2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Benimde yarın 2li testim var inşallah 12+2 olacağız yarın ama zaman geçmiyo sanki ya çok heyecanlıyım bu da 10haftalıkken görüntümüz cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz doktordan önce sizden alayım

Canim ilk 3 aylik donemde sadece 400 mcg folik asit ilaci kullandim zaten. Simdi onu buraktim yerine vitamin ve demire basladim. Vitamin ve demirin icinde var olan folik asit miktari 830 mcg. 3 aydan sonra bunu almanin riski olur mu buna kafam karisti. Sizlerin vitamin ve demir ilaclarinizda ayrica folik asit var mi diye sordum. Ki sen de suan ferrum fort aliyorsan hali hazirda 350 mcg almaya devam ediyorsun demektir

canım ben sadece folik asit alıyorum mega folik adı, henüz demir ve d vitamini için bir şey vermedi doktor. inşaallah olmaz ben böyle konularda doktora güvenmeyi doğru buluyorum.

Kızlar 10. haftadayım ama çok şiddetli karın ağrılarım oluyor birkaç gündür.
Pazartesi günü doktora gittim sorun yok dedi ama o kadar şiddetli ağrım oluyor ki ister istemez korkuyorum.
Aynı durumu yaşayan var mı?

ya var ya içim nasıl hoş olduuuu... dile benden ne dilersen
sağlıklı huzurlu mutlu bir bebiş olur inşallah dileğim bu ama ne bilim işte bir hoş oldum.. umarım tahminin doğru çıkar
Canim Allah gonlune gore versin saglikli hayirli bir evlat olsun bakalim doktor ne dicek :)

çok geçmıs olsun canım
üşütmüş olabilir misin?

çok geçmıs olsun canım
üşütmüş olabilir misin?

Sağ ol canım.
Pek sanmıyorum çünkü çok dikkat ediyorum. Sürekli tayt, hırka, bot, terlik falan oluyor üstümde.
Gerçi normale göre daha hassas sanırım şu an vücudumuz.
Ağrıları 9 ay çekmeye razıyım bebeğe bir şey olmayacağını bilsem ama ister istemez korkuyorum böyle olunca.
6 haftalıkken falan yine böyle olmuştu, şimdi 3-4 gündür tekrar başladı.
İnşallah kötü bir şey yoktur

Canım günaydın benim durum ağırlaştı iyice dün acile gittim artık mecbur antibiyotik ve parol verdi çok dikkat edin kendinize zor geçiyor
Gecmis olsun canim gcmiyor hakkaten ben hala agzim burnum tikali geziyorum bu seneki ne lanetmisss gecmis olsun
Ya bu 4. Ay hangi hafta da bitiyor 5. Ay baslangici nedir 15+0 lar mi. 16+0 mi ince hesap lazimda bana

adet donemlerınde de agrı olurmus hamılelıkte , bak ıstersen tarıhlerıne belkı ondandır

Kızlar 12+0 ensemiz burnumuz gayet iyimiş kan verdik ver drum %70 erkek dedi rabnim sağlık versin hepimizin bebeciklerine inşallah
Ay ne guzel masallah ayni gun dogumlarimiz ben haftaya gidicem bakalim benfe bir tahmin olacakmi cok heyecanliyim doktorunuzun ultrasonu 4 boyutlumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…