2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben varım . Buz gibi su içebiliyorum ancak oda zaman zaman öksürük yapıyor
Canım bi ara bende çok soğuk su iciyodum m resmen için yaniyodu komsum korkuttu arkadaşı 5 6 aylık çocuğu karnında kaybetmiş çevresinde herkes onun içtiği buzlu suya yorumlamış. Bende korktum içmeyi vereyim dedim neyin neye sebeb olduğunu nerden bilcez

Bende oğlum olursa serhat yada batın efe istiyodum. Görünürde erkek olcak serhat ismi daha baskın geldi ama yanına ikinci isim arıyoruz fikri olan varsa söylesin lütfen

Insallah gonlune gore olur. Haber bekliyoruz

Bende çok baş ağrısı çektiğim için özellikle sordum doktora günde 3 taneye kadar içebiilirsin dedi o kadar içmem de yarım da bişeye etki etmez ki.

Selam, dun de bana oldu sag kasigima agri girdi ozellikle hareket ettigimde oturup kalkarken falan bende korktum ama gecti sabaha. Sanirim rahim buyudugunden
Ben daha önce hiç ağrı yaşamadım için tedirgin oldum biraz bugunde kontrolum var inş önemli bişey değildir tskler

Günaydın, herkes icin güzel bı gün olsun. Bu arada erkek çocuğu olanlar daha önceki gebeliginizde bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye baslamistiniz?
20. Ya da 21. Haftada hissetmiştim oğlumda. İkincide biraz daha erken hissedilebiliyormuş, karın kasları ilk gebelikte biraz gevşediğinden. Bekliyoruz bakalım

Ben daha önce hiç ağrı yaşamadım için tedirgin oldum biraz bugunde kontrolum var inş önemli bişey değildir tskler
Agrilari dikkate almak lazim tabi ki ama Bebişin varlığını hissettiriyordur sana öyle düşünüp rahatlayalim Kontrolde de inşallah her şeyin yolunda olduğunu görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…