2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benımde pazar kanamam oldu hastanede ıgnesını vurdular evede hap olarak verdı. Bende uyku ve bulantı yaptı kac tane ıcıyorsun bana sabah aksam bırer tane 200mg lık verdı doktor ama bana cok gıbı geldı
Geçmiş olsun canım sana da. bana da 200 mg lık sabah akşam verdi. Kırmızı adet kanına çevirirse iğne yaptıralım dedi. İlk önce kanama şeklindeydi az birşey. şimdi kahverengi akıntıya döndü. Hala devam ediyor korkuyorum anneme geldim de sürekli yatıyorum

Geçmiş olsun canım benim de bir tane kızım var 3 tane düştüğüm var ilk gebeliğimde kullandım bir iki kere sonra hemen düşük yaptım o yüzden hiç hatırlamıyorum ama dün akşam kullanmaya Başladım işte kanamam olunca (kızım da olmamıştı) kanı görünce ödüm koptu dedim acaba yine mi düşük yapıyorum Allah’tan kahverengi lekeye döndü. İnşallah geçer gider. Dediğin gibi dünya dönüyor ben annemdeyim de Allah’tan yatıyorum yoksa zor ya

Canım ne kusuru napalım sağlık bu anlatacağız artık :) akşam öyle deniyim bakalım tekrar beceririm inşallah
Ben ayakta koyuyorum ama yattığın yerde daha kolay olur demişlerdi sen bilirsin canım kolay gelsin

Sagolasın canım doktorum hemen gecmez 1 hafta kadar surebılır dedı bana.Benımkı de kahverengı akıntı seklınde ve azaldı.

Kızlar başımın ağrısından ölüyorum ilk kez böyle oluyo özellikle sağ tarafım kulağımın arkasına kadar vuruyor. Hastaneye gitsek yapacakları birşey varmı yaşayan oldu mu daha önce? Nolur yardım

Uzun süreli ağrı değil de saplanıp geçen kramp gibi acılar oluyor. Daha bu sabah alt göbeğimde bir nokta kasıldı aklım çıktı.benim kanama rahimde kese kenarında baştan beri devam ediyor. Zaten plasenta da rahim ağzına yakın bir yerdeymiş. Yukarı çıkmazsa 20. Haftadan sonra kanaman olur dedi. İnşallah çıkar dua ddiyorum. Şimdi sömestr tatilindeyim. Okullar açılınca çalışıcam mecbur.

Çok geçmiş olsun canım,aynı ağrıdan bende çekiyorum doktor çok dayanamazsan gel serumla ağrı kesici verelim dedi parolun serumla verilen haliymiş adını unuttum şimdi,eğer dayanamıyorsan git bence

Bende bu hapi sabah aksam onlem icin kullaniyorum ama bugun fena halde basim donuyor yarin dr u ariycam 1 e dusursun diye

Doktora sordunuz mu? Kan değerleriniz düşmüş olabilir

Canim sekerli ye kan sekerin dusuyor artik farkinda degilsin bende ilk gebeliğim de farketmemistim bayilacak gibi oluyordum kan sekerim tansiyonum düşüyordu bi seyler yiyince geciyordu dunde disarda oldu ayni sekilde
kan değerim normalde de düşük zaten artmış olabilir , hemen şekerli bir şey yedirdiler biraz daha toparladım zaten , inşallah hafifler bu durumlar yoksa işte baya zor olacak gibi, çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Canim. Elinin altinda birseyler bulundur surekli ara ara at mesela kuru uzum kuru incir bunlar hem kan sekerinin duzenler. Hem faydali

Kizlar konumuz ile alakasız ama şöyle bir bebek arabalarına bakayım dedim meraktan şu An almayacağım. Ne kadar pahalı bu bebek arabaları oyle

Kızla iyi akşamlar nasılsınız bugün kontrole gittik bebisim iyi hamd olsun ense kalinligi 2 mm dedi doktorumuz ve 2li testte yönlendirdi korkuyorum da sizce bisey mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…