2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çocuklardan başka neyimiz var olsun alalım krndine bişeyler aldın mı ya herkes ne aldı merak ediyorum kimse paylaşmıyo
Aldim canim. Benim pantolonlar sıkmaya baslamisti. Epey sure kalem etekle idare ettim. O da olmayinca hamile tayti aldim. Ustune evdeki genis gomleklerimi ve hirkalari giyerek kombinledim. Hamile opak corap aldim. Evdeki gogusten kesim elbiselerimle giyinebiliyorum. Iki tane de hamile pantolonu aldim. Biri kot digeri kumas. Ust kisma henuz bir sey almadim. Evdeki elbise genis kazak tunik vs. Idare ediyor beni. Allahtan over size modasina uyup buyuk seyler almisim

En son 2012 de gelmistim bi de dun gitttim gezemedim is icabi gittim ama temizligi hosuma gitti fahri kayhan da 1000 liraya buldum bi kac tane ama arkadas cok orda baktiricam onlarada
1000 tl cok iyi. Hemen komsu sehir elazig da 4+1 guvenlikli site evleri 1500 den basliyor. Ev fiyatlari 600 den basliyor. Malatya uygunmus

Haha kötü olmuş dayının çocuğu için:) senin doktor neden okadar uzatmışki

Kızlar hastenye gidiyorum. Su seyahat isinide sorcam gece hiç uyuyamadm dusunmekden. Dualarinizi bkliyorum. İns güzel hberlerle dönerim.

Pantolon tayt vs bende alıcam aynen benim kıyafetlerimde bol zaten o şekilde bir süre idare eder çünkü önümüz yaz şimdi üst kısma fazla almak olmaz ben bişey beğenemedim fikir olsun diye soruyorum karnımda yok henüz zaten

Guzel isimmis bende nehir ismini cok seviyorum bakalim ilerleyen haftalarda cinsiyet aynimi kalacak
Ayy kız deme öyle kız derse doktor maviler giydirmek zorunda kalırım :)) eşim tek çocuk, bizim çocukta eşimin tarafında en küçük çocuk olacak biberonuna kremine varana kadar herşeyini almışlar kötü olur onlar için ben daha hiçbirşey almadım erkek olursada gerek kalmayacak

Kızlar; ayrıntılı usg, 3 boyutlu usg, 4 boyutlu usg, doppler usg hepsı birbirinden farklı mı? Hengisi yapılmalı siz hangisini yaptıracaksınız?

Kızlar; ayrıntılı usg, 3 boyutlu usg, 4 boyutlu usg, doppler usg hepsı birbirinden farklı mı? Hengisi yapılmalı siz hangisini yaptıracaksınız?
Canım oğlumda 3 boyutlu ile yapıldı diye biliyorum organları farklı şekilde renklerle taradığını gördüm radyoloji uzmanı yaptı gittiğim hastanedeki uzun bir şekilde inceledi rapor halinde de doktoruma yazdı gördüklerini

Ne gülerim sanaaaaa hahaha

Ayy kuzu erken baslamislar sanki ya kiza donerse :))) pembeye boyariz herseyi saka canim allah gonlunuze gore cersin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…