2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba anneler..kimsenin canını sıkmak istemem ama bugün ben amniyosentez olacağım. Dualarınıza ihtiyacım var. Sonuçlarım iyi çıkması için oğluma ve bana dua edermisiniz.
Merhaba canım,inşl. Sonuçların tertemiz çıkar,operasyonda çabucak sorunsuz olur biter. Şimdiden geçmiş olsun.

Bende çok baş ağrısı çektiğim için özellikle sordum doktora günde 3 taneye kadar içebiilirsin dedi o kadar içmem de yarım da bişeye etki etmez ki.
İşte çok çok zorlanirsam yarım alıyorum yinede zararı olur mu diye korkuyorum neyse rahatladım sizin söylediklerinizi okuyunca teşekkürler

Hadi insallah gonlunce olur. Eger ultrason falan iyi degilse aynen emin olmak icin beklemek daha iyi olabilir. Ben de cok sevdigim bir markayi internetten takip ediyordum. Cinsiyet belli olsun sunlari alacam diye sepetimde bekletiyordum. Hepsini almaya korktum. Dedim ya 20. Haftada aaaa erkekmis denirse. Bir kac parca aldim. Gerisi bekliyor. Ama benim de liste kabarik. Cogunu giydiremeyecez belki ama heves iste insan almak istiyor

Evet kizlar geç hissettiriyo bnde hirayi 16 dan sonra hissetmistim. bunda daha erken başladı minik dokunuş gidiklama gibi bisiler ama nasıl degerli dimi o dokunuslar işte ben burdayım diyolar
Cok guzel bir duygu gerçekten :) oglumda videoya cekmistim hep izleyince icim bir hos oluyordu :) zaten cok geçmeden yine nasip oldu :)

Çocuklardan başka neyimiz var olsun alalım krndine bişeyler aldın mı ya herkes ne aldı merak ediyorum kimse paylaşmıyo

Çocuklardan başka neyimiz var olsun alalım krndine bişeyler aldın mı ya herkes ne aldı merak ediyorum kimse paylaşmıyo

Dun malatyadaydim gunu birlik tertemiz ya cok hosuma gitti fahri kayhan bostanbasidan ev bakiyorum internetten insallah mutlu oluruz orda da :)
Bende fahrikayahanda oturuyorum biraz kiralik evler pahali ama heryere arabayla 5 dk ulasim var ve temiz ben 5 yildir burda oturuyorum gece 10 bile disari cikmisligim oldu hic bir sorun yasamadim

Bende fahrikayahanda oturuyorum biraz kiralik evler pahali ama heryere arabayla 5 dk ulasim var ve temiz ben 5 yildir burda oturuyorum gece 10 bile disari cikmisligim oldu hic bir sorun yasamadim
En son 2012 de gelmistim bi de dun gitttim gezemedim is icabi gittim ama temizligi hosuma gitti fahri kayhan da 1000 liraya buldum bi kac tane ama arkadas cok orda baktiricam onlarada

En son 2012 de gelmistim bi de dun gitttim gezemedim is icabi gittim ama temizligi hosuma gitti fahri kayhan da 1000 liraya buldum bi kac tane ama arkadas cok orda baktiricam onlarada
Evet evet guzel.temiz ve genel olarak goc kismi yok malatya dogudan cok goz aldi ama buralarda kendi halki otururyor

papatyamrm içini ferah tut dualrımız seninle arkadaşım da oldu benm temiz çıktıı rabbim hayırlısını versin
kızzlar bende bugün ikili testimi yaptırım bikısmı yarın bikısmı 23 üne çıkacak ama gelişimi burun ve ense kalınlığı gayet iyi dedi ama cinsiyet yokkkk(( sağlıklı olsunlarda ama insan bir kelime duyacak diye heyecan yapıyor en azından %60-70 kız ya da erkek der diye beklemiştim nasip artık oğlum var heyecanım kızdan aslında sanırım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…