2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yoksa pipi mi görüyorum, bakalım büyütecek mi pipi olarak dedi doktorum. Kesin bir şey söylemedi ama yolsa oğluşum mu var kanamadan sonra kontrol için gittiğimiz için cinsiyeti sormak aklıma bile gelmedi ama yine de bir tahmin duymak güzel , bebeğim sağlıklı olsun da

Eklentiler

• 26835109-EF4B-4FE4-8AF1-0A42C291129E.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 86

Cinsiyet sütunuda olsun bence oranlara bakarız

Ay canım o hep aklımda benim ama ya kestıkten somra bişi olursa diyorum Allah korusun plasantayala aramızda bir pıhtı atarsa çok korkuyorum. Bazen okuyorum ani bebek ölümleri oluyormuş. Sen önlem amaçlı mı yoksa pıhtılaşma hastalıgınmı var o yüzden mi kullandın. Dün aradım 20. Haftaya kadar kullanalım dedi somra bırakıcaz dedi. Sen ayrımtılı usg derken 4 boyutlu mu demek istedin. Benıde 20.haftada yönlendirecekmiş. Sen kaçıncı haftada ayrımtılı usg ye girdın.

Kizlar bebeğimi gördum. yuzu bana dönüktü.. midesini kaburgasini akciğerini gordum. Erkeğe benziyor ama aliaveris yapma bkliyelim biraz daha dedi. Yolculuk icinde oyle deyince kan tahlili istedi normal çıktı. Bebebe sıkıntı olmaz sana olur dedi.. bide bel ağrısı için ilac verdi. Bazıları umursamiyor doktor ilgilendi sağolsun

Kızlar Pazartesi günü kan verdim ikili test için ne kadar sürede çıkıyor sonuç?

Kızlar doktor decavit verdi. Domuz katkısı fln varmıydi

Verdim geldim inşallah benmde temiz çıkar dualarınız7 eksik etmeyin.

Ne gülerim sanaaaaa hahaha
Valla ben 7. Aya kadar hiçbirşey almayacam dedim ama durmuyolar alıyorlar bende heveslerini kırmak istemiyorum napim ben cinsiyeti net öğrendikten sonra alışveriş yapacağım için onları giydiririm çocuğumu :))

Korkma dr dediyse erkektir ben şaka yapıyorum oğlumda 7. Aya kadar bende bişey almadım ama bunda durmicam alıcam

Maşallah bebeğim çok harekrtliydş bugün zorda olsa aldılar sıvı inşallah yarın güzel habrr veririm. Ayrıca o arkadaş da hala sonuç bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…