2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bisey danismak istiyorum size. Kardesimin nişanı var haftaya. Ama bn malum otobüslerde gözüm fln karardigi icin kotu oluyorum dusecek raddeye gliyorun. Kocaeli'nde oturuyorum. Ailem İzmir'de sizce napayım.cok gtmek istiyorum gidersem de gece yolculuğu yapmak istiyorum en azindan uyurum rahat geçer diye düşünüyorum.. gitmesem uzulcem aklım kalck. Bir yanim git bir yanim gtme kal diyor .napmaliyim sizce ?

Bizde Hüseyin olacak kesin kayınbabamın ismi rahmetli eşime sevgili olduğumuz da söz vermiştim ama önüne isim düşünüyorum önüne isim koyucakların okulda devlet dairelerinde ve bizler o isimler seslenelim Can Hüseyin aklıma geliyor birtek sizlere sordum ki belki banada fikir olur diye

Canım ben Gürcistan kutasiden hopaya ortan İstanbul’a uçakla geldim yaklaşık 5 saat sürdü şimdi aynı yolu geri döndüm rahat geçti çok şükür

Canım ben Gürcistan kutasiden hopaya ortan İstanbul’a uçakla geldim yaklaşık 5 saat sürdü şimdi aynı yolu geri döndüm rahat geçti çok şükür
Bn otobüsle gidicem bi 7.8 saat sürer. Gözüm karardigi kotu olduğum için burdada otobüslere bile bnmiyorum artık. Yarim saatlik yolda çok kötü oluyorum. Gecen nerde olduğumu blmeden otobüsden indim.kotulesince

Ya ne guzel cinsiyetler belli isimler dusunulmeye baslamis.. Benim cinsiyet ogrenmeye daha bes alti haftam var doktor 18. haftada dedi.. isminede ondan sonra karar verecez. Birimiz bisey diyoruz oburumuz begenmiyo.. bizim cocuk isimsiz kalmaz insallah dayimin oglu oyle olmustu cocuk dogdu adina karar verememislerdi bir hafta on gun adsiz kahraman dedik

Tecrubeli annelere bir sorum olucak bu 21.haftadaki detayli ultrasonu tum doktorlar istiyor mu?
Evet canım hepsi gerekli görüp istiyor çünkü tüm organlara detaylı bir şekilde bakılıyor bir problem var mı yok mu ona göre Doğum sonrası şekilleniyor Allah muhafaza etsin hepsi sağlıklı olsunlar inşallah

Bn otobüsle gidicem bi 7.8 saat sürer. Gözüm karardigi kotu olduğum için burdada otobüslere bile bnmiyorum artık. Yarim saatlik yolda çok kötü oluyorum. Gecen nerde olduğumu blmeden otobüsden indim.kotulesince
Doktorunla bir görüş canım belki ilaç falan verir kardeş in sonuçta gitmemekte olmaz

Kizlar sayfayi devir alacak kimse yokmu en.son Kazen mesaj atmisti benim evde pc olsa ben devralirim ama benim evde yok

Tecrubeli annelere bir sorum olucak bu 21.haftadaki detayli ultrasonu tum doktorlar istiyor mu?
Canım herkes farklı şehirlerden yazıyor bak ve nerdeyse tüm doktorlar istiyor bu gittiğimde eminim doktorum radyolojiden diğer gelişim için randevu almamı isteyecek oğlumda öyle yapmıştı

Tereddüt etmeden koy canım bende o sözü verdim oğlumun adını kayınpederin adını koyduk çok üzülmüştüm ama alıştım şimdi kız olursa kayıncalidenşn dicekler diye hamile kalmadan baştan kesip attım isim önemli değil tabi ama devir değişiyor çocukların problem etmesini istemem ama çünkü neyr takacakları belli olmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…