2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zor bır durum helede çalısırken dahada zor mıdenı bos koma bos mıde daha cok bulanırmıs.iNŞALLAH GEÇER YA

Yok canim daha belli degil 12 subatta randevum belki o zaman soyler birseyler:) senin minnosun cinsiyeti belli oldu mu
Bana 11. haftada erkeğe benziyo dedi ama ben nub mu ayak ucumu kestiremedim bir türlü 10 şubatta gidicem bakalım acaba @etka31112 bildimi sennkini ısrarla erkek demişti ya sana ondan merak ettim, bizde oğlumla iyice erkeğe alıştırdık kendimizi 16 da kız derse büyük şok oluruz yani.

Kıyamam size yaa ben o sabır taşını sürüp bak meme pis oldu demiştim kendi de klasik başak burcu olunca ağzına alıp tadına bile bakmadı öyle çamurlu görünce arada açıp kontrol etmişti meme piss diye en kokrktuğum uyku zamanıydı uykuya memeyle dalıyordu yattık yan yana meme istar misin dedim piss dedi döndü kıçını yattı bana ilk uykuya dalmak zor oldu, sonra ben ağla ağla istemedi bıraktı diye sanki onunla ramda bi bağ kopmuş gibi, inşallah bir an önce atlatırsınız sizde oğlum 2 yaşını geçmişti tabi sizin biraz daha küçük kuzucuk.
Gunaydin annisler nasilsinizz umarim herkes iyidir ben giremez oldum pek..
Işi biraktim artik ev kadini oldumm..hersey bebegim icin sizler de ne var ne yok gorusmeyeli?
Ohhh yan gel yat tadını çıkar valla.
Bende oyleyim surekli sivilce cikiyor sacim da 3 renk oldu
Yani benim modum öyle düşük makyaj yapmak gelmiyor içimden saçlar öylesine toplu saldım iyice
Ben ayda yilda bir cikariyorken hamilelik baslangicindan beri haftada bir cikarmaya baslamistim. Simdilik cikanlar söndü şükür. Bari bu belirti azalsin. Diger belirtiler bir costu bu hafta. Agrilar bulantilar uyku hali...
valla çıkarmadığımız ne uçuk ne sivilce nede çıban hepsini çıkardık maşallah

ARKADAŞLAR sizlerdede kasıgınıza bıcak saplanır gibi oluyor mu bana arada oluyor böyle sanıyelık ıkı üç gündür rahım büyüyor acaba ondan mıdır sizce ?

Bende salik valla 3 ay bitince duzeliyormus bakalim ne olacak :)

kızlar kasıklarımda ağrı var ayrıca sol kaburgamın en alt kemiğinde ağrı var. hele de kusarken öksürür ken yerinden çıkacak gibi oluyor. bu sıkıntıyı yaşıyan oldu mu.

Hadi bakalim hayirlisi olsun insallah canim var mi fotografi merak ettim.bende merak ediyorum artik ya his olarak erkek gibi hissediyorum ama bakalim :)
Ben de salca sürdüm anam babam usulü normalde azaltarak yavas yavas bıraktıracaktim oglumun doktoru oyle kesemezsin birden kes deyince o yola basvurdum istemedi görünce ama sonra agliyo yani onu temizle iccem diye :) neyseki biberonla inek sutu vermeye baslayinca umidi kesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…