2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

serumda gunluk çözum ılac versın ıstyrm artık
bu zamana kadar dayandım ılac ıcmıyım dıye
rennıe alıyodum bazen o kadar
ama yok artık cok zor
bı de okadr sey denıyormkı zararlı zararsız
bence ılac bu denedıgım yontemlerden daha az zararlıdır

benım ılk cocugum kız:) eger bu da kız olursa ablasından bısuru sey var
bı de daha hamıle oldgmu yenı ögrendıgımde sobee de ındırım vardı hastane cıkısı mont vs aldım hep pembe:)
yanı bana olmazsa baskasına hedıye ederım dıye dusundum
ama aklımdan hıc erkek gecmıyo zaten
gercı baska seylerıı dusunmekten cınsıyte sıra gelmedı
sağlıklı olsun hepımızınkı ınsallah gerısı boş

Günaydın güzel anneler ben günlerdir hastayım en son acile gittim anbiyotik ve parol verdi ama ne mümkün ki geçmiyor dünden belli ama yemek yemeye başlayabildim
Gecmis olsun canım yaa..türkiye ye gelince oldun hava degisimi vs. Normal..gecer ama ilaclrini kullan bol c vitamini al.toparlarsin..

Kızlar bm hiç iyi değilim ya. Felaket bel ağrım var kalcama vuruyor. Hicbirsey yapamıyorum oturup kalkamıyorum yatamıyorum. Agri kesici icsem olurmu ki biraz rahat belki. İcersem hangi ağrı kesiciyi kullanmaliyim. Doktor kanama olmadığı sürece korkma dedi ama cekilck bi agri degil. Yaklasik 1 haftadır var

Kızlar bizde bugün kontrole gittik herhangi bir sorun yok çok şükür.Cinsiyet için henüz çok küçük dedi eşimle çok ısrar edince %55 erkek ama değişebilir dedi.bir oğlum var bir oğlum daha olcak sanırım Hayırlısıyla

Eklentiler

• image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 80
merhaba kızlar gebeliğimi öğrendiğinden beri takipteyim :)) 10 hafta içindeyim ikinci gebeliğim bir oğlum var sabırsızlıkla bekliyrum cinsiyeti öğrenmeyi tabiki:)) hep birlikte sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi insş.:) usg resmi atıcam tahmin eden arkadaşlara merak ediyorum:)

Günaydın güzel anneler ben günlerdir hastayım en son acile gittim anbiyotik ve parol verdi ama ne mümkün ki geçmiyor dünden belli ama yemek yemeye başlayabildim
Geçmiş olsun o parolda ha içmişin ha içmemişsin çok hafif ama yapacak bişey de yok.

işte teyzesi benim miniğim.

Eklentiler

• 15161885403051150581982.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 71
Canim maden suyu ic rahatlatir ama her gun duzenli icmeye calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…