2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saat 4 de randevumuz var bizimde kalp atışlarını duycam inşallah ve ilk defa bu kadar büyümüş halini görcem çok heyecanlıyım. 10+2 olduk inşallah herşey yolundadır, birde nub görsek tadından yenmez :)

Gunde kac tane ıcıyorsunuz

Canim ikili testte bta hcg degeri 50 nin altindaysa buyuk ihtimal erkek bilimsel kanitlanmis
Doktor sitelerini cok gezerim bunun icin bilimsel yazmadigini gordum. Hatta free beta hcg genetik hastalik riski varliginda yuksek gelir ve ikili tarama oranini etkiler. Yuksek ciksa keske diye heveslenmeyin bence

Ben yapıyorum canım pilates egitmeniyim, hamile olmayanlara yaptırıyorum kendimde nasiplenmiş oluyorum benim tavsiyem hepinizin yapması doktor bi sıkıntı görmedikce tabi youtube da bile bi ton video var hafta hafta egzersiz gösteren

Hamile kalmadan 1 ay öncesine kadar yoga yapıyordum. Doktorum ile konuştum şimdi tekrar başlayacağım

Aa çok güzelmiş bende hamile kalmadan önce pilates stüdyosuna gidiyodum, aletli pilates yapıyodum. Ama ordaki eğitmenin hamilelik pilatesi bildiğinden çok emin değilim. Bütün eğitmenler biliyor mudur sizce?

Doktor sitelerini cok gezerim bunun icin bilimsel yazmadigini gordum. Hatta free beta hcg genetik hastalik riski varliginda yuksek gelir ve ikili tarama oranini etkiler. Yuksek ciksa keske diye heveslenmeyin bence
Aslında yapılan çalışmalarda sadece free bhcg değerinin cinsiyetle ilişkisi olduğu yazılmış. 50 nin altı ya da üstü diye bir değer verilmemiş. Bulunan sonuçlar sadece kız bebeğe sahip olan annelerin bhcg değerlerinin yüksek olabileceğini söylüyor. Bence bilimsellik kısmı sadece burada geçerli. Baktığım hiçbir çalışma belirli bir değer üstü kız altı erkek bebeğe işarettir demiyor. Fetus cinsiyeti bazı değerleri etkileyebilir varsayimindan yola cikilmis, çalışmalar yapılmış ve cinsiyet ile bhcg değeri arasında ilişki bulunmuş.
O yüzden görsel kanıtı beklemek daha mantıklı :)

Aa çok güzelmiş bende hamile kalmadan önce pilates stüdyosuna gidiyodum, aletli pilates yapıyodum. Ama ordaki eğitmenin hamilelik pilatesi bildiğinden çok emin değilim. Bütün eğitmenler biliyor mudur sizce?
Yok hayır hamilelik pilatesi adı altında farklı egitimde alması gerekir .. Normal pilates eğitiminde hamilelikle ilgi bilgi vermiyorlar .. Tabi hocanın kendini geliştirmesiylede alakalı ama

Onu ben de okudum. Kizlar da goreceli olarak fazla olabilir diye. Ama 50 diye cut off degeri yok yani onu soylemek istedim.

Kizlar selam bugün ikili testim vardı çok şükür ultrason ense burun kemiği ölçüler çok iyi çıktı kanda verdim ayın birinde cikicak. Doktor önden gidio 13 haftalik görünüyo dedi ve kendi tahmin yaptı ben sormadan yüzde 70 erkek gorunuo Bak çıkıntıya dedi :)) kızim erkek kardes istiodu icinemi doğdu ne :) sonradan deismesse bizdende bi oğlan gorunuyor

Canım ben serumla idare ediyorum çoğu zaman bi iki gündür nispeten daha rahatım kokular çok rahatsız etmiyor en azından

Canım yeni kayınvalidem ebeden gebelik eğitim kursu ögrenmiş ona gitmeyi düşünüyorum ayrıca pilates ve yürüyüş yapmak istiyorum ama düşük tehlikem var henüz doktorum start vermedi 4. Ayda başlarım galiba inşallah yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…