2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsunnn canım gözünaydın

Arifoğlu baharata güvenebilirsin canım,kötü ürün satmaz.

maşallah maşallah:) cok sevindim canım

biz eylülayına ucak bıletını de tatılı de sımdıden almstık ödemeye de baslamstk
bebekde dusunuyoduk ama ne zamandır olmadıgı ıcın tatılı de alalım dedık:)
Allahım nasıp eder bebegım agustosta dogarsa 1 aylık olacak eylulde o yuzden hepsi iptal
giden para olsun:) yeterkı hayrla saglıkla dogsun

yanı hamıleyım gecmıycem desen bıle havaalalnılarından gecıırıyo guvenlık görevlılerı
mecburi bişey sanırım
bı hoıstes arkadasımız vardı ona da sormustum gecıyorum demıstı
ben de ısyerındekı kapıdan hergun sabah öglen gecıyorum zararı yok dıye
bı de henuz bılınsın ıstemedıgım ıcın
zararı olmadıgını dusunıuyorum ınsallah da yoktrur:)

Merhabalar, uzun süredir yazdıklarınızı takip ediyorum nihayet bende yazmaya karar verdim 12+1 haftalık hamileyim. Umarım hepimiz için herşey çok güzel olacak.
İlk hamileliğim olduğu için bazı endişelerim oluyo benim de herkes gibi. Ctesi günü misafirim vardı, çok ayakta kaldım ve akşam belim çok ağrıdı. Dün bütün gün dinlendim geçti derken, şimdide sabah erken saatlerde başlayan ve hiç geçmeden devam eden sol kasık ağrım var. Çok şiddetli değil, ayağa kalkınca biraz hafifliyor. Doktoruma sordum ama henüz cevap dönmedi. Sizler böyle bişey yaşadınız mı? Yorgunlukla mı ilgilidir acaba?
Çok konuştum, teşekkürler şimdiden.

canım ben de yaklasık 10 sene once roaccutane kullandım o zamandan berı cıkarsa 3-5 tane cıkıp gecıyodu
cok sukur kurtulmustum
suratımda da sırtımda da cok vardı
sımdı yıllar sonra tekrar sırtımda bısuru cıktı
ılk hamılelegmde yoktu sankı hatrlamıyorum bunda cok var
ama progestan kullanıyorum o da hormon hapı soncta vucuda hormon yuklenıyo ben de o da etkı etmıs olabılır

yaa ben hep kız hıssedıyorum
o yuzden ıkılı teste gıttıgımde doktorun tahmın yapacagını da sanmıyorum:)
hayırlı guzel seyler duyayım yeterkı varsın cınsıyetı 1 ay sonra ögreneyım

Sağlıkla kucağına al inşallah.,gözünaydın canım.

Hayırlı olsunnn canım gözünaydın

Canlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun

yaa ben hep kız hıssedıyorum
o yuzden ıkılı teste gıttıgımde doktorun tahmın yapacagını da sanmıyorum:)
hayırlı guzel seyler duyayım yeterkı varsın cınsıyetı 1 ay sonra ögreneyım

Gönlüne göre versin Rabbim inşallah canım benim benm de ikili testte söylemedi sonuca öğrenmeye gttim bugün onda baktı da söyledi 10 gün sonrasnda yani

Tecrübeli anneler sizin fikrinizi almak istiyorum ailelere cinsiyeti nasıl haber verdiniz sürpriz olsn istiyorum siz neler yaptınız farklı bi fikri olan var mi

Tecrübeli anneler sizin fikrinizi almak istiyorum ailelere cinsiyeti nasıl haber verdiniz sürpriz olsn istiyorum siz neler yaptınız farklı bi fikri olan var mi

ilkınde dırek dedık kız olcak vs:)
esımın tarafında hep kız oldugu ıcın abım erkek olsaydı keske dedı:):)
suan da esımın aılesının hala haberı yok. bızde de annem babama söylememstr sanırım
yanı surprz vs hıc dusunmedım nasıp olursa ögrenırsek dırek derız:)

Evde olduğum için bol bol dinlemiyorum ama avm de gezince baya yoruldum. Alışkın olmadığım içindir belkide dinlenince bıçak gibi kesildi

Bende hurma yiyip gittim kıpır kıpırdi:)

Aynen canm doktor bana hurma ye dedi bende burda okuduklarımdan sordum zararı olur mu diye o da ne kadar yiceksin ki doğumu tetiklesin dedi 2.3 tane çok da faydalı dedi :)
Ben ilk hamikeliğimde 38 haftamdan sonra gunde 1 kutu hurma yedim ama hayır bebişim yine 40+6 doğdu yanı doğumu kolaylaşdırıyor evet ( benim doğumum cok kolay gecdi) ama hemen doğurtmuyor şimdiden 1-2 tane yesen irelide doğumun kolay olur

Bizde ailede ilk torun da bizim de ilk olduğundan güzel bi hatıra kalsın istedim

D _Depply_
Aynen canm tatlıcı olcaklar galiba

Ay ne güzel maşallah darısı bu hamilelikte diyelim inşallah bize de Rabbim kolay doğumlar nasip etsin ilk olduğu için hiç bi fikrim yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…