2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bende o haftalarda bi kaç kere hissettim canim ama sürekliliği yok tabi inş en yakın zmnda net hissederiz :)
Insallah canim :) kizlar daha gec hissettiriyormus sanirim 14.haftadayim bu hafta bi kac kez içten dokunur gibi hareketini hissettim :) net olarak 17 18 de ancak hissederim galiba :)

Vallahi canım aynı senin gibiyim bir oğlum var benimde bende hep kız hissediyorum nasipse hiç erkek bebiş kıyafeti bakmadım oğluma çok almıştım ama durumu olmayanları suriyelileri görünce çoğunu dağıtıım çok şükür durumum var yine alırım diye kız olursa baştan düzücem de erkek olursa yine herşey sil baştan olacak hayırlısı inşallah daha da çok var öğrenmeme gıcık oluyorum bu duruma

Ya evetde annemler oarada yaşamıyor maalesef yoksa çok severim malatyayı bir yıldır gitmiyorum bundan sonrada zor zaten yerime sen gez heryeri iyileşte biraz
Ayy ben bir iyileswyimde vallahi deli gibi gezecegim :) yahu hamile kalmadan 1 ay once ust gittim transfer icin 30 kasimdan beri evdeyim :))))

Ayy ben bir iyileswyimde vallahi deli gibi gezecegim :) yahu hamile kalmadan 1 ay once ust gittim transfer icin 30 kasimdan beri evdeyim :))))
İyi olda evde ol canım bende bi yere çıkmıyorum oğlum 2.5 yaşında nereye gitsek kucak istiyor alamam maalesef arabayı da eşim vermiyor hamileyken olmazmışmış

İyi olda evde ol canım bende bi yere çıkmıyorum oğlum 2.5 yaşında nereye gitsek kucak istiyor alamam maalesef arabayı da eşim vermiyor hamileyken olmazmışmış
Haklisin cnaim.dayaniriz :) kuzum bende buyuk aractan korktugum icin trafige cikamiyorum belki arabayi kullanabilsem cikardim.disari

Niye cok olsun ki canim. Aramizda 10 gun var. Ben dun ogrendim. Sen de 1 haftaya kadar öğrenebilirsin. Kendi doktorunla randevunu bekliyorsun herhalde. Cok gecse baska doktora git arada nolacak. Merakini yenersin. Ogrenince hamilelik daha keyifli oluyor gibi

İlçede yaşıyorum canım burada kadın doğum uzmanı yok maalesef bende merakımı gidereyim diyorum ama olmaz bu gidişle eşimde ne yapacaksın cinsiyetini sağlıklı olsun deyip duruyor mecbur bekliyorum 13 martı en geç ben öğrenicem topikte

papatyamrm canim icini ferah tut. Insallah bebisini saglikla kucagina alacaksin. Ona inan ve guven. Insallah amniyo risk olusturmaz ve sonucu da guzel cikar.
Bizim topikte miydi bir arkadasin ense cok kalin bebek alinacak denmisti. Ne oldu o arkadasa kimdi. Hem unuttum hem de merak ediyorum. Bir arkadasin da ikilisi 1:103 cikmisti. Amniyo yaptiracam diyordu. Insallah hepinizin bebisleri saglikla sihhatle dogar arkadaslar. Dualarimiz sizinle

Ah canim benim. Dert etme en gec sen olmayabilirsin belki. Cunki bazi bebisler gostermiyor. Temmuz topiginde nerdeyse 18 lerde ogrendi. Allah allah dedim biz de mi oyle olacaz. Derken ben ogrendim cok sukur. Ama seni cok cok iyi anliyorum.
Peki ailen merkezde mi. Bir hafta ailemde kalayim diye merkeze gitsen bi doktora gorunurdun belki

Insallah canim :) kizlar daha gec hissettiriyormus sanirim 14.haftadayim bu hafta bi kac kez içten dokunur gibi hareketini hissettim :) net olarak 17 18 de ancak hissederim galiba :)
Evet kizlar geç hissettiriyo bnde hirayi 16 dan sonra hissetmistim. bunda daha erken başladı minik dokunuş gidiklama gibi bisiler ama nasıl degerli dimi o dokunuslar işte ben burdayım diyolar

Ya evetde annemler oarada yaşamıyor maalesef yoksa çok severim malatyayı bir yıldır gitmiyorum bundan sonrada zor zaten yerime sen gez heryeri iyileşte biraz
Dun malatyadaydim gunu birlik tertemiz ya cok hosuma gitti fahri kayhan bostanbasidan ev bakiyorum internetten insallah mutlu oluruz orda da :)

Canım daha bi hafta oldu mecburen ailemle gidiyorum zaten 15 haftalık olunca bi gidesim var aslında bekliyorum başka drda aynı şeyi söyler diye çok nadir cinsiyet öğrenen burda 12 haftada birazda o yüzden birde öğrensem ufak tefek bişeyler alıcam ona göre o yüzden benim acelem yoksa hepsi bir ağır olur bu kez liste kabarık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…