2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oo çok zormuş sana küçücük bebeklesin. Benim ağrılarım oluyordu ,yurtdışında bakan doktor ağrıların çok oluyor rahim tonüsün yüksek dedi. Fitil önerdi , gelmeden aldım iki gündür kullanıyorum iki gündür ağrı yok

Allahım izniyle bebeğin çok iyi çok sağlıklı hep öyle düşün bak ne güzel maşallah çok rahatsın hep bebeginle konuş onunla ilgili araştırmalar yap kalbine kötü bisey getirme

Kızlar ben hamileliğimin 14. haftasındayım şimdiye kadar hamile değilmişim gibi hiçbir rahatsızlığım belirtim falan olmadı. Sadece 5. Haftalarda aşırı uyku hali hariç. Bebeğimin hareketlerini görmeden inanamamın sebebide buydu ama çok şükür herşey yolunda. Kanamanız olmadığı sürece korkmayın bebeğinizin sağlığı yerinde olduğu için bir sorununuz yok. İnşallah en kısa zamanda hareketlerini o minnacık elleri ayakları görürsünüz dualarım sizinle

Canim kendi kadın dogumcunmu yazdı bilmiorum ama antibiotigi kullanıp yarıda kesmek sağlıklı birsey değil doktorun dediği miktarı kullanman gerekiyor tam olarak enfeksiyonun geçmesi için önemli bu.

Kızlar çok iştahım açıldı ağzım hiç boş durmuyor ama yiyip yiyip şişiyorum midem nasıl da şişiyor rahatsız ediyor sanırım doğuma kadar böyle gidicem ben

Afiyet olsun canım bence çok takma mide bulantisindan birsey yiyememekten daha iyidir keyfinı çıkar

Teşekkür ederim. Şanslıymışsın işinden yana dinlen bolca imkanın varsa. İlacı yoğunluktan söylemeyi unuttu sanırım dr um çünkü bişey demedi ben hala folik içiyorum pazartesi arayıp sorarım olmadı herkes ilaç değiştirmiş.

Kızlar bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama arada tam kasıkta gıdıklanma hissi oluyor içerden hareketini hisseder gibi oluyorum kızımda da ilk böyle hissetmiştim ama 20. Haftadaydı banamı öyle geliyor yoksa benim gibi hisseden varmı

Canım bende öyleyim bi kaç gün oldu gibi şimdi yok sırt üstü uzanınca oluyor ikinci gebeliklerde daha çabuk hissediliyor diyorlar ama

İlk başta çok güzel uyudum şimdi çok az yaaa
Gece yatıyorum wc ye kalkıyorum geri dalamıyorum sabah ta tatildeyiz uyu demi yokkk 8 de uyanıyorum sinir oldum

Ben ilk bebegimi 14. Haftada hissetmistim. Simdi 12 den beri gidiklanmalar var hissediyorum. Cok sık degil ama gaz olmadigina eminim. Tecrubesiz anneler telaslanmasin diye 20 haftalar deniyor bence. Yoksa 14 den itibaren hissedilecegi internette de yaziyor.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum çok erken mi derken vallahi bende hissediyorum benimde ikinci gebeliğim ve gaz olmadığını anlayabiliyorum resmen hareket ediyor yiriiimmmmm:) sizin cinsiyetler belli oldu mu kızlar sayfayı takip edemiyorum ikili tarama için ultrasonda bakan dr erkek galiba dedi ama değişir mi bilmiyorum çünkü hem sallamış gibi geldi ben sordum diye hem de çok miniktik 11+5 bu günlerde belli olur mu ki :)

İlk başta çok güzel uyudum şimdi çok az yaaa
Gece yatıyorum wc ye kalkıyorum geri dalamıyorum sabah ta tatildeyiz uyu demi yokkk 8 de uyanıyorum sinir oldum
Aynen bende sabah 8 de uyanıyorum gözlerim öyle bir açıyorum ki sanki hiç uykudan kalkmamışım şimdi akşam bu saatlerde de sanki sol kasığım kas kastı oluyor siğarayı neyaptın ben yine içiyorum dayanamıyorum burayada geldim eşimin korkusuda yok çok vicdan azapı çekiuorum ama dayanamıyorum

Birşey sorcam canım böyle genelde bu saatlerde oluyor kasığımın sol tarafı kas katı oluyor sanki yumruk gibi normal diymi böyle hissetmek benim 11 sene ara olduğu İçin hiçbirşey hatırlamıyorum

Aynı durumdayız ilk gebeligimde 5 aylık olan karnım şu an var :) ama normal ikinci gebeliklerde hemen çıkar derler esnedi tabi ilk doğumda bi de kız karnı gibi olur mu şimdi illa az da olsa bi gobisimiz vardı sağolsun ilk yavrulardan :) karnı geçtim benim göğüsler çok fena yine kocaman oldular karnım yine onları geçemeyecek diye üzülüyorum :)

Arkadaslar acayio geniz akintim var ve bundan dolayi cok midem bulaniyor biseyler yiyemiyorum sadece kahvaltimi cok guzel yapiyorum gerinogunler midemi bastrmakla geciyor geniz akintisina ne yapablrmm bitkisel hisiler yada ne bilim

Ben tam 14.haftada gece yatarken hızlı hızlı pitpitpit hissettim. Titreşim gibi. Ben bağırsak hareketini ayırt edebilirim çünkü benim bağırsak sistemim çok hareketlidir. Değil hissedemezsin diyor bir çok kişi ama sanki bebek hareketiydi

Bende 14+3 teyim ayniyiz demekki. Çok şükür hic sikayetim olmadı benimde. Ama insan yine bazen evham yapıyor keşke şu An Ne yapıyor bilebilsek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…