2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gecmisi okuyamadim kimlerin cinsiyeti belli oldu :) masallah hepsine :) tutturabildiklerim tutturamadiklarim ses verin:) :)

Canim benim doktor erkek dedi sen de başta erkek demistin

Kızla iyi akşamlar nasılsınız bugün kontrole gittik bebisim iyi hamd olsun ense kalinligi 2 mm dedi doktorumuz ve 2li testte yönlendirdi korkuyorum da sizce bisey mı var

Canim merhaba
Canını sıkma lütfen hakkımızda hayırlısı tabi ama benm minigim in ense kalınlığı 2.4 çıkınca korkmustum biraz doktor ikili testi bekleyelim ona göre yorum yapalim dedi
Sonuç 1:4647 çıktı doktor çok iyi merak etme dedi sende lütfen üzülme inşallah iyi çıkar sonucun

interiorarchitect Canim bana da yorum yapar misiniz sizce ne :) günler geçmek bilmiyo geçse de beslenemedigim için sanırım bebek hep geride görünüyo sürekli hastanede serum yiyorum bugün 11+6 olmam gerekirken USG de 10+3 çıkıyorum..

Eklentiler

• _20180130_122023.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 91
Gunaydin annesi masallahhh bebisine o yakalar gununu merak etme benim tahminimce kiz sanirimm :) interiorarchitect daha iyi yorumlayacaktir :)

Bu arada. Gunaydin kizlar

kızlar mide bulantılarım tavan yaptı
artık azalır dıye beklıyodum az da olsa
ne yapsam fayda etmıyo
,işyerındeyım ama duramıyorum

Folik asiti biraktirdi ama verdigi vitamin ve demir de yine folik asit var.

Kızla iyi akşamlar nasılsınız bugün kontrole gittik bebisim iyi hamd olsun ense kalinligi 2 mm dedi doktorumuz ve 2li testte yönlendirdi korkuyorum da sizce bisey mı var
Canım 3 ün üstü problem diye belirtiyor doktorlar, sen moralini bozma. Hatta 3 ün üstünde olup sorunsuz doğanları da okuyoruz her yerde. Moralini yüksek tutki bebeğin etkilenmesin.

Benim doktorum fazla folik asitin kafa tası kemiklerini erken geliştirdiğini söyledi bu sebeple bana sadece 500 mg'lık bir folik asit verdi ilk 3 ay başka hiç bir şey kullanmayacaksın dedi. doktorun fark etmemiş olamaz diye düşünüyorum ama istersen bir sor canım

Ay bugun bende nasipse 4.aya girdim ilk hamileligimde cok guzel gecmisti bu aylarim insallah bundada oyle olur coknhevesliydim

Gozunaydin canim :) baslasin alisverisler :) en eglenceli kisima hosgeldin:)

Canim merak etme zamanla gununu yakalayacak zaten Bulantilar yavas yavas azalacak artik insallah.. Canim keseye gore yorum yaptim mi sna daha once. Bi çıkıntı gordum ama o nubu mu bilemedim nub bi de 7 haftalik falan varsa atar misin resim

selamlar... ay sizin tahminlerinizi bende merak ettim.. kaç haftalıkken tahminde bulunuryorsunuz? 7+2 ultrasonu var da elimde

Hangi marka nerde indirim banada soylermisin
Canım e bebekte şubatta olacak dediler internette eşime sorayım diğer internet sitesini sana mesaj atarım marka olarak jole miydi benim alacağım tam hatırlamıyorum ama baya bi marka var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…