2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim miniğim de kız olacakmış büyük ihtimalle. 22 aylık bi oğlum var, bir de kızımız olacak inşallah. İkili testimizi de verdik. Bakalım, sonraki muayeneyi 6 hafta sonrasına verdi. Bu arada mide yanmaları ağrılarını ne kadar anlatsamda, hepsi çok normal deyip, ilaç fln vermedi.

7 haftalık ultrason görüntüsü bu canim

Eklentiler

• _20180131_190135.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 68
Inşallah birtanem yarın sonuç alacağım işte ama yine de endişe var rabbim yardımcımız olsun

Canım 3 ün üstü problem diye belirtiyor doktorlar, sen moralini bozma. Hatta 3 ün üstünde olup sorunsuz doğanları da okuyoruz her yerde. Moralini yüksek tutki bebeğin etkilenmesin.
Insallah allah razı olsun destekleriniz için yarın hayırlı sonuçlar mi paylasacagim inşallah

Bugün öğle yemeğinden sonra midem bulanmaya başladı 1 saat sonra kusmaya başladım. Durmadan istifra edince doktora gittim.
Yediklerim dokunmuş. Bebise de baktilar 11+2 çıktı yavrukusum şu an iyiymiş çok şükür. Cuma kontrolum vardı zaten bu sayede görmüş oldum. Çok korktum bebeğe bir şey oldu diye Rabbim acısını göstermesin

Kızlar beta kaçtan yukarı yada aşagı olursa cinsiyet neydi öyle bi teori vardı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…