2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim Allah gonlune gore versin saglikli hayirli bir evlat olsun bakalim doktor ne dicek :)
Merhaba canim keske bana da yorum yapsan.resmi atmistim daha once ama sana denk gelmedi.20. Haftada soyluyorlar bulundugum yerde.cok merak ediyorum.

Eklentiler

• 20180119_112116.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 158
Geçen seferki tam regl günümde başlayıp 5 gün falan sürmüştü, bu sefer 9 gün var.
3 4 gündür de ağrım var

bende de var hem regl donemındeyım hemde 14. haftaya gırdık artık rahım ıyıce buyuyor bebekte oyle bunlardan da olabılır agrılar. normal dıyo benım doktorumda. aksamları belım cok agrıyor. gunduz işteyim oturuyorum aksam eve gıdıp uzandıgımda kalkamıyorum agrıdan

Merhaba canim keske bana da yorum yapsan.resmi atmistim daha once ama sana denk gelmedi.20. Haftada soyluyorlar bulundugum yerde.cok merak ediyorum.

ya bu bebişlerin bu güzel hallerini görünce o kadar duygulanıyorum ki ağlayasım geliyor. resmen mucize bunlar yaa..
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Belimde de oluyor arada ama karnım başlayınca çık şiddetli oluyor.
Umarım hayırlısıyla sağlıklı şekişde alırız bebişlerimizi kucağımıza.

Merhaba kızlar. İkili testimin sonucuna internetten baktım siz de bakın canlarım acaba bir şey anlarmısınız

Tesekkür ederim canim benim 1 ay sonra dedi ben bidaha ne zaman gidiyim başka doktora gidicem
Yani eger merak ediyorsan canim 14.haftadan sonra gidebilirsin ben oglumda o zaman görmüştüm hatta doktora dedim ki hocam orda bir şeyler var gibi :) doktorda ben demedim sen dedin onu gibi dedi 16 da net bi sekilde erkek dedi yani sabrederim diyorsan da 16 yi bekle derim :)

Sagol canim.Saglikla hayirla gelsin de cinsiyet 2. Sirada aslinda.oglumda doguma kadar sabrettim bilerek ogrenmedim.ama 2. Olunca farkliymis.kizim olsun istiyorum diye belki biran once ogreneyimde bos hayal kurmayim istiyorum.
Amin canim insallah butun bebekler saglikla gelir sende bendensin gönül bir de kiz olsun istiyor doganin kanunu gibi bir sey bu da insan hep olmayani arzular :) Rabbım bizler icin ne hayirlisysa onu nasip etsin :)

Fotoğraf yüklerken sürekli hata oluşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…