2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya benim 2 günde 1 başım ağrıyor dayanılmaz oluyor yarım parol alıyorum oda çok çok zorlandigimda ama yinede korkuyorum bi zararı olmaz değil mi?Doktorum parol icebilirsin başın ağrıdıgnda dedi ama ne bileyim ilk gebeliğin olduğu için hapı kırıp yarısını alıyorum ama yinede içim rahat etmiyor

Kizlar ben yarin hasteneye gidicem icimi bı korku kapladı . Belimin agrisi yüzünden gidicem belki cinsiyetini öğrenebilirim ins. Ama icim bi acayip bana dua edin

Ayni evham bende de var.
Nette sunu da okumustum. Zaten kimse yattigi taraftan kalkmaz. Uyku esnasinda donusler nedeniyle bebege zarar vermezsiniz. Sabah sagdan kalkinca moralinizi bozmayin. Hatta 20. Haftaya kadar yuzustu yatilabilecegi yaziyordu. Bebegi fiziksel olarak incitemezsiniz diye yaziyordu. 20 den sonra istesek de yatamazmisiz. Baska poziyonlarda eger rahat etmezse bizi uyandiriyormus falan.
Her ne kadar saga yatarken bile vicdan azabi ceksem de annelerimiz nasil yatti diye dusunmeden de edemiyorum yani

Parol plesantaya gecmiyor içebilirsin canim. Icine sinmiyorsa bol su ic vucut cabuk atat

Detaylı usg istediği zaman benim doktorum randevu vermemişti usg sonucuna göre konuştuk sonrası için randevu vermişti bana bir önceki doğumumda

Aynen canım birde büyümeye başladılarya böyle şeyler başladı herşey yavrularımız için ağırlaşmaya başladığımızda tekmelerden falan uyuyamayacakmışız :)) son aylarını oturarak uyuyan çok tanıyorum hakkımızda hayırlısı yaramazlar gülüyordur halimize

Ben de dusundum. Erkek olsaydi Emir olacakti. Kiz icin Melike ya da Defne. Melikeyi babamiz cok sevmedi. Defne olacak gibi
Bizde eger erkek olursa yusuf poyraz diye dusunuyoruz ama.yusufu kulagina okuyup nufus cuzd yazdirmiycam.okullarda cocuklarin kafasi karisiyor kizimda olsaydi elif nehir kizim.icinde nehiri yazdiracaktim

Kizlar ben yarin hasteneye gidicem icimi bı korku kapladı . Belimin agrisi yüzünden gidicem belki cinsiyetini öğrenebilirim ins. Ama icim bi acayip bana dua edin
Aklına kötü şeyler getirme canım güzel haberlerle dön inşallah at üstünden karamsarlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…