2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de evde bilgisayarim yok. 10 yasinda oglum var tablet tlf ve bilgisayardan uzak tutuyorum. Ofisimde laptop var. Ama ise surekli gitmiyorum. Calisan birisinden ziyade evde bilgisayari ve vakti musait olan birisi devralirsa cok iyi olur. Kizlar hadi biriniz ses verin

Sen de yarin cinsiyet haberiyle gelebilirsin o vakit. Hadi bakalim heyecan var mi
İns cnm ya. İçim bugun bi acayip karamsardm niyeyse. İns yarin guzel hberler veririm.. cinsiyetini ogrenirsem esime soylmicem :) gidip bi küçük biswy almak istiyorum bocugume. Cinsiyetine gore. Esime vercem oyle ogrensin. Rabbim nasip ederse ins.

Hüseyin ismini çok seviyorum zaten canım hem eşimin babası hem göremedim ona gelinlik yapamadım ismini koymakdna gurur duyarım sadece onun ismiyle seslenemeyiz kızamayız sevemeyiz diye önüne isim düşünüyorum fikirleriniz varsa çok açığım:)

Reactions: D-E
Kizlar suan tek taraflı sol kasığımda adet ağrısı gibi bir sancı var yarım saat oldu geçmedi şiddetli değil ama tedirgin oldum benzer ağrı yaşayan oldumu korkmalimiyim acaba

Bizde esimle oğlumuz olursa Doğu, Deniz yada Demır isminde gidip geliyoruz tabi bunların dışında da bir isim olabilir. Kizimin ismini daha nişanlıyken esimle dusunmustuk kizİmiZ olursa Hira olsun dedik ve Hirada oldu :)

Bizde esimle oğlumuz olursa Doğu, Deniz yada Demır isminde gidip geliyoruz tabi bunların dışında da bir isim olabilir. Kizimin ismini daha nişanlıyken esimle dusunmustuk kizİmiZ olursa Hira olsun dedik ve Hirada oldu :)
Benim eşimde kız olursa Hira çok istiyordu artık kızımız olursa onunda benimde gönlüm olsun diye Hira Nefes olur bende bekarlığımdan belli Nefes ismini çok severim

Canım benimde kız ama ne zaman muayneye gitsem zipliyo icerde 10.haftadan beri.cikolata yemeden gidiyorum.1 kez cikolata yedim uyuyodu benimde canım istemiyo zaten çok tatlı.bide bazı yemeklerden sonra hemen hareketleniyo.uzandigim zaman elime elim kadar bi sertlik geliyo bi saga bi yukarı kayiyo bazen yumuşuyo :) sertleştiği zaman sanki icerde geriniyo gibi çok hafif adet sancisina benzer sancı oluyo.galiba her hamilelik farklı.belirtilerle cinsiyet hic uymadı bende :)

Kizlar suan tek taraflı sol kasığımda adet ağrısı gibi bir sancı var yarım saat oldu geçmedi şiddetli değil ama tedirgin oldum benzer ağrı yaşayan oldumu korkmalimiyim acaba
Selam, dun de bana oldu sag kasigima agri girdi ozellikle hareket ettigimde oturup kalkarken falan bende korktum ama gecti sabaha. Sanirim rahim buyudugunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…