2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar felaket bel agrim var eğilimiyorum bile 12+5 olduk şükür. Sıcak su torbası koydum belime birax iyi oldu ama korktum. Yarın randevum var sorcam doktora. Ama sizde de böyle mi

Gecmis olsun canim kanamasi olanlar var grupta onlar daha cok yardimci olur ama doktorun bebes iyi demis hic korkma

Bende de bel ağrısı ve baş ağrısı çok fena 3 gunden beri yedi beni. Bel ağrım otururken yatarken yururken problem yok ama yerimden kalkarken eğilirken çok fena sizlerinde öyle mi acaba? Baş ağrısı için ılık duş aldıktan sonra soğuk su tutuyorum kafama boynuma ve bacaklarıma iyi geliyo

İyi geceler kızlar nasılsınız ben çok hastayım hala hiç birşey yiyemiyorum uyku uyuyamıyorum 3 saatlik uykuyla duruyorum inşllah Bugun uyuyabilirim dikkat edin kendinize grip olmayın çok zor oluyor

Benim fitik ve bel kaymasi var. O yuzden basladiginda bacaga vuran surekli bir agri benim ki. Bas agrisi bir gun yasadim beynimin ici zonkluyor gibiydi. O gun kafein anlaminda cay falan tuketmemistim. Aksam cay icince azalmisti agrim. Bilemem artik kafeinden mi yoksa kendiliginden mi gecti. Ama cok zor Allah yardim etsin canim

İyi geceler kızlar nasılsınız ben çok hastayım hala hiç birşey yiyemiyorum uyku uyuyamıyorum 3 saatlik uykuyla duruyorum inşllah Bugun uyuyabilirim dikkat edin kendinize grip olmayın çok zor oluyor
Nazar ettin kendine inan ki. Istanbula gelecem yiyecem icecem dedin bak hasta oldun. Bol su C vitamini baska caren yok insallah hemem atlatirsin. Bol su onemli vucut ancak oyle atiyor disari. Tekrar gecmis olsun..

Nazar ettin kendine inan ki. Istanbula gelecem yiyecem icecem dedin bak hasta oldun. Bol su C vitamini baska caren yok insallah hemem atlatirsin. Bol su onemli vucut ancak oyle atiyor disari. Tekrar gecmis olsun..
Evet valla söyledim kendime okadar yiycem falan 2 gün yiyebildim teyzemler kuzenlerinm herkes birşey yapıyor yiyemiyorum uyuyamamk çok kötü bide dinlemiyorum gözlerim falan mosmor oldu eşim görüntülü arıyor diyor burda iyiydin demekki ben daha iyi bakıyordum diyor :)))

Gecmis olsun canim kanamasi olanlar var grupta onlar daha cok yardimci olur ama doktorun bebes iyi demis hic korkma
11+4te kontrole gitmiştim. Baştan beri var olan rahimde ve kese kenarında kanama devam ediyordu. aşağıdan kanama yok. şu an ilişki, ağır iş yapmak, ayakta durmak, ağır kaldırmak yasak. Böyle devam ediyorum. Bakalım ne olacak... Acil şifalar dilerim sana.
11+4te kontrole gittim en son. Baştan beri var olan kese kenarında kanama devam ediyordu. Aşağıdan kanama yok şimdilik. O yüzden doktor ekstra bişey vermedi. İlişki, ayakta durmak, ağır kaldırmak ve ağır işker yasak. Yorma kendini dedi. Sana bunları söylemiştir zaten. Ben bunlara dikkat ederek geçiriyorum zamanımı. Acil şifalar dilerim sana

Evet kafeinin büyük etkisi var,benim çok şiddetli ve geçmeyen baş ağrım olur neler denedim geçmedi en son kafeinli ağrı kesici verdiler o biraz rahatlattı tabi hamile değilken :) şimdi de çekiyorum bakalım nereye kadar dayanacağım

bir şey cıkmamasına cok sevındım benı bu cuma cagırdı 10+1 oluyoruz bende haftaya cuma gidicem 11+1 ken bebegin cinsiyetinden dolayı belkı tahmın yapar dıye

Günaydın canlar,gerçekten bulantılarım hiç geçmeyecek diye düşünmeye başladım ve sanki gitgide çoğalıyor önceden biraz tutabiliyodum ama şimdi mutlaka çıkarıyorum midem de hiç bişey kalmıyor..bugün son çare zofer isimli ilacı deneyeceğim eğer o da olmazsa serum vereceklermiş..daha önce kullanan oldu mu bu ilacı?

walla canım azalır umıdyle beklıyorum
kusmam cok yoktu bulantım fenaydı
bu sabah banyodan zor cıktım kusmaktan
elım ayagım dudaklarım bıle tıtredı
o kadr kasmısımkı kendımı sırtım agrıdı artık
hayırlısıyla gecsın dıye beklıyorum

cok duydum canım bu ılacı
bı arkadasım var 20. haftada hep serumla
oda kullanıyomus ama cok etkı etmedı dedı
gercı ben forumlar da vs okudugumda kullananların bır kısmında etkı etmıs

cok duydum canım bu ılacı
bı arkadasım var 20. haftada hep serumla
oda kullanıyomus ama cok etkı etmedı dedı
gercı ben forumlar da vs okudugumda kullananların bır kısmında etkı etmıs
Ahh inşallah banada etki eder,inan artık dayanacak gücüm kalmadı.ilacı içtim ama onu da çıkarmamak için zor duruyorum

walla benım canım ne ısterse yıyorum
cıpsse cıps kolayla kola
ama cok az:)
normalde kola içmem ama dıger hamılelegımde de bunda da ıstedı canım
yarım bardaktan vs bısey olmaz bence
yada 3-5 parça cipsten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…