2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim birgun var aramizda onalti subatta ikili testim var artik nuba gore yorum yapariz

ben de 7 subatta gıdıcem kısmetse
o gun ıkılı test yapılmazsa randevu vs gerekırse 10 şubata alıcam
11+ olacak cok mu erken sen bana göre daha gec gıdıyosun

günaydın cici anneler.
benim ağustos sonu eylül başı gibi doğum olacak. o yüzden buraya da yazıp bir selam vereyim dedim. hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
günaydın canım hoş geldin bizimde içimizde ben dahil Ağustos’a kalmadan temmuz sonu doğuracak olanlar var :)

günaydın canım hoş geldin bizimde içimizde ben dahil Ağustos’a kalmadan temmuz sonu doğuracak olanlar var :)

çok teşekkür ederim..
evet bakalım bebişlerimiz ne zaman gelir. biz tarihi belirlesek de onlar istediği zaman gelir artık :)ben iki grubu da takip edeyim. diğer grup bazı konularda benden sonra geliyor. burası da biraz erken gidiyor. ben ortayı bulurum

Sen yinede sormak istediğini sor canım bizimde bir kaç hafta öndeyiz diye sana yardımcı oluruz elimizden geldiğnçe ilk bebeğinmi

Canım zaten genelde seruma zofer koyuyorlar benim. Daha bitmeden serum ağzımın tadı değişiyor çok etkili bi ilaç

Kızlar günde bir bardak ıhlamur içiyorum iki gündür abartmadığımız süreçe sıkıntı yok diymi maf etti beni bu hastalık hiç birşey yiyemiyorum bebeğimi beslisemiyorım diye üzülüyorum bide pazar günü dktr gittiğimde dktr folik Asiti ve pregeston ilaçını kesti artık Demir ilaçı ve kan ilaçı verdi balık hepi içinde 7 de çağırmıştı ozaman yazacak

Canım benim ya en kötüsüydü 10 11. Hafta hatırlamak bile istemiyorum ama 12. Hafta Farklı daha iyiyim ben inşallah

Gunaydin kizlar. Bol sancili ve uykusuz bir geceden hepinize gunaydin. Demir ilacini ustune birsey yiyio icmeyeyim diye gece yatarken aliyordum. Acaba beni o mu bu kadar rahatsiz etti. Siz nasil aliyorsunuz?

Gunaydin kizlar. Bol sancili ve uykusuz bir geceden hepinize gunaydin. Demir ilacini ustune birsey yiyio icmeyeyim diye gece yatarken aliyordum. Acaba beni o mu bu kadar rahatsiz etti. Siz nasil aliyorsunuz?
Ben dün ilk defa kullandım canım kahvaltıdan bir iki saat sonra içtim kan ilaçınıda Demir ilaçınıda

Hyrli sabahlar kizlae yeni uyandım da :)) 11 de randevum var dua edin ins. Bizim keratanin cinsiyetini öğreneyim. Rüyamda erkek gördüm ama . Cekilmez bir bel ağrısıyla uyandim. Herkes soruyordu nasıl geçiyor gebelik varlığı bellj degil dedm cok iyi bı sıkıntım yok dedim demez olaydim iki gundur mahvoldm. 12.haftaya gelene kadar ki bütün haftama bedel oldu vallahii

Kızlar elevit di diymi domuz yağı olan ben yine unuttum bana decavit vermiş kaşıntı İçin yağ olaraktan darphın aldın kuzenin kullanmıştı memnundu

Hayırlı haberlerle gel canım bel ağrın İçin dinlenmeye çalış bebişinin cinsiyetinide öğrenirsin inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…