2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlk gebeliğimde vajinadan demişti dr ama pek becerememiştim ya canım. İtince geri geliyordu hep bende pek sağlıklı koyamadığımı düşünmüştüm
Canım baş parmağını tamamen girecek şekilde it ve hemen yat biraz açıl oldu kusura bakma ama

Benımde pazar kanamam oldu hastanede ıgnesını vurdular evede hap olarak verdı. Bende uyku ve bulantı yaptı kac tane ıcıyorsun bana sabah aksam bırer tane 200mg lık verdı doktor ama bana cok gıbı geldı
Ben günde üç defa alıyorum canım 200mgı kaç haftadır ki daha bi haftadır yeni kesildi kanamam

aaahh ahhhh
ben ılkınde ya ıkı ya 3 ıcıyodum hatrlamıyorum bı de calısıyodum
leyla gıbıydım
ıctıkden bırıkı saat sonra baslıyodu bas dönmesı:)
bı kac kere erken ya da geç basladığı da oldu bas dönmemın, lavobaya gıtmıstım bı kere mesela duvarları tutarak yuruyp yerıme gelmstım
bende cok etkılıyodu
zaten bulantım ıkı hamıleleıgmde de var
sımdı aksam yatarken fitil olarak kullanıyorum
geceyı gecdrdgm ıcın gun ıcerısınde pek bas dönmesı yapmıyo bı tane
ama mıdem bulantım cok

Az bir şey arada bir yemekten zarar gelmezmis önemli olan rutiné baglamamkmis

E Egepam oncelikle gecmis olsun.
Hamilelik oncesinde de kullandim ,su anda da demir ilaci kullaniyorum. Senin yasadigina benzer etkiler nedeniyle kahvaltidan 1 saat sonra icebilecegimi soyledi doktor. Emilimi de iyi olsun diye gun icinde kafein tuketmemeye calisiyorum. Sevgiler :)

Selam kızlar umarim herkes iyidir ben hala çok hastayım hatta daha kötü oldum nasıl bi salgın varsa gecmio ilacsiz:/ grip dışında çok oksuruyorum sıcak bisı icerken boğazımı yaka yaka gogsumden inio sanki :/ anneme gldim o bakio biraz bana eve gidince naparım bilmem. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin

Selam kızlar bizde bugun doktor amcaya gittik. 13haftalik doktorum perinatoloji uzmani yani riskli gebeliklere bakan bi doktor ikili test için gittik ama gerek duymadi yapmaya herhangi bi sıkıntı yok dedi allahima şükürler olsun gecen hafta kendi doktorum yuzde atmış erkek demisti ama doktor amcamiz yuzde dokzan kız dedi tekrar detaylı ultrasonda gidecez bu doktora

Aminnnnn cok geçmiş olsun

Sagol canim. Ben rahatsizligimi bagirsaga ordan da demire bagladim. Haliyle de uyuyamadim. Yarin gunduz almayi deneyecegim. Gun icinde kafein alabiliyorum emilim iyi olsun diye gece almistim. Bir de gunduz deneyeyim

hayırlı olsun canım
perinatoloji uzmanının muayene ucretlerı daha farklı oluyı sanırım
onların makıneler daha iyi oluyo genelde kız dediyse dogrudur
haytrşa saglıkla dogsun ınsallah:)

benim Rus'a ve Çin'e göre erkek, Japon'a göre %75 erkek, ilk ultrasonda kese içindeki yerine göre de erkekti.
benim içime kız doğuyor ama hayırlısı

hayırlı olsun canım
perinatoloji uzmanının muayene ucretlerı daha farklı oluyı sanırım
onların makıneler daha iyi oluyo genelde kız dediyse dogrudur
haytrşa saglıkla dogsun ınsallah:)
Bebeğin herşeyine bakti kalbine beynine detaylı yanı içim cok rahatladi evet muaynesi 500tl ama değer

Bebeğin herşeyine bakti kalbine beynine detaylı yanı içim cok rahatladi evet muaynesi 500tl ama değer
Bizimkilere de perinatoloji uzmanı bak kalbi kaç odacık mesane var mı bir sürü bir sürü şeye baktı hiç bunları duyabilecceğimi düşünmemiştim bide ben gittiğimde 10+6 ydık
Orqda ikisi de 11+6 çıktı nasıl oldu bilmiyorum ama :)

Çok teşekkür ederim, sende de bel ve kasık alt göbek agrıları oluyor mu? çok agrım oluyor kısa sürüyor Allahtan. işten izin aldım ama ne kadar sürecek böye hiç bilmiyorum.
benim de aşağıdan kanamam kesildi ama kesde varmış. öyle dedi dr. demekki orada devam ediyor.

Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin hemencecik insallah

Merhaba herkese bugün işyerinde bacaklarımın gücü kesildi sanki duramadım ayakta, son 3 4 gündür fenalık hissi geliyor sürekli ve ayakta zor duruyorum , benim gibi olan var mı tuzlu bir şeyler de yedim ama ne iyi gelebilir ki

ben de 7 subatta gıdıcem kısmetse
o gun ıkılı test yapılmazsa randevu vs gerekırse 10 şubata alıcam
11+ olacak cok mu erken sen bana göre daha gec gıdıyosun
Erken degil canim bende dokuz subatta istedim aslinda randevu yoktu ondan Boyle olacak.. benim kendi doktorum yapmayacak ikili testi baska bir yere yonlendirdi ondan bide ben yaptirmayacaktim son anda hadi yaptirayim deyince en erken randevu o zamandi

Doktora sordunuz mu? Kan değerleriniz düşmüş olabilir

Canim sekerli ye kan sekerin dusuyor artik farkinda degilsin bende ilk gebeliğim de farketmemistim bayilacak gibi oluyordum kan sekerim tansiyonum düşüyordu bi seyler yiyince geciyordu dunde disarda oldu ayni sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…