2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydın güncelleme yapamiyorum şuanda çünkü bilgisayarım bozuldu. Telden güncelleme imkânsız. Ozelden mesaj atanlarinkini geldiğinde guncelleyecegim. Buradan yazarsanız görmek unuturum çünkü anlık kayıt yapmıyor arkadaşlar. Lütfen ozelden yazınız bilgilerinizi.

Kizlar temmuz topiginde baska cinsiyet hesaplayicisi duydum ilkmkez japon takvimi. Yapanlar bilenler var mi bilmiyorum. Ben ilk kez denedim %75 erkek %25 kiz hesapladim

Kizlar temmuz topiginde baska cinsiyet hesaplayicisi duydum ilkmkez japon takvimi. Yapanlar bilenler var mi bilmiyorum. Ben ilk kez denedim %75 erkek %25 kiz hesapladim
hehe bende görmüştüm onu yüzde 50 erkek yüzde 50 kız çıkmıştı

Bana da temmuz ortaları görünüyor sanki en erken benim ki olabilir
Benimde erken Doğum riskim var cnaım hem şekerim yükseliyor hemde ailede genetik erken Doğum çok fazla normal zamanda doğsada ağustos olmaz hissediyorum 15 temmuz 28 temmuz arası doğuracağım:) Önce sen sonra ben gelirim peşine:)))

Kızlar ben 5 parça birşeyler aldım fasulyeye mağazaya girince çıkmak istemedim kuzenim zor durdurdu beni yoksa çok fazla şey almıştım sizlerinde cinsiyet ler belli olsun isimler konuşuruz bide cicişleri benim bebeğim aldı fasulye kaldı herkes fasulye diyor :))))

Sen yinede sormak istediğini sor canım bizimde bir kaç hafta öndeyiz diye sana yardımcı oluruz elimizden geldiğnçe ilk bebeğinmi

çok teşekkür ederim.. evet ilk bebişim.. o kadar çok halsizlik bulantı kusma var ki hele de iş yerinde o kadar zor ki. bazen diyorum hamilelik değil de hastalık gibi benim kiii.

çok teşekkür ederim.. evet ilk bebişim.. o kadar çok halsizlik bulantı kusma var ki hele de iş yerinde o kadar zor ki. bazen diyorum hamilelik değil de hastalık gibi benim kiii.
Geçer canım merak etme bir iki hafta sabret rahatlarsın tabi herkes de değişiyor ama genellikle 12. Hafta itibariyle azalıyor bulantı halsizlik

Geçer canım merak etme bir iki hafta sabret rahatlarsın tabi herkes de değişiyor ama genellikle 12. Hafta itibariyle azalıyor bulantı halsizlik

umarım canım umarım.. işe gelip gitme zor geliyor bazen. sabah kus hazırlan çık yola. sonra burda kus akşam eve git kus.. bitiriyor.. ama dediğin gibi inşallah .haftadan sonra azalır...

bana bütün takvimler bütün testler KIZ diyor:)
buradan ulstrason fotosuna göre de arkadaslar kız dıye yorum yaptı
esım de kesın kız dıyor
kızım da kız ıstyor
gercekten tek dusuncem saglıklı olması:) kız da olsa erkek de olsa yeterkı saglıklı olsun
aslnda ıkı kızım olsun cok ıstyrm ama bazen oğlum da olsun ıstyrm
duygularım cok karısık:):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…