2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sol tarafa yatmaya calisin bebeğin gelişimi için iyiymis. Bende alışmaya çalışıyorum. Sağ tarafa yatmayin. Hemsire oyle demsti bana.

Buzun etkili olduğunu bende tv de izledim bir buzu önce bi şakagina sonra diğerine sonra iki kasın ortasına 2 ser dk masaj ypiosun çok iyi geliomus bnde denedim rahatlatti

Belki denemişsinizdir ama başım çok şiddetli ağrıyınca annem patatesi yuvalrlak dilimleyip alnıma sarardı. Karanlık bir ortamda biraz uyuyup dinlenince geçerdi. Hamilelik dönemi ağrılarında etkili midir bilemem ama denemekte fayda var

Benımde bugun canım cektı yedım

Aşermen daha kötü, al bir iki tane ye, hamile olmayana da zarar ama yeniyor değilmi?! Yediğimiz herşey organik köy mahsulü değil ya. İki tane de olsa nefsini köreltmesi için ye bence

Valla benimde cips çok çekiyor ama yağlı olunca midem bulanacak diye yemiyorum canım

En gec 13+6 canim 11 ila 14. Haftalar arasinda yapiliyo. 11+li gunlerde itibaren gidebilirsin..

Yemeye başlasam bırakamam diye korkuyorum azıcık yemek tada tadına bakmak daha kötü oluyor bende bide mesela haftada 1 yesem bir küçük kase
Aşermen daha kötü, al bir iki tane ye, hamile olmayana da zarar ama yeniyor değilmi?! Yediğimiz herşey organik köy mahsulü değil ya. İki tane de olsa nefsini köreltmesi için ye bence

İki uç parça da yetmez ki bana başlarsam da tutamam gibi geliyor haftada 1 küçük kase yesem
Çok mu olur ? Kafamda deli sorular

Haftaya cumamı gitceksin bende yarın artık saat sayıyorum
cinsiyet ögrenmedın demı cnm artık ögrenebılırsın çok heyecanlı bır durum güzel haberlerle gelll evet cnm bu cuma çagırdı ama haftaya cuma gidicem cinsiyetını ögrenırım dıye bir umut

Kızlar bu kabuslardan dolayı dudağında uçuk çıkan var mı bu sabah kocaman bi uçukla uyandım bebise bi zarar verir mi acaba

Kızlar bu kabuslardan dolayı dudağında uçuk çıkan var mı bu sabah kocaman bi uçukla uyandım bebise bi zarar verir mi acaba
Ben de cikti ucuk. Daha once cikardiysan bebise zarar vermiyormus. Ama ucuk kremi falan surme kendiliginden gecsin. Yenidogdugu zaman cikarirsan opmemen lazim ki zaten biliyorsundur

cinsiyet ögrenmedın demı cnm artık ögrenebılırsın çok heyecanlı bır durum güzel haberlerle gelll evet cnm bu cuma çagırdı ama haftaya cuma gidicem cinsiyetını ögrenırım dıye bir umut
daha öğrenemedim canım 12+3 olcak yarın inşallah güzel haberlerle gelirim. ikili testte olcam. sen ne hissediyosun bebeğinin cinsiyeti ile ilgili

Merhabalar Protestan kullanan arkadaşlar var mı aranızda dün kanamam oldu sonra kahverengiye çevirdi dr a gittim Protestan verdi. Dün akşam kullanmaya başladım ama içtiğim zaman baş dönmesi oluyor ve mide bulantısı bir tık fazla oluyor sanki. Aranızda bu durumu yaşayan var mı

daha öğrenemedim canım 12+3 olcak yarın inşallah güzel haberlerle gelirim. ikili testte olcam. sen ne hissediyosun bebeğinin cinsiyeti ile ilgili
BAZEN KIZ BAZEN ERKEK CNM AMA HAMILELIK BELIRTILERIM OGLUMKI ILE AYNI brn ılk grbrlımde 11 haftada ıken ögrendım cnm hayırlı evlad olsunlarda inşallah

BAZEN KIZ BAZEN ERKEK CNM AMA HAMILELIK BELIRTILERIM OGLUMKI ILE AYNI brn ılk grbrlımde 11 haftada ıken ögrendım cnm hayırlı evlad olsunlarda inşallah
Amin kuzum sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun. Bende senin gibiyim bazen kız bazen erkek yarın görcez innşallah

Kıyamam kuşum bak bir arkadaşta sağa yatmayın demiş ve seninde benimde şikayetim ağırlıklı sağdan dikkat etmeye çalışalım. Benim ilk hamileliğim ve ilk hamilelikte bebeği hissedip anlamam daha zor sanırım. Yemekten sonra acayip mide yanmam olduğu için kasık ağrımı pek hissetmedim canım ama gece uykudan uyandırdı beni. Tedirgin olma onlar gayet korunaklı bir alanda :)

Gece o kadar dua okumama rağmen çığlık çığlığa uyandım ve benim ağzımda çıktı yara canım ama yapacak bişry yok uyumaktan korkar hale geliyorum artık

Vajinadan al canım yan etkisi çok fazla oluyor ağızdan alınca

Benımde pazar kanamam oldu hastanede ıgnesını vurdular evede hap olarak verdı. Bende uyku ve bulantı yaptı kac tane ıcıyorsun bana sabah aksam bırer tane 200mg lık verdı doktor ama bana cok gıbı geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…