2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sadece folik asit kullanıyorum hala. Açıkçası çok canım sıkıldı benim için çok sıkıntılı zamanlardı ilaç kullandığım dönem ve öncesi. Tekrar o günlere dönmekten çok korkuyorum İnşallah geçicidir...

Kacıncı haftadasınız ve hala kanamalarınız var mı? Benımde dun sabah basladı 12+2 haftalıgım acıle gıttık progesteron ve kan uyusmazlıgı oldugu ıcın ıgne vurdular. Bırde doktor progesteron hapı verdı ama cok endıselıyım

Sana tafsıyem nefes nasıl alınır doğumda nasıl ıkınılır şimdiden ören ben hamile kaldiğim ilk günden doğumuma hazırlandı yürüyüş yap hareketli ol o zaman doğumun kolay olur inşallah.

Kızlar siz folik asitı ne zamana kadar aldınız? Doktorunuz ne dedi bu konuda benim 13.haftada biraktirdi

Benim doktorum 12 bitene kadar sadece folik asit devam dedi. 12 den sonra diger vitaminlere gecti. 12 den once fazla vitamin zararli olabiliyor bildigim kadari ile. Zaten tum ihtiyacini anneden karsilayabiliyor. En cok eksilen vitamin duzeyi folik oldugu icin sadece onu aliyoruz ilk 3 aylik donemde.
Beni en cok dusunduren D vitamini. Ampul fazla yukleme oluyor. O da zararli. Devit 3 damla desen hem kar etmiyor hem de icindeki bir bilesen kanserojen etkisi var fetusa geciyor diye okudum. Malum simdiki gunes de fayda etmiyor. Yaz gunesi direk gelmeli D vitamini icin. Ustelik cok da onemli bir vitamin. Benim kullandigim ilac da D vitamini yok. Sizinkiler de var mi?

yaa ben hep kız hıssedıyorum
o yuzden ıkılı teste gıttıgımde doktorun tahmın yapacagını da sanmıyorum:)
hayırlı guzel seyler duyayım yeterkı varsın cınsıyetı 1 ay sonra ögreneyım
Dur bakalim sirani bekle daha biz ogrenmedik :) ama kiz konusunda katiliyorummm insallahhhh gonlumuze gore olur :)

Balik yagi hapi kokarsa ictikten sonra tutamam kendimi decaviti alicam bi ara ama bi ara gebeligi ogrenen kadar 3 ay boyunca duzenli pharmaton kullanmistim birazda ona guveniyorum
Aaa bende korkà içtim ilk seferinde oturdum bekledim ne olacak diye aà hiç bişi olmadı sıfır yan etki.. herkeste bir olmuyor demekki

Ben devit 3 damlaya devam ama damla sayısı 5 ti şimdi 4 içiyorum. D vitamına çok önemli canım hemde çok.

K kimmideoz canim bende de kan uyusmazligi var, 7.haftada kanama ve lekelenme oldu. 3 hafta boyunca igne oldum. Su an herhangi bir sikayetim yok, doktorum bol bol dinlenmemi ozellikle tembihlemisti.
D _Depply_ doktor 7. Haftadan sonra folik asiti hafta sonu icme, 12. Haftadan sonra da birak dedi :)
H Hunili Anne kan ilaclarini ihmal etme , gebelikte onemli :) Balik hapi tableti Efa kullaniyorum, ne koku ne tat var icimi cok kolay :)

Ilk gebelikte balik yagi kullanmadim pek dusunmuyorum kullanmayi hakkaten cesaretim yok onu icmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…