2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Başka sonuç yok canım, bana da garip geldi.
Online olarak baktiysan sonuçlara bu şekilde görünüyor olabilir. Aynı şey bende de oldu. Sonucu görünce doktor iletişim kuralım demişti. Konuştuk bir sorun yok dedi. Kontrole geldiğinizde tarama sonuclarinizi isteyin dedi. Bazen online her şey görünmüyor olabilir. Bu benim cikarimim tabi ki

Kizlar bu progestan fitil olarak kullanildiginda da mi basdonmesi falan yapiyor ben kotuyum ya

Kızlar iyi geceler yatılı misafirlerim var pek giremyorum. Şimdiden oynar mı bebiş oğlumda 18-20 hafta civarıydı hissettim ama sanki bişey kayıyor gibi oluyor karnımda sırt üstü uzanınca ya da ben mi öyle hissetmek istiyorum bilmiyorum ki

Kızlar ya biraz önce burnum kanadı hem de baya
Burnuma tampon yapınca genzimden aktı nette normal yazıhor ama endişelendim
Başına gelen var mı

Ben kızımda 14 haftada hissetmiştim bunda 12 başlarında dürter gibi hissediyorum. Gaz olsa aşağı yukarı gider, bu direkt yukarıya dürtüyor. Giderek daha güçlü dürtüyor :)

Kızlar ya biraz önce burnum kanadı hem de baya
Burnuma tampon yapınca genzimden aktı nette normal yazıhor ama endişelendim
Başına gelen var mı
Canim benim basima gelmisti ki normalde hic yasamadim oyle seyler endise etme cok cok fazla olursa doktoruna danisirsin kan sulandirici kullaniyorsan ondan da kolay durduramamis olabilirsin

Bana doktorum demir vitamin hiç bişey vermedi,sadece decavit kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…