2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabır taşıyla çok kolay bırakıyorlar tavsiye ederim.
Valla canim cok sukur dun zordu dunu atlattik simdi krize girdimi az bir sut koyuyorum biberona ustune su epeyce kabiz olmasin diye o sekilde iciyor ama dun aglamaktan icim cikti oglum yokken nasil atiyor kendini yerlere gidiyor suluguna yapisiyor oyle avutmaya calisiyor kendini mecbur olmasam kesin kesmezdim 2 yasina kadar en azindan uyurken memeyle uyudugu içinde ayakta sallamaya ikna etmeye calistim cunku kendi uzaniyor ama kivraniyor dalamiyordu neyse ayagima aldim ninni actim 5 dk da gitti zaten uykusuzluktan surunuyordu garibim dun cok zordu bugün daha kolay olur insallah

Ayy kiyamam ya ikinizede ne zor olmustur Allah sabrini versin insallah kardesi icin hersey annesi uzulme

Cok mu kucuktu bebegin? Uzuldum yavrucaga. Ama senin vucudun hem sut uretip hem de bir can daha besleyemez... allah kolaylik versin.

Hergün bir tane sivilce çıkıyo yüzümde ergenlikte çıkarmadım bu kadar
Ben ayda yilda bir cikariyorken hamilelik baslangicindan beri haftada bir cikarmaya baslamistim. Simdilik cikanlar söndü şükür. Bari bu belirti azalsin. Diger belirtiler bir costu bu hafta. Agrilar bulantilar uyku hali...

Kizlar temmuz topigine bakindim bu ara. Cinsiyetler hemen hemen belli olmus isimler alinacak ciciler esyalar konusuluyor. %60-70 erkek cinsiyetler. Bu sene kesin erkek senesi... 19. Haftada olup hala ogrenemeyen de var. Bakalim biz de durumlar nasil olacak.

kızlar ıkı gündür mide bulantım tavan yaptı benım
denemedıgım yol kalmadı duramıyorum da ısyerınde
normalde haftaya carsamba gıdıcektım ama bugun randevu aldım aksam ustune
ılac vs ne verırse versın cıdden fenalardayım Rabbım baska dert vermesın ama başedemıyorum artık

Aynen ya belli olsada başlasak yavaştan birşeyler almaya hazir indirim var kendi doktorum yuzde 60 erkek dedi. İkili test icin gittigim doktorda yuzde 90kiz dedi en iyisi biraz daha bekliyecez

Cok iyi anliyorum seni. Buyuk bi ihtimal serum takarlar sana benim doktoruma sormustum ilac varmi diye en iyisi serum dedi. İçtiğin ilaclarda daha kötü yapabilir seni. Ben misal kan ilacini daha icmiyorum cok kotu yapiyor beni. İlk üç ay folik iciyordum meğer o beni kotu yapiyordu anlamiyordum son 3 hafta onuda icmedim tabiki doktor kontrolu altinda icmiyordum

Cok mu kucuktu bebegin? Uzuldum yavrucaga. Ama senin vucudun hem sut uretip hem de bir can daha besleyemez... allah kolaylik versin.
18 aylik canim aynen oyle gerçekten emzirmek zorluyordu ve aşırı duskundu o yuzden ogunlerini guzel yemiyordu surekli sut istiyordu insallah artik beslenme duzeni olusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…