2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ben de oyle yaa kndimi cirkin hissediyorum nedense.. ben de l occitane urunlerine basladim canim.aslinda yves rocher ile ikisi arasinda kararszdim..ins.iyi olur sonuclar..bnde sivilcelendim yaa neden oluyor ki acaba

Amin canim insallah cok var daha subat in ortasina zor sabrediyorum bakalim benim minikin cinsiyeti neymis
Sen hala ogrenmedin mi cinsiyeti canim. Nerdeyse en kidemlimiz sensin. Aramizda 4 gun var ama biraz da onden gidiyorsan nerdeyse bir hafta demek. Onumuzdeki hafta belli olur. Kendi doktorunu mu bekliyorsun. Arada baska doktora gitmeyi dusunmuyor musun

Ayy ben de oyle yaa kndimi cirkin hissediyorum nedense.. ben de l occitane urunlerine basladim canim.aslinda yves rocher ile ikisi arasinda kararszdim..ins.iyi olur sonuclar..bnde sivilcelendim yaa neden oluyor ki acaba
Diger markayi bilmiyorum canim. Yves rocher kolay ulastigim icin tercih ettim. %99 bitkisel olmasi ayrica tercih sebebi. Sivilceler herhalde hormondan. Ama oglumda sivilce olmamisti. Asiri degil ama hic yokken cikmasi sinir bozucu tabi

Hayir canim ogrenemedim hala en son ocak 12 se gittim 11+2 idim ikili test fln yapildi ama doktor cinsiyet tahmini yapmadı bir sonraki kontrolde dedi.sanirim biraz erken gittim..baska doktora hic gitmiyorum ya ne bileyim cinsiyet icin gitsem mi bi

Walla ben de dusunmuyor degilim. Hem baska bir goz gormus olir hem de cinsiyet tahmini yapilir diyorum bazen. Bazen de kendi doktorumu heyecanla bekliyeyim diyorum. Ama bir sonraki randevum 15+4 te. Dayanabilsem keske

Walla ben de dusunmuyor degilim. Hem baska bir goz gormus olir hem de cinsiyet tahmini yapilir diyorum bazen. Bazen de kendi doktorumu heyecanla bekliyeyim diyorum. Ama bir sonraki randevum 15+4 te. Dayanabilsem keske
Ya gerek olmadikca kafa karistirmamak lazim birazda..bnde zor sabrediyorum inan

Merhaba, heyecanli agustos anneleri
Benim gibi demir hapi, folik asit hapi, balik yagi hapi, vinelac multivitamin hapi icip yine de cok istahsiz olan anne adaylari var mi?

Dr demir ve imom balik hapi yazdi ama kullanmayi dusunmuyorum oncekinde decavit kullanmistim bunda da oylr yaparim sanirim istahim hep boyle kalsa keske arkadasim normalde de iatahsiz miydin M meroca

Evet birçok ürününden memnunum ben de. Ne yapmalı bu sivilceleri ya? Bi dermatolog ya da dahiliyeye gidip kan değerlerime baktıracağım.
Valla kız annesi deyince hoşuma gitmedi değil gönlümde kız yatıyor benim de, hayırlısı

H Hunili Anne demir ve b12 hapi kullanmadigim surece yemekle arasi olan biri degilim. Hamilelik surecinde degisir diye dusunmustum ama degismedi. İlerleyen haftalarda umarim durum degisir yoksa bebek degil, yagsiz tost doguracagim
Buraya yazmasa da okuyan ve aktif olarak yazan butun anne adaylarina selamlar, sevgiler

Tabi ki canım sağol düşündüğün için dra sormadan gitmem elbette ama o şişmeler başlayınca son aylarda kendimi suya atmak istiyorum aklıma dahi geldikçe

AYNEN CNM ben o yüzden kararsızım yaptırım mı yaptırmım mı dıye bu cuma kontrol var bakalım çünkü testler bıtmıyoe ıkılı test üçlü test dıye şeker yüklemesı vs.

Benimki delirmiş gibiydi :))))) gitmeden önce portakal suyu icmistim şekerli ya baya heralde ondan. Yavrum ya maşallah kıpır kıpırdi doktor zor yaptı işini :)

Bende hurma yiyip gittim kıpır kıpırdi:)

Aynen canm doktor bana hurma ye dedi bende burda okuduklarımdan sordum zararı olur mu diye o da ne kadar yiceksin ki doğumu tetiklesin dedi 2.3 tane çok da faydalı dedi :)

Kızlar günaydın
Gittim geldim bende ense kalınlığı 2.4 çıkınca korkmustum biraz ama ikili test imiz iyi çıktı çok şükür doktor Gayet iyi dedi:) darısı sonuc bekleyenlerin başına inşallah

Dedim cinsiyet için bakacak misinz o da hadi gel bakalm dedi ama küçük bak goremeyebiliriz dedi peki dedim baktı baktı erkek gibi dedi sonra gösterdi pipisini
Evet evt erkek kesin dedi bak burda iste dedirüyamda görmüştüm çok merak ediyordum gönlüme göre oldu inşallah sonradan farklı bise demez gerçi kesin dedi ama bilemedim

Sağlıkla kucağına al inşallah.,gözünaydın canım.

Sayfalar baya birikmiş herkes iyidir inşallah,var mı başka cinsiyeti belli olan

canım çalışan bırı olarak elbet daha cok yoruluyoruz ben lekelenmem ıkı hafta devam ederken çalıstım ama çok yormuyorum bulduğun herr fırsatı degerlendır dınlen çarşı da pazarda avm fazla vakıt geçirmıyorum sende öylr yap zaten gün boyu yoruluyoruz ben mısafırlıklerde bıle uzun süre kalmıyorum en azından bebekler büyüyene kadar beş aylık olana kadar öyle yapıcam.Kasık ağrısı bel agrısına takılma bazen bendede oluyor

Merhaba benim cildim kuruydu zaten iyice kurudum pütür pütür ben aldım iyi geldi bana shea yağı serisinden kullanabilirsin özellikle göbeğe sürülen organik sertifikalı zaten sitesinden ürün yorumlarına bakabilirsin mağazasında da iyi bilgilendiriyorlar. Bir de acelem varsa duşta bebek yağı yapıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…