super. Tavsiye ederim herkese. Hamileyken bitkisel urun arayanlara. Derken hamilelikte cildim bir bozuldu. Elim de rahat durmuyor oynadikca yayiyorum. Suan bakim urunleri de kar etmiyor. Cirkinlestik kiz annesi olacaz herhalde

Hmm anladim canim bakalim memnun klirsam herkese tavsiye edecegim bnde ellerim resmen kuruyup catliyor kaniyordu ne yptimsa gecmemisti..urunler cok pahali ama sonuc onemli ins.işimize yarar senin de bnmde kullndiklarimiz

Canim cok riskli bir tarihte gidiyorsun sanki. Benim ilk hamileliğimde 32. Haftadan itibaren hele hele araba yolculugunu yasaklamisti doktorum. Ne bileyim bebek strese girer erken dogum olur. Son haftalar özellikle bir hafta daha fazla kalsa akcigerler icin özellikle o kadar iyi diyorlar. Tabiki siz bilirsiniz ama doktoruna danismadan rezervasyon yapma canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…