2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızla iyi akşamlar nasılsınız bugün kontrole gittik bebisim iyi hamd olsun ense kalinligi 2 mm dedi doktorumuz ve 2li testte yönlendirdi korkuyorum da sizce bisey mı var
Benim ilk oglumun 1.8mm cikmisti. Cok sukur saglam dogdu. Sınır 3mm diye biliyorum. 2 nin ustunde cikip saglam dogan da var. Sadece ense ile degerlendirilmiyor canim. Senin yasin ense burun kan degerlerin ile kombine risk hesaplaniyor. Desen ki risk kotu cikarsa ne olacak. Allah bilir. Arkadasimin 1:103 cikti kombine risk. Sapasaglam kiz dogurdu. Allaha sığın dua et. Bisey olup olmadigini ondan gayrisi bilemez. Testlere de guvenme. Sadece istatistik veriyorlar. Sen dua et yavrunu uzme. Bir sey yoktur insallah.

Inşallah ama doktorum baya inceledi bebek göstermedi 1 saat sonra tekrar bakti ı zaman gördü söyledi ama kan için perşembeye kadar beklemem gerekiyor inşallah yine de korkuyor insan allahım hepimizin evladını saga salim kucağına almayı nasip etsin

Kizlar konumuz ile alakasız ama şöyle bir bebek arabalarına bakayım dedim meraktan şu An almayacağım. Ne kadar pahalı bu bebek arabaları oyle
Canım internetten bak özel indirim günleri oluyor şubatta var dediler biz onu bekliyoruz 1.300 civarı bi arabayı tanıdı üç 600 liraya almış

Kızlar şimdi bakabildim de benim Demir hapım ferrum diye bi ilaç kullanan var mı hiç

Kızlar şimdi bakabildim de benim Demir hapım ferrum diye bi ilaç kullanan var mı hiç
Ben kullaniyorum. Ferrum fort degil mi?
Benim aklima takilan baska bir sey var. Kullandigim vitamin ilacinda folik asit var. 480 mcg. Ferrum fort demir ilacinda da folik asit var. 350mcg. Nerdeyse 1 gr folik almis olacagiz ki bu en gerekli olan 3 aylik donemde lazim olandan bile fazla. Biraz endiselendim. Fazla folik iyi degil diye biliyorum. Fikri olan var mi

Olcum gununde kan vermen gerekiyor diye biliyorum. Kani neden persembeye birakti doktor sordun mu?

Evet canım ya fazla folik asit otizm sebebi diye okumuştum ben ama son zamanlar bulantıdan üç hafta falan hiç folik asit atamamıştım ben

E Egepam ben başından beri 5mglık folik asit kullanıyorum. Seninkini toplayınca 1mg yapıyor. Başka bir rahatsızlığım olduğu için doktor böyle yüksek olandan verdi. Trajik bir zararı yok merak etme... Doktor 12. Haftada bırakacasın demişti bana. Sen 12yi geçmiş görünüyorsun, doktorun bırak demedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…