2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yüzmek çok faydalı benim Doktorum 4. Aydan itibaren tavsye etti

Arkadaslar 2 gündür fena bir karın agrım var resmen bagırsaklarım agrıyo ... Tuvalete cıkamıyorum zaten böyle birşey yasayan oldu mu ???

ben 10+1 deyim
ilkınde öğrendıgım andan ıtıbaren kanamam vardı
progestanı 5. aya kadar kullandım yanls hatrlamıyosam
bu sefer 7+4 de başladı suan dvm ama hamdolsun cok cok az
benım vucud hamıleleıgı böyle algılıyo demekki:)
stres oldum ılk ama suan normal gelıyı:)

Folattro kullanıyorum ben içeriğinde d vitamini var diye biliyorum. Zaten ilk yaptırdığım kan testinde eksik çıkmıştı d vitaminim. Tekrar 13. haftamda kontrole gideceğim o zamana kadar da kullan dedi doktorum.

Birşey daha sormak istiyorum tecrübeli anneler Henüz hiç kilo almadım ama pantolonlarımın düğme kısmı beni sıkmaya başladı. Hamile pantolonu taytı vs alırken bedenler standart mı oluyor acaba? Şuan 38-Medium giyiyorum. Kendi normal bedenimizin hamile kıyafetini mi almalıyız yoksa 1- beden büyük mü?

canım ben ıkı kılo verdım ona ragmen hıc bır pantlnum olmuyo
hep 40 beden gıyerdım hatta zorladıgım 38 beden gıydıklerım de vardı
gecen ay 42 beden normal kanvas pantln aldım lcw'den suan bu satırları sana yazarken düğmesi açık oturuyorum
yanı aşırı gaz, aşırı şişkinlik

hamıle pant bedenlerı bırazcık daha buyuk oluyı
suan 40 alsan senı bence 3-4 ay cok rahar götürür
son aylarda da 42:)
soncta kılo alsanda bacaklar popo vs asırı büyümez eger ılkse özellkle

AYNEN CNM ben o yüzden kararsızım yaptırım mı yaptırmım mı dıye bu cuma kontrol var bakalım çünkü testler bıtmıyoe ıkılı test üçlü test dıye şeker yüklemesı vs.
haklisin ben ikiliyi yaptırdım çünkü yaptırmasam tedirgin olurdum merak eder bisi var miydi diye kurardım kesin. ama 3lu gereksiz bi test 2li 3luden daha kesin sonuc veriyor zaten. bisi de cikmadi allah'a şükür ama seker konusunda ben de tereddütteyim. doktorumla konusucam o haftalar geldiginde.

ikinci hamileliklerde cabuk bellı olur dıyolar
karnımın sıslıgı tabıkı bebekten degıl suan ama baya baya hamıle gıbı gezınıyorum:)

tahmınde de mı yapmadı:)
ıkılı testın nasıldı canım?
Ben 11+4'te gittim ikili teste o yüzden çok belli olmuyordu galiba. Kollar bacaklar hatta beyin ile ilgili konuştuk ama cinsiyet hiç konuşulmadı :)))
Kan sonuçlarım henüz çıkmadı ama ense kalınlığına normal dedi doktorumuz. Burun kemiği ile ilgili bir şey söylemedi.

Evet ilk hamileliğim o yüzden herşeye çok yabancıyım LCW’ye bakayım diyordum zaten, deneyerek alayım en iyisi. Teşekkür ederim

Bulanti sini atlatanlar ve hala bulantiyi çeken arkadaşlar nasıl başa cikiyosunuz gece gündüz mahvoldum kacinci haftada azalmaya basliyo sinirim den ağlıyorum elimde değil çok fenayim ilaç verdi doktor ise yaramadı dramamine diye bir bulanti hapı tuzluçubuklar ise yaramıyor msji bile zor yazıyorum bilgisi olan varsa lutfen yardım etsin

Selam kızlar, rahat bir doğum için pilates/ yoga gibi sporlar yapan ya da yapmaya düşünen var mı acaba? Hastanelerde ücretsiz hamile yogaları oluyormuş. Stres atmak için de çok iyi olur, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…