2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Takvimlerde kafa karisikligi cok oluyor aslinda. Cin takvimi otomatik hesaplayici var. Japon da yok. Bir de son adete gore bakinca benim farkli yumurtlamaya gore bakinca farkli ay oluyor. Sonuc da degisiyor tabiki. Japon takviminde yumurtlamaya gore bakarsam %75 kiz %25 erkek cikiyor. Heyecan heyecan heyecan.... sirf adi konsun cicilerine bakayim diye sabirsizlaniyorum. Belirsizlik zor. Ama bunu hayatta daha kac kere yasayacagiz ko. Tadini cikaralim

Benim bütün takvimler yanlış çıktı canım Ramiz teorisi tuttu ama

Banada japon %89 erkek rus erkek dedi bir tek çin kız diyor

Kizlarr cok şükür bebeğimi gördüm hareketliydi doktor dönmesini bekliyorumm dedi. Burun ve ense kalınlığı normal dedi. Cok iyi doktordu ya buna mi devam etsem :)) bizim bebek sabirsiz.12+5 olmasi gerekirken 13+0 çıktı ya :)) hareketlerini görünce mutluluktan cinsiyetini sormayı unuttum :)) 1 ay snra gl dedi.. bel agrisi icin kasik ve bel agrisi olur kanama olmadigi sürece korkma dedi. Yanlız sabah kalktığımda guzel konusma yaptım bebeğimle bana harekettlerini göster die. Sipa ya sözümü dinliyor smdiden.

Ama bn iki hafta snra kndi doktoruma glicem. İzmire gidebilirim gitmedeb muane olayim. Cinsiyeti de görebilirim blki :) oyle 1 ay bkliyemem :)

Ama bn iki hafta snra kndi doktoruma glicem. İzmire gidebilirim gitmedeb muane olayim. Cinsiyeti de görebilirim blki :) oyle 1 ay bkliyemem :)
Bekleme canım senin ki belli olur iki haftada geçmez kiii ban bir hafta vear heyecandan deli olucam

Masallah canim :) gozun aydin:)

Sağol allah razi olsun. Darisi bekliyen arkadaşlara ins

Bekleme canım senin ki belli olur iki haftada geçmez kiii ban bir hafta vear heyecandan deli olucam
Cnm ya bn şimdiye kadar 2 haftada bir gittim cok sık gttim. Bu kadar sık gtmek de istemiyom doğrusu. Cok merak ediyorum ama.

Ben leyla sormayi unuttum :)). Belki bı tahminde bulunurdu hareketliydi çünkü. Hyrlsi artık bklicez

Uzun zaman sonra hos geldin bel ve kasık ağrısı...
13-14 haftada bel agrisi olur diye okumustum. Kasık agrisi adet olur gibi degil sizliyor resmen. Kasik agrisi yasayanlar tarif edebilir misiniz?
Sağ tarafımda anlık batma gibi var benim ama akşam bacağım uyuştu sandım o kadar derin bir batma. 2 gündür böyleyim. Gece o tarafa yatınca uykumdan uyandırdı. Ara ara da adet sancısı gibi.

Bu ultrason kagidinda yazan DİST n demek? Bilgisi olan var mk

Sağ tarafımda anlık batma gibi var benim ama akşam bacağım uyuştu sandım o kadar derin bir batma. 2 gündür böyleyim. Gece o tarafa yatınca uykumdan uyandırdı. Ara ara da adet sancısı gibi.
Aynisini ben yasiyorum canim. Dunden beri kasiklarim cok fena. Gece hic rahat etmedim. Bir de cogunlukla sola bazen de saga olmak uzere yan yatiyorum. Saga yattigimda ustune yatmisim gibi bir tokluk hissi veriyor gobek altima. Elimi atsam elim degecek gibi. Rahatsiz oluyorum. Sizde de var mi? Temmuz topigine de baktim 14 den itibaren yavas yavas hissedenler var. Ben de oglumu 14 de hissetmistim. Kagan kocatepe de sayfasinda yaziyor bu hafta hissedilebilir diye... ozellikle yemekten sonra duz yatinca ayni seylero hissediyorum. Bu his gece beni cok kaldirdi. Bebisimi ezdim sandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…